Scolioza si pozitia la scris

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ei tocmai aici e inconstienta si iresponsabilitatea!

Daca esti un dascal competent poti face programul de lucru in asa fel incat copiii sa nu duca la scoala intr-o zi mai mult de un caiet si o carte(aceasta poate fii alternativ, culegere, manual, dosar cu fise)pentru o materie!
Incarcarea cu teme pentru acasa sa fie egal distribuita pe zile astfel ca sa nu oblige copilul sa stea multe ore in sir pe scaun in pozitie fixa si sa permita timp suficient alocat activitatilor fizice.
Mie cerintele astea mi se par de elementar bun-simt! Dar in cate scoli se respecta asta si cati parinti pun problema? Ca invatatorii au alte griji: comisioane din vanzari de culegeri si taxe de concursuri, din vandut excursii, tabere si albume foto!

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Are si inv vina ei,dar nu este deloc lasata in pace de parintii care au auzit ei ca la cutare scoala se face dupa culegerea x ,iar la alta dupa y.N-ar fi mai bine sa facem dupa amandoua???Parerea mea este ca unii parinti nu tin cont deloc dar absolut deloc de capacitatea propriului copil si asa ajungem la alte situatii traumatizante pentru copii care clacheaza in momente in care ar trebui sa aiba concentrare maxima.Dar asta este din alt subiect.

Mergi la inceput

Lory, nu-i din alt subiect daca le cara zilnic pe toate la scoala!

Azi invatatoarea a adus mesele la pozitia normala si a spus in clasa ca asa a vrut mama lui Ingrid si toti copiii au sarit pe fiica-mea.

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Olympia, nu te mai supara, iti dai seama ce respect vor avea fata de Ingrid daca mama ei e asa de tare incat sa faca regulile la scoala. Moama, sa fi avut eu asa mama, eram cea mai tare din parcare la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Draga mea,editeaza numele fetei sa nu ai de patimit ce patesc eu!

Mergi la inceput

Caro, mie mi s-a parut imatura si jenanta reactia unui pedagog, absolvent de psihologie!

Ni-na, adica...?

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Adica a mea a citit pe forum si acum avem de suferit......s-a recunoscut,eu gresind si lasand si orasul in titulatura.Nu spun mai multe din motive evidente.

Mai sunt 22 zile din acest an scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Olympia, nu te mai supara, iti dai seama ce respect vor avea fata de Ingrid daca mama ei e asa de tare incat sa faca regulile la scoala. Moama, sa fi avut eu asa mama, eram cea mai tare din parcare la scoala.

Caro

Sigur ca nu trebuia sa spuna asa ceva, este sub orice critica reactia!
Dar nu inteleg de ce copiii au fost nemultumiti, nu-i mai bine asa pentru toti??
Cat despre cine face regulile, in locul Olympei ar fi putut fi sau ar putea fi orice mama al carei copil are de suferit. Este normal sa iei atitudine si sa incerci sa schimbi ceva mai ales cand este in joc sanatatea copilului tau.
Nu mai are importanta acum ce a spus invatoarea, bine ca acum fetita ca fetita sta cum trebuie in banca, altfel gimnastica medicala ar fi fost in zadar. Multa sanatate!
In rest, no comment...

Mergi la inceput

Eu nu scriu aici nimic din ce nu i-am spus sau nu i-as spune in fata, sau din ceea ce am scris deja in sesizarea facuta catre directiunea scolii.

Ca mai sunt 22 de zile din anul scolar nu ma intereseaza, o singura zi de stat su spatele stramb pentru fata mea este deja mult prea mult!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Lory, nu-i din alt subiect daca le cara zilnic pe toate la scoala!

Azi invatatoarea a adus mesele la pozitia normala si a spus in clasa ca asa a vrut mama lui Ingrid si toti copiii au sarit pe fiica-mea.

album
gradina

In ce sens au sarit pe fetita ta? Au fost impotriva schimbarii la loc a bancilor?

Si nu pricep, de ce trebuia invatatoarea sa faca precizarea (aratand parca cu degetul) ca tu ai fost cea care a vrut asta?
Adica din tot ce ai spus (ca nu este o pozitie buna pentru scris in special a copiilor pozitionati cu spatele la tabla) dansa nu a priceput chiar nimic???
(Putea macar sa gaseasca o alta modalitate, sa nu stea nimeni cu spatele la tabla, daca chiar vroia sa faca ceva).

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput