esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

draga buli

ai perfecta dreptate,daca sufar e normal pt ca sunt inca in faza incare rana e proaspata si daca m amprefacut c atotul e bine ,era pt binele meu oricum ca sa nu mai end up in discutii despre vina mea sau vina lui,etc....

stie ca l iubesc si doresc sa ne impacam i am spus o foaret clar nu vad de ce as mai insita cu asat ,doar am primit raspunsul lui

nu pot sa discut "daca tu ai amanta" cu cineva care refuza sa mentioneze macar sau sa faca referire macar la incidentul trecut...

nu mi e confortabil si basta ca a aflat de suferinta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

min, vin si eu cu un sfat "tehnic" : lasa-le incolo de sms-uri, de ce nu comunici pe mail in general, si cu sotul si cu prietena ? pe mine ma enerveaza la culme sa stau sa butonez de nspe mii de ori pe tastele alea micute, sa scriu un mesaj pe telefonul mobil...
asa, mailul il scrii, il mai corectezi, mai adaugi, mai stergi si pe urma il trimiti...
e mai ieftin cu sms-ul sau care-i treaba ? ca acces la net vad ca ai, ce mare lucru sa-ti faci si o adresa de mail...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

buna corina

nu nu e mai ieftin,doar ca eu sunt obisbuita s a comunica asa cu toata lumea,si pe net evident.....in plus el nu le are cu net ul ,il plictiseste si are mailuri necitite de luni de zile....asa ca nu cred ca daca as avea ceva de spus as avea vreo sansa ca el sa citesca prea curind,ar fi trebuit s afiu mai atenta asta i tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hei, tocmai mi-ai dat o idee geniala : spune-i viitorului tau fost sot ca veti comunica de acum inainte pe mail, fara sa-i explici de ce sau cel mult ii spui ca ai probleme tehnice cu mobilul, in felul acesta il obligi sa petreaca mai mult timp pe net decat cu tipa, cine stie, poate intra si ea la banuieli si ii face scandal, poate se despart...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu nu inteleg de ce tb sa joci asa teatru.
chiar m-am mirat de toate sugestiile pe care le primesti.
eu i-as zice "draga, eu te iubesc si nu vreau sa divortam, dar daca tu ai amanta si nu ma respecti, o sa te las sa-ti traiesti iubirea si eu o sa-mi revin si o sa-mi refac viata atunci cind voi putea. ca te iubesc nu inseamna ca te las sa ma umilesti si sa joci tzontzoroiul pe inima mea. deci daca tu crezi ca la iubire si respect poti sa-mi raspunzi la fel, foarte bine, sint gata sa te iert, daca nu, hai sa terminam odata cu comedia asta sa fiu om si eu." si gata!
de ce trebuie sa mimezi ca esti tare, daca nu esti?
de ce trebuie sa te lupti cu amanta?
de trebuie sa pretinzi ca iti e indiferent daca tu il iubesti de fapt?
mi se par asa infantile tacticile astea, parca-s la cls a 6-a, zau asa.

iar dupa faza cu sms-urile i-as scrie ca sorry, ti-am trimis tie din greseala, erau pt amica mea, cu ocazia asta ai aflat si tu ce simt, asta e situatia de ce sa ne mintim.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Psihologic, daca stie ca ea asteapta acasa ca Penelopa,isi vede inainte de romantism ,netulburat ,insa daca vede o oarecare miscare pe frontul de vest ,intr-o directie nebanuita e foarte posibil sa-l bulverseze si sa reconsidere regulile jocului.Evident ca nu-s vreo experta in domeniu,dar parca are o oarecare logica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Off-topic:
Nici n-am afirmat ca nationalitatea ar avea ceva de-a face cu infidelitatea, dovada ca avem o multime de romanasi infideli pe aici, doream doar sa atrag atentia celor care se casatoresc cu straini in pripa (in general, nu in cazul de fata), doar asa ca-i mai „cool’’, fara sa incerce mai intai sa-i cunoasca ca oameni si, cel mai important, fara sa ia in consideratie barierele lingvistice, culturale si de mentalitate, care, la un moment dat, pot conta....sau chiar declansa drame (vezi n povesti pe aici cu romance care nu isi pot lua copiii dupa divort). Ilia, o sa-i acord o sansa hindusului, chiar imi place de el din toate punctele de vedere, numai ca, la fel, de ea nu sunt sigura.....si nu mai este o fetita

On-topic:
Min, mie imi plac lucrurile simple si clare, in locul tau, decat sa stau sa despic firul in patru (fii convinsa ca el nu o face, el isi traieste pasiunea fara sa gandeasca prea mult...si atat) , sa ma prefac ca sunt bine, sa fac scenarii, eu l-as suna si i-as spune exact ce si cum simt pentru el, ce vreau de la el, ca il iubesc, dar ca nu pot accepta sa-l impart cu o alta femeie si ca ii dau liber o vreme sa se hotarasca...dar cu conditia ca pana atunci sa nu ma mai sune aiurea, sa nu imi mai trimita sms-uri siropoase, sa nu ne mai vedem, in niciun caz nu mi-as face vreo vacanta cu el, i-as da voie sa vorbeasca cu fetita si...atat! Pune piciorul in prag si nu-l lasa sa te joace cum vrea el, fii desteapta si fa tu regulile jocului!

Mergi la inceput

multumesc
tin sa ti reamintesc ca toate acestea le am facut adica mi a spus puntul de vedere clar,i am interzis sa mi mai trimita sms-uri ca nu intelege e problema lui.eu oricum nu i le intorc,si da ,mai ales ii dau timp sa si ia hoatrirea,desi pt mine e clar ce hotarire va lua.nu mai astept nimic bun ,nu insensul reunirii,iar daca mi pling pasurile aici ,o fac pt am gasit aici un suport nemaipomenit de care nu mi imaginam vreodata ca as putea beneficia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Min daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva poti sa-mi dai PM si iti trimit numarul meu de tel, sau daca vrei iesim la o cafea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

draga dov

/perfect MIN...nici nu ai idee cat l-ai lovit cu sms-urile alea..exact ce nu vor ei...exact asta au aflat, ca nu vei renunta, ca inca il vrei etc. nu i-l va arata ei, ca asta o va scoate din minti...iar el...nici lui nu i-a picat bine./

o sa vezi. stai lini, chiar nu e cazul sa te framanti.

nici nu stii cita dreptate ai avut ,decind le am trimis-alea din greseala-,nimic nici un tel nic un sms,nimic ,tacere ABSOLUTA. in afara de un simplu:am ajuns cu bine,(ca a plecat in delegatie undeva),altceva nimic nimicut.....

azi m am simtit asa de bine fara hartuirea lui.....MINUNAT!!!
acum plec la club cu aia mica,mai catch up tonite

merci luna o sa te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

da, pey el miza foarte mult tocmai pe linistea pe care o afisai tu...ii convenea de minune sa iti treaca repede...eventual sa te porti ca o doamna, sa nu stie nimeni, sa te retragi in liniste.

de-aia si te intreba de terapie, etc, vroia sa stie exact starea de spirit pe care o ai.

probabil nu-si permite sa ramana cu una ca aia, cu o reputatie ca a aleia, decat daca tu nu faci tam-tam.

ceea ce sincer, nu te sfatuiesc. adica exact pe dos as face. intr-o maniera eleganta as anunta pe toata lumea. mi-as arata suferinta tuturor, chiar daca nu la modul indian

in fine, ai inteles ce zic.

si nu m-as grabi deloc cu divortul si actele. lasa-l pe el sa faca toate miscarile astea...am eu asa un feeling ca nu va face nicio miscare.

dupa ce s-a terminat tot intre ei, cand tipa si-a gasit pe altul...abia atunci iti iei ragaz sa vezi daca merita sa mai ramai cu el sau nu, dar atunci se va pune altfel problema.

Mergi la inceput