Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, bafta!!!

Stela, da, multam, stiam de asta, ca sunt cu ochiul pe subiectele de la generale.

Gecko, e chiar misto Denis. Radu ii zice asa Sofiei "Denis the menace" dupa numele filmului Chiar ma duce cu gandul la baietelul ala frumos si istet RAU, s-ar potrivi fratelui celui mai frumos

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Io-te-l http://www.imdb.com/media/rm3179255808/tt0106701 ( ala mic si blond , nu Walter Mathau )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

zozelici, nume de fata care imi plac: Serena (daca nu protesta al meu la Alex, ar fi chemat-o si asa...bine ca l-am convins sa-mi botez mineralele asa), Mara, Andra, Ilinca, Lara, Alexandra , Erica, Catalina, Madalina, Loreli (nu radeti...citit Lorelai, ador cum suna!), Daria, Carina
fiica-mea adora numele Astrid si m-a pus sa o strig asa , clau si bubu stiu de ce
gecko, nume de baietei: Michel, clar! Robert, Eric, Marc(mai stiu pe cineva care le iubeste ), T(h)eodor/Tudor, Dan(iel), Eduard (spus asa, nu Edi), Filip,
Olgutz, tie nu-ti mai dau sugestii, ca mi se par superbe numele alea: Sara si Sophia sunt pe lista mea de preferinte .

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Valen ce face puiul mic? Mai are muci? Ai luat geanta? Rochie ai gasit? Stiu ca te pregateai de botez si aveai multe de rezolvat.

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

ca ai intrebat. Luca nu mai are muci, nu mai tuseste, nu mai stranuta!!!
Geanta am luat-o azi, in sfarsit. Si sa va zic chestie: Joia trecuta era 300; sambata cand am vrut s-o cumpar se vanduse si mi-a zis ca aduc din nou marti; azi m-am dus si era 320....m-am enervat si i-am zis vanzatoarei, care mi-a dat-o cu 300...Imi venea sa-i dau una, desi stiam ca nu e ea de vina...Si mi-am luat si rochie de la Etic, si imi vine foarte bine..o sa va arat poze de la botez sa o vedeti..
Si am facut rost si de tava pt lasagna si acum semnez petitii pt mitingul mamicilor de luni...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

il stiu olgule pe Denis ala...dar ce sa fac acum de mi-a bagat omul ghimpele cu inclinatiile altfel...cand spun Denis numa colegul din liceu imi vine in cap. Valeu...ca acum realizez ca ala e mare vedeta...stai sa-l gasesc pe google...si iote ca l-am si gasitwww.flickr.com/photos/8628950@N06/3525373229/" target="_blank">asta
Acum nu stiu daca e reala treaba...dar asa se zicea...si cam asa gesticula.

Ariel, is pe lista...multe...dar parca nu ies la combinatie...dar parca nu-s la fel de frumoase ca Patrick...pana la urma scoatem noi ceva.

Mergi la inceput

Gecko, nu, ma, asta mai bine http://web3.protv.ro/assets/acasatv/serials/223/actors/158/denis.stefan.600.5.jpg , e Denis Stefan. Lover mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Sanatate Mufului, luny o

Nicoleta, de ce te-ai suparat, imi pare rau!

Deja ma pierd in ultimele discutii. Ii urez Tuchitei sa gaseasca ce doreste , si fiecaruia sa ne dea Dumnezeu sanatate si ce e bine pt noi

Vali, ma bucur ca ti-ai gasit ce ti-ai dorit; abia astept poze puiut care e bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iote ce s-a incins atmosfera fix la pranz, in singurea zi in care copchilul meu nu a vrut sa adoarma
Fuga, fuga sa recuperez si eu:
Stela eu nu m-as lasa pacalita Inseamna ca are el asa un sentiment ca mama face treaba lui si el poate sa stea. Acum are mama o problema (sanatate multa) si el se simte obligat. Cunoastem profilul , ii trece Si de cate ori am zis ca nu mai deschid gura, Doamne fereste
Cata mi-a placut rau aia cu pasarele mii Mi-ai lipsit dar vad ca n-ai stat degeaba in timpul asta, te-am motivat
Zoze Mara, votat! Doamne de cand n-am mai votat, m-am obisnuit sa pariez in ultima vreme Vine ea Ioana, se deschid iar casele Si Ramoooo...ce facusi fata, scapasi batul ?
Olga esti o fiinta deosebita, imi plac rau de tot teoriile tale. Mi-a placut ieri aia cu detractorii si promotorii (asa zisesi parca, nu? ca am zis ca mai rasfoiesc si eu DEXul de acum inainte ) si azi aia cu spitalul si apoi faza cu tabloul. Eu nu pot sa vad niciodata lucrurile asa, niciodata. Nici eu n-am nimic cu cainii daca-s gratis , daca-s in inclusi in pachetul AI avem o problema. Nici eu nu-s de acord ca stea spitalul deschis chiar si asa infectat, Doamne pazeste! Dar de ce s-a infectat? Si ce, s-a infectat ieri ? I-a troznit pe toti infectia acum, la ceas de criza Iar cu tabloul...iarasi , nu scoti copilul din tablou dar face bine sa poti vorbi in liniste, neintrerupt si cu capul in sus , cu nasul intr-un pahar de ceva...din cand in cand. Ca prea ocupati cu joaca, oamenii se departeaza unul de altul si cand se regasesc e prea tarziu uneori. Ai vazut "the bucket list?" ? Nu ca eu as face asa, nooo.Dar imi vine sa incurajez asemenea initiative, nu stiu de ce, dar imi vine! Felicitari pentru rezultatele bune si abia astept sa va vad la concert, macar cu atat sa ma aleg si eu Si cu un blues doua acolo
Bitza scuzeee, toanta mai sunt. E la fel ca ID-ul , simplu de tot.Te astept
Tonic Dudu face bine, creste mare.Mai zice una alta, e f vioi, ne intelegem f bine, din ce in ce mai bine ...dar n-am nimic spectaculos de raportat, nu-s nici achizitii majore nici traznai iesite din comun

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Gecko, nu, ma, asta mai bine http://web3.protv.ro/assets/acasatv/serials/223/actors/158/denis.stefan.600.5.jpg , e Denis Stefan. Lover mare

valeu...ala nu joaca in ceva telenovele? Daca a calcat vreodata pe postul Acasa sau la aia cu "De 3 ori femeie" atunci NU hotarat.

Omul e in alta camera si cotrobaie netul dupa nume...cica Richard...bine bre ca la ala prescurtarea e Dick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mergi la inceput