Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:

Omul e in alta camera si cotrobaie netul dupa nume...cica Richard...bine bre ca la ala prescurtarea e Dick

ce tare!!!

Dominick? rimeaza cu Patrick?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Olga ma bucur pentru rezultate Doamne-ajuta pe mai departe Imi place Denis blond si imi place ce ne povestesti!

Mergi la inceput

am uitat sa cucurigesc!!!!! azi m-a anuntat teutzul, cu un ton oficial: "mami, teo are maselutza!"
a deschis apoi guritza si mi-a aratat:"aici!" si intr-adevar a iesit o maselutza noua. m-am mai uitat eu si la celelalte si am vazut ca a mai spart una. yupiiiiiiiiiiii!!! 2 maselutze dintr-un foc, fara crize, fara febra. de data asta s-a lasat doar cu cateva amenintari:"te muscccc!" si cu cateva "cesuletze" pe mana alexutzei.
deci, AMR 2 masele si am scapat de chinuri!!! Zana, vin-o sa te pup ca ai priceput si tu ca asta e puiul meu si nu mai trebuie sa-l chinui! Traiasca homeopatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ariela, unde-s serenele tale???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Ariela, unde-s serenele tale???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

sper sa termin cu ele pana luni. chiar acum astept un raspuns de la unii care se ocupa cu etichetarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:

Omul e in alta camera si cotrobaie netul dupa nume...cica Richard...bine bre ca la ala prescurtarea e Dick

ce tare!!!

Dominick? rimeaza cu Patrick?

nu pot ca rade Mimo de mine...crezi ca nu l-am incercat??????...dar de cate ori il pronunt o vad pe Mimo tavalindu-se pe jos

La fel si cu Eric si nenorocita aia de matza obeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Cata, da, trebuie nume de sfant sa aiba si ea tot atatea zile de sarbatorit precum sor'sa . Da, Catalina e fff misto, ai sfant, zi, cand e?

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Sara e nume sfant, sotia lui Moise, si isi are radacinile din kabbala, inseamna printesa/regina.
Pe fetitza mea o cheama Jessica Sara.
Sara Marie suna frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fata,stati putin!! Stati asa ca o iau pe urmele lui Mimo!! Eu cand zic Denis,imi imaginez gloata de copii la scoala,tachinandu-l Denis penisNo,no,no,no...
Michael rules!!

Olga,Sara Marie suna taare dragut,numai ca daca procedezi ca la Sophie/Sofia,ar iesi Sara Maria..Hmm..Nice!
Bv pt.rezultate!Am fost si eu acum sa-mi rec.iar pt.ureaplasma si mycoplasma si nu-ti pot spune cat de tare ma doare fifi

Hai mai Catalina..ZOE??!! Sau mai bine ZENAIDA?!

Bitzule,pe-al Ancai l-am aflat! Il stiam,caci asa se numeste vecina mea.Ei i se potriveste perfect.Mie..nu..
Nu stiu,as vrea un nume simplu,care sa nu poata fi diminutivat si daca se poate..si sfant Eu vreau 1 si bun!

Alice cred ca e deja in bratele sotului iubit,in pregatiri de plecare..asa ca..numai de noi nu o mai avea timp saraca.

Elara,pai ce faci?? Parc-ai fi gecko,asa apari si dispari! Baga poze-de la Botez,aniversari,sarbatori..Eheei!!

Ariel,sunt frumoase numele..insa noi avem si problema aia cu numele de familieNe ies numai caca-uri,curu-ri,cure,vaca-uri,etc

Din cate vad..Mara se cam prinde cu lipici de firma

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bitzoo,fii mai antena la semnatura mea!!Avem si varsta acolo Ia sa te vaz!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa gasesti numele potrivite!

Nu stiam ca Gecko inca n-are nume pt al doilea frumos...

Eu am nume pentru fetita. Tot ca Zoze, unul si bun. O va chema Iris. Acum sa vedem daca va fi fetita, ca daca nu, cred ca voi pati ca si ea, n-o sa pot pleca din maternitate din cauza de lipsa nume.

Eu m-am dat pe Influcid. Sunt racita, curge nasul la greu, tusesc si am frisoane...

Cata, ma bucur ca te vad, desi atat de rar...

La nume ma bag si eu: hai Zoze, ca data trecuta am avut succes cu Mihai.Dar ti-am uitat numele de familie ca sa vad daca se potrivesc...

Pentru fete: Carla, Ingrid, Carina, Anne-Marie, Roberta, Evelina, Alise...
Pentru baieti sau pt gecko: Sean, Sebastian, Philip, Julian si de ce nu David

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput