MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, nu ma prind de ce Mel are si io . Cred ca ii facusem rubrica speciala cu Prieteni si suporteri, nush cum se chema, dar s-a sters titlul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Mon, ca sunt dansatoare din buric nu e nimik, ca burtica am...dar data de inceput pt greutatea din tabel e 01.01.2010.In 2009 aveam alta greutate.

Cine poate sa modifice.

Am mai spus, puteti sa ma tineti la subsol, eu nu am de ce sa apar in tabelul cu Montignace..

Azi am reluat miscarea, vad ca glezna e ok.

AM mancat dimineata finn crisp cu unt arahide si gem de Topoloveni si gustare nuci braziliene si o limonada cu indulcitor.

Acum mi-e foame , ma duc sa fac salata sa iau pranzul cu printesa mea.

VA pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io is vinovata de lu mel ..m-am gandit ca daca tot da raportu si e pe pozitii aci...desi spune ca nu e monti e monti dom'le..nush ce tot se fac atatea rubrici si rubricute...finaliste, suporteri.....are ceva finalistu..urla toti ptr el..are ceva suporteru vin umerii montignacelor..io nu pricep

monn puey mey...nu dai burtica jos cu alimentatia...ci su abdomene (cat despre nush cine a pus alea la tot poporu..nu le-am scos desi mi se par ciudate)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raport:

D: nimic.
P: peste la gratar cu usturoi.
Pana seara: mere si portocale.

Si daca pana maine dimineata nu imi revin cu greutatea arunc si cutia cantarului, cu cantar cu tot! E si electronic...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Raport:

D: nimic.
P: peste la gratar cu usturoi.
Pana seara: mere si portocale.

Si daca pana maine dimineata nu imi revin cu greutatea arunc si cutia cantarului, cu cantar cu tot! E si electronic..

vai esti de belea....te infometezi ca sa ce? sa pui iara cand mananci normal si sa te ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

io is vinovata de lu mel ..m-am gandit ca daca tot da raportu si e pe pozitii aci...desi spune ca nu e monti e monti dom'le..nush ce tot se fac atatea rubrici si rubricute...finaliste, suporteri.....are ceva finalistu..urla toti ptr el..are ceva suporteru vin umerii montignacelor..io nu pricep

monn puey mey...nu dai burtica jos cu alimentatia...ci su abdomene (cat despre nush cine a pus alea la tot poporu..nu le-am scos desi mi se par ciudate)

Nu, ori e rubricuta, ori are aceleasi formatari si emoticoane ca noi. 'tata tot.

Azi am pacatuit cu o placinta cu mere, neMonti, care n-ar fi fost asa grava daca nu pica dupa niste hamsii.

Urmeaza:
- supa de linte
- pui cu naut
- saratele - le-am facut de o sapt si inca mai am...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

monn sa inteleg ca vrei si tu hai recunoaste

io mi-am facut iara saratele...sa am ce rontai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Melany tu faci pe Wii fit? Cam cat faci pe zi, adica cat iti cronometreaza el ca ai facut?
Mi-am propus sa fac din nou in fiecare dimineata, plus aerobicul de peste saptamana , sper sa se intample ceva pozitiv.

Cu regimul nu-s ce decizie sa iau.Ma gandeam sa-mi stabilesc un meniu fix si repetitiv pentru intreaga saptamana, doar ca nu cred ca voi reusi in conditiile in care gatesc pentru inca 5 oameni.

Azi am mancat asa : MD magiun de T cu vita star prajita (2felii)
P ciorba de legume si fasole scazuta cu salta de castraveti
C nu stiu ce sa fie.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Mai, nu ma infometez. Dar dimineata am mers la biserica. Si la pranz am mancat mai, un peste si ceva! Fireste ca am simtit nevoia de dulce si am bagat si niste ciocolata cu 85%... de atunci niste mere, urmeaza portocalele. Pfiuuuu!

Mergi la inceput

Si intre timp o rosie mare cu masline... Sunt incurabila...

Mergi la inceput