Cat mai costa o bona

Cat mai costa o bona | Autor: alacub

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Apelez la ajutorul vostru.
As vrea sa stiu cat va mai costa o bona in Bucuresti.
Mersic mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Depinde ce trebuie sa faca... daca e copilul mic sau mai maricel..

Noi platim 6 mil pentru 5,5 ore. Luat de la gradi, dus in parc, dat pranzul, culcat. Copilul are 7 ani, deci este destul de lejer cu el.
Nu face menaj, nici mancare (eventual un piure de cartofi, o omleta) insa calca toate rufele

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alacub spune:

E vorba de o bebelusa mica. Ne gandeam la 8-10 ore/zi, eventual dar nu obligatoriu de menaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

la noi in zona sunt cam 12 milioane..pt program full

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virag spune:

LaBrasov 700 lei 8 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucajosan spune:

La Suceava tot 800 Ron / 8 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA_MIRUNA spune:

Noi platim 1350. Si cand ambele fetite sunt la gradi calca si face curat (asa se zice ....). Si in restul timpului... pierde timpul uitandu-se la telenovele.

Succes!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

8ore/800lei

are grija de copilashul meu mic, de 1 an jumate

si se mai intersecteaza si cu cel mare...inevitabil

calca, face mancare (in timpul asta copilul e luat de o bunica sau ies eu cu el in parc, niciodata nu face o alta treaba concomitent cu statul cu copilul..eventual cand doarme piciul)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Poate vi se pare incredibil, dar mie mi s-a cerut suma de 20 ron la ora de catre o doamna care pentru 18 ore pe saptamana mi-a cerut 1500 ron. Asta pentru ca o rugasem sa ii mai spuna fetitei mele cate ceva in franceza. Ea fiind fosta profesoara de franceza. La asa tarif nici nu am mai stat la discutii. Mi se pare oarecum sfidator si total nerealist sa pretinzi in zilele astea un asemenea tarif, oricat de profesoara ai fi. Ii spusesem de la inceput ca va fi ceva part time si ca am nevoie doar trei zile pe saptamana, cate 6 ore, apoi din septembrie cate 4 ore tot trei zile pe saptamana. Dar ma rog, fiecare are dreptul sa ceara, nu stiu cine da atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Si mie mi se pare mult. Eu o sa am nevoie de bona din toamna, pe intervalul 16-19 si cautam sa vad niste tarife orientativ. La pretul tau as iesi la 1200 pe luna(3ore x 20ron x 20zile), cat o gradinita particulara, care l-ar tine toata ziua 8-19(si probabil ar include si un obtional de limba straina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

xelanoimis, pentru 3 ore ar trebui sa platesti bonei max. 4 mil

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput