MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 20
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Catalishka, ficatei zici? Mai bine decat bomba glucidica pe care o ingerez eu acum: gris cu lapte si stafide, mostenire de la fiu-meu. Somebody stop me! |
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
neata fetelor cochetelor
ce veti face in we de papa monti ????
eu nu am papa pentru pranzul de azi la mine , nu am avut nimic gatit si aseara nu am apucat tre sa vad cum o rezolv
andanii
ninha spune:
Andanii, eu zic ca ai putea sa-ti cumperi niste fructe daca poti scapa un pic de la lucru in pauza de masa, sau sa-ti comanzi o salata, eu imi comand de la Pinocchio, aia cu clatitele. da' sa nu-ti comanzi clatite!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Ms de raspuns, Moni
in alta ordine de idei, eu am inceput ziua cu un corn, ca am iesit din casa la prima ora, cand ies cornurile din cuptor, si am vreo 3 brutarii pe drum. dar promit ca nu mai mananc glucidic azi.
Deci meniul ar fi cam asa:
MD : cornul ala (damn!)
P : mai am niste supa a la grec prin congelator, poate si o salata verde dupa ea, ca, vorba lui strabunicu-meu, "tot in burta aia se intalnesc"
C : grapefruit si/sau capsune
Doamne ajuta sa scap cu atat!!!
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
In we asta va rog sa-mi tineti pumnii sa-l conving pe barbatu-meu sa ne cumparam aparat de facut paine, ca nu mai rezist la esecuri. nu-s in stare sa fac paine si gata! ma si mir cum am reusit sa ma marit, fara aceasta abilitate esentiala
Daca aveti un brand preferat, va rog, ziceti-mi si mie, ca habar n-am care-s bune si care nu. si cam cat ar trebui sa coste ca sa nu ma tapesc.
cat despre gatit, vreau sa fac un pui la cuptor, pe sticla, cu o salata de varza, iar ptr saptamana urmatoare niste pate de casa. mai nou barbatu-meu nu mai vrea sa vada pateul din comert, ca s-a indragostit de asta de casa.
a, si mi-am luat si niste icre sa le prepar, dar nu stiu cum as putea sa le mananc. poate fac niste biscuiti din tarate.
cam astea sunt planurile mele.
veniti si voi cu ale voastre, sa ma mai inspir si eu , ca stau cam prost la inspiratia culinara
Ninha, mami lu' Mirci
Nicoleta spune:
Neata.
Eu planuri de week-end am... sa-mi fac sanatosi copiii, unul inca mai are herpangina, cel mare s-a trezit cu febra mare... Sa vedem incotro, luni e liber ai aici, marti nu au scoala, dar ar fi vrut la hort... uf! De mancare... nici nu stiu! Am baut dimineata lapte de 0,1 cu migdale si nuci pisate si cacao neagra. O fi de rau??
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
montignace spune:
NINHA bine zici tu , ar fi bine sa pot numai cu fructe , da din pacate nu mai sunt in stare sa triesc cu fructe toata ziua, pur si simplu mi se face un acid la stomac de lesin .... si in trecut tineam retera cu ciorba de varza si fructe , mancam toata ziua mere si nu aveam nimic , io nu stiu , probabil ca vine cu varsta
masina de facut paine zici ????? moulinex zic eu sau bosh ..... eu sunt cu bosh ul , sigur mi-as lua daca mi-as permite una bosch .... preturi??/ da si tu un serch pe google si compara preturi ... eu cred ca la domo sau altex o sa le gasesti la preturi bune , sau cine stie poate la oferta la real si-a gasit o prietena anul trecut bafta la convins sot
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Neata. Eu planuri de week-end am... sa-mi fac sanatosi copiii, unul inca mai are herpangina, cel mare s-a trezit cu febra mare... Sa vedem incotro, luni e liber ai aici, marti nu au scoala, dar ar fi vrut la hort... uf! De mancare... nici nu stiu! Am baut dimineata lapte de 0,1 cu migdale si nuci pisate si cacao neagra. O fi de rau?? ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
nico sanatate la puiutii tai , da ce au ???? sa ii faci bine ... pusi ca sa treaca , stiu cum e cand sunt copii bolnavi ... doamne , orice sa fie numai asta nu
in legatura cu laptele cu migdale .... migdalele, nucile si cacao sunt lipide , deci s-ar preta cel mai bine cu lapte integral nu degresat laptele degresat il combini cu glucidele rele gen paine
andanii