MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 17
puisorul spune:
Ariel, La Multi Ani si multa fericire alaturi de familia ta
Ymca, si eu vreau sa stiu . Si o poza cu noul look
Brandusik, strugurii din cate stiu eu nu sunt monti. Iar despre fructoza sa stii ca se extrage din sfecla de zahar.Uite aici:
FAQ on the Montignac Method
Question
I recently read an on-line article (on a US website) regarding fructose. I am worried since it said that this product is as harmful as sugar and I have been following the Montignac Method for the past 4 years and have become accustomed to systematically substituting white sugar with fructose (when necessary.)
Answer
There is some confusion regarding the use of the term fructose.
In Europe, fructose is derived from sugar beets or sugar cane and it has in fact a 20 Glycemic Index.
In North America, fructose is a totally different thing. It is in effect derived from cornstarch that is, chemically speaking, isoglucose which has a 90-100 GI. Seventy-five percent of the sugar consumed in the States is this pseudo fructose which produces a good number of negative effects on peoples#65533; health. Some articles (generally not scientific) do not distinguish between the different #65533;sugars#65533; and the comments which they reproduce in a mixed-up manner are not always referring to the same thing.
In any case, daily fructose intake should not exceed 20g. What#65533;s more, we should avoid the habit of sweetening our food just because it#65533;s with a low GI #65533;sugar#65533;.
Andanii, dar cam de mult esti tot in depresii . Si eu cand sunt la menstruatie am cu 1-2 kg in plus . Eu ma repet, vezi un pic de numarul caloriilor si poate, poate se misca cantarul. Ca sa iti mai ridicam moralul nu vrei sa preiei din nou carma modificarilor din tabel?
Somleac,cum mai esti cu spatele?
Maya,intr-adevar produsele bio sunt foarte scumpe. Am fost de vreo-luna la o prezentare la al doilea magazin bio din Cluj, si erau lamai bio cu 80 de ron kg
Eu absentez motivat din cauza de copil bolnav rau, febra mare, tuse cat incape, varsaturi & co.
Mai vreau doar sa va zic ce am papat azidimineata: guacamole . A iesit super bun si l-am mancat cu lipii din faina integrala. reteta e de aici http://www.e-retete.ro/retete/guacamole.
O zi buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
maya_m spune:
ANDANITO draga nu o duc chiar asa de bine ...mi s-a pus o durere in coloana de abia ma misc..ciudat ..pana acum nu mi s-a mai intamplat...de mancat doar prostiiiii...ieri 2 clatite pe la 16 da' nici n-am mai pus altceva in gura pana dimineata...azi ceva spanac cu ochiuri,dimineata iaurt cu wasa...sper ca diseara sa n-o dau in bara cu cine stie ce..iar de cantarit-- pana luni nu actionez in privinta asta ca nu vreau sa vad nici un fel de oscilatii de la o zi la alta ca ma deprim cu totul..cu gatitul stau ff prost ca n-am timp cu moralul la fel..fa-mi si mie loc in butoiul tau ca vin sa-ti tin de urat
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
maya_m spune:
acum mi-am adus aminte ca parca si tu esti pestioaica ..nu? cu ANDANII vorbesc...de-aia ne depresam asa de des
brindusik spune:
puisorule sunt foarte monti strugurii cruzi...au Ig-ul 45..mai putin decat mango care are 50
cat despre fructoza...well eu nu cred ca e facuta din sfecla de zahar...pentru ca altfel nu ar fi nici o diferenta intre IG-ul fructozei si al zaharului...monti interzice cu desavarsire consumul zaharului iar din ce ai dat tu de pe site-ul lui...da liber la 20g de fructoza pe zi(plus ca la retele lui de dulce ma repet un spune ever zahar ci fructoza)..deci cred ca e o diferenta(si nu musai procedeul de fabricatie..pentru ca ambele is cristaline atat zaharul cat si fructoza)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ariel, La Multi Ani si multa fericire alaturi de Maya,intr-adevar produsele bio sunt foarte scumpe. Am fost de vreo-luna la o prezentare la al doilea magazin bio din Cluj, si erau lamai bio cu 80 de ron kg Eu absentez motivat din cauza de copil bolnav rau, febra mare, tuse cat incape, varsaturi & co. Mai vreau doar sa va zic ce am papat azidimineata: guacamole . A iesit super bun si l-am mancat cu lipii din faina integrala. reteta e de aici http://www.e-retete.ro/retete/guacamole. O zi buna Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
brindusik spune:
maya nu au cum sa aiba alt gust..diferenta se poate vedea numai la nivel molecular(dpdv chimic)
ideea cu produsele bio...este ca nu folosesc chestii chimice...pesticide, ingrasaminte care ar putea modifica structura genetica a plantei/animalului si asta necesita(culmea) un cost mult mai mare de intretinere...pentru ca banuiesc ca o parte din recolta respctiva se si pierde...gandeste-te ca cel putin la carne...trebuie sa ai un animal si sanatos, si sa-l hranesti si cu hrana crescuta bio...e complicatsi.. de aici costurile mari
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
BRNDUSIKO io parca te-as contrazice putintel..io vad diferenta la produsele romanesti gen rosie castraveti dovlecei ...alt gust au alea din gradina mamei mele si alt gust-fad- cele de pe piata..si ma intrebam ca oare si intre alea mai exotice-ex dat de PUISORUL-LAMAIA-tot asa diferente ''vizibile'' sunt..ca io una n-am de unde sa stiu cum e lamaia de la mama ei de acasa..intelegi ce vreau sa zic?
puisorul spune:
Brandusik, mea culpa cu strugurii .Eu asa imi aminteam ca au IG mare. Zaharul e format din glucoza si fructoza. Deci mi se pare extrem de plauzibil sa se extraga din sfecla.
Maya, la unele se simte diferenta. De ex. am cumparat pastrama de vita cu un gust foarte bun si natural. Lactatele iar au un gust mult mai bun si nu de late praf. La linte nu cred ca simti ceva dar la rosii de ex ar fi obligatoriu. Discutam cu cineva si imi zicea ca nici rosiile romanesti nu mai au acelasi gust( vorbesc de cele crescute de oameni de la tara in gradini, nu sere) pt ca nu mai este samanta romaneasca
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusik
mie imi spui? ca eu tot spun ca sa nu mai mananc paine de tarate da e asheeeeeaaaaaaa bunaaaa...ca sa nu mai spun fulgii si laptele cu cacao sau nes...da trebe sa luam atitudine ...gataaaaaa Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
What?! brindusiko, ness cu lapte?
da-te jos din corcodus!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
de fapt si mie imi place la nebunie
da nu vreau sa recunosc
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image