MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 18
brindusik spune:
ninha hai nu mai arunca cu rosii...merg pe mana cristinei care de la inceput o spus k ea nu o renuntat la cafea si totusi slabeste...nush ce inseamna la voi cafea...da la mine cafeaua e o cana de 300ml de lapte 0% cu o lingurita de ness(adik mai slaba de atat e apa)si asta nu zilnic...o data la sapt sau hai de 2 ori daca am chef de coffee
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Brandusik, mea culpa cu strugurii .Eu asa imi aminteam ca au IG mare. Zaharul e format din glucoza si fructoza. Deci mi se pare extrem de plauzibil sa se extraga din sfecla. Maya, la unele se simte diferenta. De ex. am cumparat pastrama de vita cu un gust foarte bun si natural. Lactatele iar au un gust mult mai bun si nu de late praf. La linte nu cred ca simti ceva dar la rosii de ex ar fi obligatoriu. Discutam cu cineva si imi zicea ca nici rosiile romanesti nu mai au acelasi gust( vorbesc de cele crescute de oameni de la tara in gradini, nu sere) pt ca nu mai este samanta romaneasca Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
A propos de rosii, am fost acum in concediu si prin zona Dabuleni (nu ma intrebati cum ajunge cineva sa-si petreaca concediul la Dabuleni si mi-a zis o prietena a carei familie se ocupa cu cultivarea legumelor (normal, ce naiba sa faci la Dabuleni?), in fine, mi-a zis cum se coc rosiile fortat: seara rosiile sunt verzi, se injecteaza o substanta rosie in ele, si pana dimineata sunt rosii. Le culeg si ies cu ele pe piata. Am ramas masca!! Am intrebat-o pe sora mea, care lucreaza la o firma distribuitoare de pesticide, insecticide, etc, si mi-a zis ca asa e, si ei vand substanta aia.
Dar ce sa facem? sa ne crestem rosiile in balcon?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Nicoleta spune:
Salut.
Eu iar mananc haotic... Am copilul mic cu herpangina de luni, norocul meu ca nu a facut decat un puseu de febra, pe cel mare tre sa-l duc eu la scoala si sa-l si iau... Luni de voie-de nevoie am inceput sa conduc singura, cu copilul mic febril in spate... am mers sa-l luam pe Stefan de la scoala... Marti l-a luat profa de germana si l-a adus ca asa era intelegerea... Azi am facut putina ordine prin casa si asa pofte m-au luat! Monti toate, dar cam la gramada... Vestea buna este ca ma incap ok niste blugi cumparati in toamna, dupa ce l-am intarcat pe Matei (cred ca aveam vreo 74?). Ii credeam pierduti pe veci!
Dupa amiaza voi manca salata de cruditati cu ton. Sper...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ninha spune:
citat din mesajul lui brindusik ninha hai nu mai arunca cu rosii...merg pe mana cristinei care de la inceput o spus k ea nu o renuntat la cafea si totusi slabeste...nush ce inseamna la voi cafea...da la mine cafeaua e o cana de 300ml de lapte 0% cu o lingurita de ness(adik mai slaba de atat e apa)si asta nu zilnic...o data la sapt sau hai de 2 ori daca am chef de coffee Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
a-haaaa, nu prea iti place sa fii la celalalt capat al biciului!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
puisorule mda , sunt in depresii de prea mult timp, trebuie sa schimb ceva, nu stiu ce am patit, am intrat intr-o pasa tare nasoala, parca nimic nu mai merge cum vreau
practic in afara de faptul ca-s grasuna alte motive nu am , cred ca am la cap ceva, deci am un sot care ma iubeste asa cum sunt, un copil cuminte si destept deocamdata am un job (pe care l-as schimba ce-i drept da nu prea e momentul ) deci motive prea mari nu ar fi de depresat ..... da nu sunt multumita deloc cum arat , cand ma uit in oglinda si vad cum curg suncile imi vine sa mor
ooo pai sunt la carma tabelului, cel putin io asa ma consider , l-am refacut si modificat .... iar acuma contribui si eu la modificat cand apuc, doar ca ma ajuta si fetele prin bunavointa lor
nico super ca te-ai apucat sa conduci singura , daca-s monti atunci e bine .... felicitari pentru blugii de la 74 kg
ninha da chiar asa e cu rosiile , nu te-au mintit ???? chiar se poate asa ceva ??? si fac asta taranii ???? doamne fereste ce mancam
maya da-s pestoaica , ne asemanam noi doua ??? si tu esti peste ???
andanii
Monnvas spune:
Sanatate puilor bolnavi!
md. omleta cu cash si smantana
d. peshte cu broccoli
c. probabil iaurt
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
maya_m spune:
citat din mesajul lui andanii maya da-s pestoaica , ne asemanam noi doua ??? si tu esti peste ??? |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Monnvas spune:
Mai, fete din butoi... nu ma intelegeti gresit... da' chiar va consumati prea mult pt probleme neesentiale. Eu vad zilnic copii bolnavi, copii abuzati (chiar de mame), avem un prieten in parc cu o malformatie cardiaca - zilele astea tre' sa se opereze, nu a implinit inca 2 ani... Pai daca pt niste shunci plangi, cand e copilul bolnav ce faci, ajungi la cutzit?? Am o colega de doc careia i-a murit iubitul dupa 6 ani de convietuire... Hai sa ne reevaluam necazurile si sa nu facem din tzantzar armasar.
ANDA, mai am o poveste. Cand am terminat facultatea mi-am dorit enorm un bebe. Dupa cateva luni de incercari nereusite eram intr-un mare butoi, la 22 de ani ma asteptam sa raman din prima, eram obsedata, de fiecare data cand punea sotzul mana pe mine ma gandeam "poate iese acum". Am avut si 2 teste slab pozitive, apoi un avort menstrual (noroc ca m-am prins abia dupa ce am ramas ce e ala) si atunci am hotarat sa ma caut. Era mai, incepea sesiunea, faceam 2 masterate, ma rog, mi-am propus ca dupa sesiune sa merg la dr. Si tocmai in luna aia cand invatam, mergeam la serv, aveam si o suplinire, deci nu-mi statea capul la bebe, ca doar hotarasem ca "am ceva" si "o sa rezolve dr.", taman atunci am ramas gravi. Ca mine sunt sute de femei: cand a incetat obsesia, a venit si rezultatul.
Morala: nu te mai gandi atat la shunci. Poate nici nu-s asa multe cum crezi. Poate ti-ai propus un target nerealist. Lucreaza, plimba-te, iesi cu copilul si shuncile, daca se simt neglijate, vor pleca...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
andanii spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mai, fete din butoi... nu ma intelegeti gresit... da' chiar va consumati prea mult pt probleme neesentiale. Eu vad zilnic copii bolnavi, copii abuzati (chiar de mame), avem un prieten in parc cu o malformatie cardiaca - zilele astea tre' sa se opereze, nu a implinit inca 2 ani... Pai daca pt niste shunci plangi, cand e copilul bolnav ce faci, ajungi la cutzit?? Am o colega de doc careia i-a murit iubitul dupa 6 ani de convietuire... Hai sa ne reevaluam necazurile si sa nu facem din tzantzar armasar. ANDA, mai am o poveste. Cand am terminat facultatea mi-am dorit enorm un bebe. Dupa cateva luni de incercari nereusite eram intr-un mare butoi, la 22 de ani ma asteptam sa raman din prima, eram obsedata, de fiecare data cand punea sotzul mana pe mine ma gandeam "poate iese acum". Am avut si 2 teste slab pozitive, apoi un avort menstrual (noroc ca m-am prins abia dupa ce am ramas ce e ala) si atunci am hotarat sa ma caut. Era mai, incepea sesiunea, faceam 2 masterate, ma rog, mi-am propus ca dupa sesiune sa merg la dr. Si tocmai in luna aia cand invatam, mergeam la serv, aveam si o suplinire, deci nu-mi statea capul la bebe, ca doar hotarasem ca "am ceva" si "o sa rezolve dr.", taman atunci am ramas gravi. Ca mine sunt sute de femei: cand a incetat obsesia, a venit si rezultatul. Morala: nu te mai gandi atat la shunci. Poate nici nu-s asa multe cum crezi. Poate ti-ai propus un target nerealist. Lucreaza, plimba-te, iesi cu copilul si shuncile, daca se simt neglijate, vor pleca... Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
multumesc mult pentru povesti si sprijin, imi prind tare bine
andanii
maya_m spune:
MONN sunt de acord cu tot ce-ai spus...sunci in plus sau in minus nu-s probleme adevarate de viata si de moarte...doar ca acum sunt intr-o perioada de...melancoliesi de-aia ii cerusem ANDEI un loc la ea in butoi
editez sa spun ca e o problema specifica zodieiNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA