MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 15

brindusik spune:
nicoleta gata am trecut..
iti inteleg "stagnarea"....la fel mi se intampla de-mi vine sa ...data viitoare la raport incearca sa fie luni...ca sa nu intram si sa iesim de pe contu ala ca e strasant sa tot jonglam..adik pe mine cel putin pe streseaza
meniu azi:
MD:2 felii paine de tarate cu salata de vinete
G:lapte cu nes+1mar+ 2 patratele cioco
P:2 felii paine de tarate+salata:2rosii si un castra
G:1mar
C:3 crenwursti cu dijon
G:1 kg de cirese
ps: incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult painea mea de tarate
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Nicoleta spune:
Aaa, nu am vrut sa deranjez! Nu era musai sa schimbi! Multumesc, oricum!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ymca
vibrez alaturi de tine la partea cu depresia ![]() saptamana asta totusi m-am simtit mai bine iar printre metodele folosite as putea enumera renuntarea 90% la dulciuri ceea ce-mi da un abdomen suplu dimineata si ma face sa plec cantand la birou, faptul ca scriu mai des aici ceea ce ma face sa-l respect mai mult pe Monti si familia lui. o mare contributie la schimbarea starii de spirit a adus-o o noua tunsoare, intr-un loc nou. iata cum s-au petrecut lucrurile: intr-o buna zi m-am sculat tarziu. acest lucru a adus dupa sine faptul ca am plecat la birou nespalata pe cap. ajunsa la birou am constatat ca mi-am uitat acasa atat telefon cat si blackberry, deci comunicarea mea cu restul lumii incepea sa fie din ce in ce mai limitata. capul nu puteam sa-l scot din birou, asa lins si nasol. gura nu mi-o auzea nimeni ca n-aveam tehnologie la mine. asa ca mi-am adus aminte de o recomandare primita in trecut, am dat pe goagal o cautare, am gasit un fix si-am sunat de pe fix ![]() ![]() ![]() |
Felicitari pt redescoperirea...fixului!!!?!!
Felicitari si pt noul look care ar trebui tratat cu o reclama la salon si o poza sugestiva.

Ariel, La multi ani cu intarziere.Eu zic de sanatate...de bucurii si de multe impliniri (nu pe solduri).
Pupici la toate.

ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m ARIEL..LA MUUULTI ANIIIIII...ARIEL SA TRAIASCA,ARIEL SA TRAIASCA ,,LAA MUUULTI ANIII ![]() ![]() ![]() NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA |
subscriu!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

andanii spune:
ariel La multi ani!!!!! cu intarziere, ieri nu am omis cu depresiile mele din cap
melany cum esti cu spatele ??? sper ca bine
eu nu va mai spun nimic , ce raport , ce stagnare , ca azi dimineata aveam 2 kg plus de tabel, io pe cuvant ca nu mai inteleg nimic, de mancat mananc f putin, drept e ca-s cu rusii pe cap , da nici chiar asa groaznic ma simt .... sunt ametita si surda , imi vajaie capul si se invarte totul cu mine ..... grasa sunt , nu stiu ce ar putea sa ma scoata din acest butoi imens in care am intrat de ceva vreme si nu mai reusesc sa ies
cam asta e
raport ... ieri am facut pizza cu faina integrala si tarate si am pus pe ea .... legume si ton ... la baieti le-am pus si sunca si cascaval ... i-am promis copilului ca-i fac pizza daca stie la teza la mate ... si cum a stiut , a fost musai sa-i fabric ieri desi nu eram io foarte activa
cam asta am facut ieri si cam asa ma simt
andanii

andanii spune:
citat din mesajul lui ymca vibrez alaturi de tine la partea cu depresia ![]() saptamana asta totusi m-am simtit mai bine iar printre metodele folosite as putea enumera renuntarea 90% la dulciuri ceea ce-mi da un abdomen suplu dimineata si ma face sa plec cantand la birou, faptul ca scriu mai des aici ceea ce ma face sa-l respect mai mult pe Monti si familia lui. o mare contributie la schimbarea starii de spirit a adus-o o noua tunsoare, intr-un loc nou. iata cum s-au petrecut lucrurile: intr-o buna zi m-am sculat tarziu. acest lucru a adus dupa sine faptul ca am plecat la birou nespalata pe cap. ajunsa la birou am constatat ca mi-am uitat acasa atat telefon cat si blackberry, deci comunicarea mea cu restul lumii incepea sa fie din ce in ce mai limitata. capul nu puteam sa-l scot din birou, asa lins si nasol. gura nu mi-o auzea nimeni ca n-aveam tehnologie la mine. asa ca mi-am adus aminte de o recomandare primita in trecut, am dat pe goagal o cautare, am gasit un fix si-am sunat de pe fix ![]() ![]() ![]() |
tare mi-e drag sa-ti citesc posturile ... iti multumesc din suflet

si.... totusi cat ani avea domnul ???? si io curioasa ce sa fac

andanii

brindusik spune:
andani ce am spus io ca nu e ok sa mananci ff putin?mananca normal da conform femeie! si o sa fie bine..poate nu o sa slabesti da nici nu o sa te ingrasi

andanii spune:
citat din mesajul lui brindusik andani ce am spus io ca nu e ok sa mananci ff putin?mananca normal da conform femeie! si o sa fie bine..poate nu o sa slabesti da nici nu o sa te ingrasi ![]() Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
culmea sti care e?? ... mananc la fel ca si atunci cand am slabit 22 kg, exact la fel .... si acuma ma ingras, atunci slabeam , eu cred ca s-a obisnuit organismul meu cu stilul asta de mancat si cred ca ar trebui sa schimb ceva, inca nu stiu ce anume sa schimb, da-s in cautari

andanii

brindusik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
culmea sti care e?? ... mananc la fel ca si atunci cand am slabit 22 kg, exact la fel .... si acuma ma ingras, atunci slabeam , eu cred ca s-a obisnuit organismul meu cu stilul asta de mancat si cred ca ar trebui sa schimb ceva, inca nu stiu ce anume sa schimb, da-s in cautari ![]() ![]() |
monti dadea un sfat pentru o tanti de pe site-ul lui..dac aa ajuns la prag sau daca da foooooooarte greu jos..o sfatuit-o sa reduca glucidele de le mananca...fulgi, laptele 0 etc(personal cred ca are un pic dreptate...io cam de cand mananc paine de tarate...care desi e tarate io tot glucid o consider..stagnez de nu am aer..adik de vreo luna jumate)

andanii spune:
mda, ar trebui sa reduc laptele, cerealele, painea, da ai dreptate , si probabil ca numai cu legume si evenatual carnita slaba as reusi sa slabesc si eu ceva da mi-e asa de greu fara lapte si fara branzeturi , vai de mine , nici nu-s asa mare carnivora cum sunt laptareasa
andanii