Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 15
bebe26 spune:
Salutare fetelor
E tare naspa vremea asta te deprima si mai tare decat tv-ul![]()
am fost la dermatolog si se apare ca astfel de pete apar destul de des la bebelusi;acum ne dam cu o crema si mai vedem![]()
Crismez80 nici eu n-am facut triplu test si din cate am obs eu astia din Sb au tendinta sa reduca la minimum analizele ce tre facute in timpul sarcinii...nush exact cum tre dar se pare la ca la noi e limita inf si=n alte orase e limita sup a nr de analize din timpul sarcinii........
Nelia sa stii ca am sa-l pun in folie si inapoi in cutie si te asteptam sa veniti sa-l luati,poate cu un membru in plus cine stie![]()
Pupici de la Veronica si Andrei
ana_micu83 spune:
Ziua buna dragelor,
Intru acum sa-mi trag sufletul si sper sa revin dupa ce citesc in profunzime ceea ce ati scris. Eu am tras zilele astea, dar m-am linistit acum.
De luni, Razvan a inceput sa-mi faca febra si tot asa am tinut-o pana marti dimineata. Noaptea sub 39,3 a scazut pana la 38.8-38.9 si crestea ff repede. Ii bagam in fundulet Paracetamol ..in secunda 2 facea caca si scotea supozitorul afara intreg...i-am bagat 3 si dupa fiecare s-arepetat figura chiar daca l-am tinut de fundic. Am incercat sa-i dau pe gurita... Nurofen si ori mi-l scuipa, ori nu-l accepta deloc..ori isi facea greata sa verse. La 8 dimineata am mers la Dr de fam si ne-a zis ca avem rosu in gat, motiv pentru care ni s-a recomandat antib. Azitromicina(sau ceva de genul daca am botezat medicamentul)..dupa ce am citit prospectul si am vazut ca este antibiotic si ce reactii adverse are am zis pas. Am incercat tot cu Nurofen, dar nu mi-a acceptat.
Intre timp s-a umplut pe tot corpul de bubite mici (mai mult pete) rosii..am crezut ca a facut roseola infatum..dar, erau doar de la caldura.
Pentru linistea noastra astazi am ajuns la un super-medic din Sibiu pe nume Iurian..care ne-a linistit spunandu-ne ca Razvan are usor gatul rosu, dar la cum se prezinta nu recomanda nici macar Nurofen.Mi-a crescut inima cand ne-a felicitat pentru gandire si modul in care l-am crescut.diversificat/hranit pe Razvan.
Motivul febrei? ne ies toti incisivii !!!!
Va pup si revin!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
roxie24rop spune:
Salutare, fetele!
Ana, uitai sa te felicit pentru noul bebic care e pe vine!! Sa fie intr-un ceas bun!
Cat despre doctorul Iurian si eu am auzit ca e un medic bun. Citindu-ti postarea, ma gandeam ca si fii-mea a avut rosu in gat (cu puroi) si a capatat antibiotic. Acum stau si ma gandesc daca chiar era asa de grav cat sa fie pusa pe antibiotic...
Ca si ea are gingiile foarte umflate si la incisivi si la maselute...In fine, bine ca ati scapat de antibiotic si sa dea DD sa nu mai fie nevoie de medicamente never ever.
Si bafta la iesit de incisivi![]()
Pupici tuturor!!!
http://ropotin.blogspot.com
ana_micu83 spune:
AM NEVOIE DE O RECOMANDARE PENTRU UN MEDIC UROLOG DIN SIBIU!!
ASTEPT UN SEMN DE LA VOI...VREAU UNUL BUN!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
RUGAMINTE MARE 2
AVETI CUMVA NUMARUL DE TELEFON AL DR CHICEA? DACA IL ARE CINEVA, IL VREU PE PM PLSS. SORA PATRICIEI (BEBELUSI) ARE CEVA PROBLEME SI TREBUIE MUSAI SA DAM DE CHICEA ASTA!
MULTUMESC!
crismez80 spune:
salut!
nr. pt urolog tel 0748200207 clinica Misan Med str Hipodrom dr. Adrian Hasegan, nu stiu cat este de bun ( in general) dar numai dupa ce a fost sotul meu la el la control si a luat ceva medicamente am putut ramane gravida
de al doilea nr. cred ca pot face rost maine la serviciu
antoemma spune:
Fetelor, vreau sa va intreb unde poate fi gasit dr Iurian? Este si medic de familie sau are cabinet particular? Eu as vrea sa schimb medicul de familie al fetitelor mele pentru ca mi se pare foarte superficiala. Vaccinul de doua luni al fetitei mici l-a facut fara nici un consult. I-a zis asistentei sa scrie nu stiu unde "clinic sanatoasa" dar noi eram langa usa iar ia sedea la birou. Plus ca asistenta a amestecat continutul celor doua vaccinuri care se fac la doua luni si i-a facut o singura injectie, iar pe prospect scrie ca se fac in aceeasi zi dar in locuri diferite. Fetitei mari, de 5 ani, i-a dat pana acum antibiotice... de m-am saturat eu. Eu nu i le-am dat intotdeauna decat cand mi se parea ca e intr-adevar grav. Doctorita asta lucreaza la Cedonia dar cred ca alt medic de acolo nu ma va primi pentru ca au medicii asa o intelegere nescrisa cred, cand e vorba sa-si ia unii altora pacientii si se cunosc... Din pacate cred insa ca va trebui sa astept sa faca micuta 6 luni pentru ca nu o pot schimba inainte de 6 luni, din cate am aflat. Oricum, la vaccinul de 6 luni o sa insist sa ii dea vaccinurile cum trebuie, nu cum vor ele, mai ales ca am dat 2 milioane pe un vaccin si vreau sa isi faca efectul. Ma enervez numai cand imi amintesc...
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crismez80 salut! nr. pt urolog tel 0748200207 clinica Misan Med str Hipodrom dr. Adrian Hasegan, nu stiu cat este de bun ( in general) dar numai dupa ce a fost sotul meu la el la control si a luat ceva medicamente am putut ramane gravida de al doilea nr. cred ca pot face rost maine la serviciu |
Multumesc din suflet!

ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoemma Fetelor, vreau sa va intreb unde poate fi gasit dr Iurian? Este si medic de familie sau are cabinet particular? Eu as vrea sa schimb medicul de familie al fetitelor mele pentru ca mi se pare foarte superficiala. Vaccinul de doua luni al fetitei mici l-a facut fara nici un consult. I-a zis asistentei sa scrie nu stiu unde "clinic sanatoasa" dar noi eram langa usa iar ia sedea la birou. Plus ca asistenta a amestecat continutul celor doua vaccinuri care se fac la doua luni si i-a facut o singura injectie, iar pe prospect scrie ca se fac in aceeasi zi dar in locuri diferite. Fetitei mari, de 5 ani, i-a dat pana acum antibiotice... de m-am saturat eu. Eu nu i le-am dat intotdeauna decat cand mi se parea ca e intr-adevar grav. Doctorita asta lucreaza la Cedonia dar cred ca alt medic de acolo nu ma va primi pentru ca au medicii asa o intelegere nescrisa cred, cand e vorba sa-si ia unii altora pacientii si se cunosc... Din pacate cred insa ca va trebui sa astept sa faca micuta 6 luni pentru ca nu o pot schimba inainte de 6 luni, din cate am aflat. Oricum, la vaccinul de 6 luni o sa insist sa ii dea vaccinurile cum trebuie, nu cum vor ele, mai ales ca am dat 2 milioane pe un vaccin si vreau sa isi faca efectul. Ma enervez numai cand imi amintesc... |
Offf, ma intreb uneori daca unii medici de familie au fost prezenti doar la cursul unde s-au predat "antibiotice"....stiti bancul cu "ai limbrici?"
un om se suie in pom si cade se duce la doctor si i spune
-domn doctor am rupt mana
-ai limbrici
al doilea sa suie in copac si cade se duce la doctor
-domn doctor mi-am rupt mana
-ai limbrici
-cum domn doctor sa am limbrici?
-pai daca te-a mancat in fund sa te sui acolo .........
cam asa si medicii nostri cu antibioticele.
Dr Iurian este un super medic..are in jur de 35 de ani, are cunostinte de noile tendinte ale medicinei si poate fi gasit la Spitalul de Pediatrie din Sibiu si Policilica Medica.Este SUPER SUPER. Are o rabdare de miliarde si controleaza copilul din cap pana in picioare. Din pacate este foarte ocupat(eu am asteptat aproape 2h) era in examen cu studentii, avea urgente, externari..dar a meritat asteptarea.Finuta mea, ca prin ea am ajuns la el este inscisa la un medic de familie no-name, dar toate vaccinurile, analizele si altele le primeste de la Iurian.
Bafta multa!