Buna
Stie cineva ceva despre cele 2 scoli mentionate mai sus (nu Internationl school of bucharest,din Catelu cu care sunt mai tot timpul confundate).Are cineva copiii la vreuna din aceste scolii,ma interseaza sa mi transfer fetita acolo,am cumparat o casa in zona pipera si de aceea le am ales.revenim in tara prin aug pentru 2 ani si fetita mea trebuis sa si continue scoala in acelasi sistem.
as aprecia orice parere sau informatie.
am vizitat scolile si deci mi am facut si o parere personala insa m ar inteesa parerea sincera a cuiva care are copiii acolo
cu multumiri,min
Noi avem in scoala o eleva venita de la British School si e foarte bine pregatita. S-a transferat pentru a studia in limba materna, dar parintii au numai laude pentru scoala. Mai am o cunostinta care are fetita acolo si zice ca in general e multumita.
Despre American School nu stiu sa-ti spun decit ce stiu de la o profesoara de acolo (are cetatenie americana dar e romanca) si anume ca se face scoala putina si se incearca sa nu se supere niciun elev sau parinte. Bine, la 15 000 de dolari pe an, ii inteleg... Au conditii foarte bune, excursii multe, se face mult sport si scoala cit sa nu fie prea stresati.
Mai da search pe site pentru ca din cite stiu eu mai sint mame care au copiii la British School. La scoala americana n-am auzit sa fie cineva pe forum, dar poate apar pareri...
American School
fetita mea e in grupa lor mica insa am prieteni cu copii mai mari (inclusiv in cls XII)
inainte de American, a fost cateva luni si la British School (si am vizitat si mutat copila la AISB in momentul in care mai multi britanici s-au transferat de la British acolo, mi s-a parut cel putin curios..),British e o scoala OK insa AISB este alt stil, au alte metode, in plus s-ar putea sa te intereseze si International Baccalaureate--pe care il dau cei de la AISB
mai multe detalii - prin PM sau e-mail:)
buna si va multumesc tuturor
am incercat sa gasesc pe forum dar poate nu ma pricep indeajuns
si eu am auzit numai bine de american school
de british am inteles ca sunt putin rigizi dar nu stiu ce sa cred
toate bune
min