Gravidute si mamici din Sibiu *5*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Afibebe distractie placuta in concediu, super surpriza

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Afibebe,super surpriza..
Ana,atunci asteptam pozicile in trend
Bebelusi,cum stai?Sotul cum se mai simte?Ne ruam pentru el sa reuseasca operatia
Eu ma tot gandesc la cele ce trebuie sa nasca,mai ajung pana la brasov?

Eu cred ca vin in tara in august,nasim niste prieteni la slatina,si apoi eu mai raman la sibiu ca deja incep niste nervi la dinti sa ma doara,si mai e si inscrierile la fac,anul asta sper sa reusesc...

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetele..
afibebe... concediu placut !!! uoau..asta da surpriza..

30+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna, scuze de deranj.

Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.

O trimit si in tara cu plata ramburs !

Sarcini si nasteri usoare sa aveti !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Heeei!! Salutare, afibebe! Ca de cand nu ne-am vazut, vorba Poetului... Si chiar ca super-surpriza cu Grecia...Nu ne imprumuti si noua bunicii tai?

Si ce de le-ati mai scris, mai fetelor! Super-activitate!

Eu n-am noutati, deocamdata. A, ba da! Am fost azi la o petrecere de pici cu tot cu Miruna, la Hopa-Topa. Marturisesc ca n-am mai fost pe acolo pana azi. In orice caz, fiica-mea s-a adaptat in momentul in care am intrat pe usa. Nici macar nu s-a mai uitat peste umar sa vada daca sunt sau nu prin preajma... Deci e numai buna de dus la cresa Incep deja sa am emotii.....

Pupici si sanatate celor mari si celor mici

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Hello fetelor

S-a intetit activitatea vad......

Eu sunt un pic ingrijorata deoarece lui Andrei i-au aparut niste pete:una alba si alta un pic maronie.sapt asta o sa merem la dermatolog sa vedem ce ne spune.....nu pot sa-mi dau seama de la ce i-au aparut.......

Inca ceva:dk e cineva interesata am un leagan de la Primii Pasi aproape nou.pe Andrei l-am pus in el de cateva ori si se pare ca nu-i place deloc.......nu prea vrea sa mai stea pe spate mai mult pe burtica si mai nou in funduletasa ca dk-l vrea careva sa ma anunte.noi l-am cumparat cu 230 de ron(era la reducere de la 260ron) dar il dam cu 200 are si jucarii,e cu 3 trepte de viteza pt leganat si 6 melodii si suporta o greutate de pana la 12kg.

Pupici de la Veronica si Andrei

Mergi la inceput

Neata..
Ce frig aici la noi,12 grade
Nu e scum deloc 2 mil,daca nu il vinzi pana in august cand vin eu in tara il cumpar eu cu placere,poate pana atunci vine si samburelul
Ana,cum te mai simti?
va pup fete,eu sunt de serviciu la bucatarie,dar sunt pe faza si aici

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

hei,trezirea la apel
Sensibila,multu ca ne-ai anuntat

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetiliiiiii, vrem si noi un votic!

http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/66

Click pe manuta de sub poza!

Multumimmm!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismez80 spune:

salutare!!
haideti fetelor la o cafeluta ca ploua afara si nu va puteti plimba,mai pov si cu noi gravidutele!
Am fost la doctor vineri(12sapt+)si e totul ok.s-ar puteam sa am un baietel dar nu se vedea bine,stiu numai ca sigur o sa fie biciclist ca dadea din picioruse nevoie mare si manuta cu degetelele desfacute de zici ca se stramba la noi
M-am hotarat vreau sa nasc in apa.Am sunat azi la policlinica Eva de unde mi-au dat nr. de tel al d-nului Baiulescu daca vroiam sa fiu programata mai repede decat luna august cand imi facusera ei programarea.Dr. m-a chemat la clinica lui din Victoria pai pe mine ma interesa sa ma inscriu la Eva nu sa spuna dupa aia ca nu ma poate lua la nastere ca nu am mers suficient de des la ei.Am fost un pic dezamagita dar am sunat la Eva si am zis ca nu mi-a facut nici o programare si daca ma poate programa ea si din fericire am rezolvat.Dr.Baiulescu mi-a dat sa fac triplu test, a mai facut cineva?Eu am vb cu medicul meu din Sibiu si mi-a spus ca nu-i necesar...cate bordeie atatea obicee........
Apropo daca vrea cineva sa se programeze tot la el grabiti-va ca in august este in concediu.
Ana felicitari pt sarcina!

Mergi la inceput