Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Multumesc mult, fetelor! Ma simt mai bine stiind ca atatea persoane sunt cu gandul alaturi de mine .
Legat de sexul copilului, nici eu nu stiu ce imi doresc! Cred ca vreau doar sa fie sanatos, ne-plangacios si mancacios .
Vroiam fetita, pentru ca deja am un baiat, dar cand il vad pe Nicholas cat de tare isi doreste un fratior si cand toate calendarele si babismele imi spun ca e baiat, parca ma obisnuiesc cu ideea ca este de sex masculin .
Gata cu vorba si cu cititul pe forum, plec spre Polisano (imi fierbe stomacul de emotie).

Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Miruna, o intrebare, trebuie sa ne intalnim doar o data pe luna? Adica ar fi frumos, cine poate, sa iesim in fiecare weekend intr-un parc sau la o limonada, pe undeva... Mai vorbim, mai ies si copiii la alergat, una-alta.
E doar o sugestie, dar mie mi-ar placea...

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

salut burtici am fost la bitest...bebele meu este ok....nu am avut timp sa-l intreb prea multe pe medic pt ca era pe fuga...dar m-am multumit ca totul este bine...Slava Domnului

Am facut rost si de program redus...maine ma duc cu bomba la servici...sa-mi tineti pumnii

Doamne ai grija si de noi 12+

Felicitari, Sun !!!!

maine o sa explodeze sefii......

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

claudia te asteptam cu vesti bune despre ursulet..bafta la echo sa stea intr-o pozitie buna ca sa vedeti daca e boy or girl..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Sunset, o sa ne gandim la tine!! Dar ceva, ceva, n-ai vazut la echo? Vreo urma de putza sau pasa??

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Miruna, o intrebare, trebuie sa ne intalnim doar o data pe luna? Adica ar fi frumos, cine poate, sa iesim in fiecare weekend intr-un parc sau la o limonada, pe undeva... Mai vorbim, mai ies si copiii la alergat, una-alta.
E doar o sugestie, dar mie mi-ar placea...

Ana
15

Nuuu!!! Andreea a zis "macar o data pe luna" iar eu din inertie am preluat...dar putem si mai des, eu nu pot decat sa ma bucur Am luat si trotineta

Cat despre cozonac cand ai timp si mai ales chef (la mine fara acest ingredient nu iese), incearca reteta postata. Eu sunt bata in bucatarie si a iesit un super cozonac.

Sunset felicitari!!!

Caludia, bafta la eco!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sunset_zuzi ne bucuram de vestile bune, ne mai luminezi si noua ziua
Felicitari!

15+

Mergi la inceput

A iesit soarele! Ies la masa, acelasi meniu ca ieri!

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari sunset

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ral eli, sa stii ca dureaza desi e usor... cam 4 ore in care nu muncesti nonstop, mai mult astepti sa creasca. Ah si atentie, eu de Craciun am pus coca pana am umplut forma... si ghici... 1/2 era pe dinafara .

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

numai de-ar creste!

11+

Mergi la inceput