Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
sugubina spune:
deci dragele mele, l-am pus pe Pufi Pufescu sa imi ia urgent un kil de capsuni ca sa pot face inghetata aia! Eu am cumparat de jos 2 cutiute de frisca naturala lichida pe care sa o batucinizez bine!
Mi se pare cam mult in reteta 500 grame de zahar, cred ca voi pune mai putin asa dupa gust.
Maama deabia astept sa o faaaac!
Sa vedeti voi cu indemnizatia ca va fi aia cu reducerea pan la urma, nu cu revenirea la 600lei! Fac ca de obicei: lanseaza bomba cu ce e mai rau ca apoi cetateanu tut sa zica "mama ce bine, uite ca nu au redus decat putin.." Scarbe ordinare!
sugubina +10
misticgirl spune:
Fetelor, nu ajunsesem la pagina cu link-ul pt capitol nou si scriam ca nebuna la capitolul anterior. Va rescriu aici ce spuneam :)
Citat:
sunt cirese si la noi, am vazut eu ieri in piata 70 ron/kg.
Raspuns: In fata la MEGA Image de la Baba Novac arata super ciresele si costa 50 RON kg .
**** citat din mesajul lui douradoudou
mai merge cineva la echo azi???..eu de abea pe 28 ma duc din nou..de abea asteptttttttttttttttttt
raspuns: Eu merg astazi la echo. Am programare la POLISANO BANEASA la 16:30. La 15:30 plec de la serviciu, mai bine sa ajung mai devreme, pt ca nu stiu cum e traficul si cum e cu parcarea pe acolo. Tineti-mi pumnii, fetelor...am niste emotii, de parca ar fi prima echografie din viata mea .Va dau vestile diseara sau cel tarziu maine (daca ajung tarziu acasa, piticul ma va tine ffff ocupata).Sper sa aflu si sexul, dar cel mai important vreau sa stiu ca e bb bine, in grafic etc
Pupici.
Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
allexxia_m spune:
mirunam iti trimit eu ca mi-au ramas
sugubina exact ce am zis si eu mai devreme ...
ca tot asa au facut si cu taxa de prima inmatriculare, cand au triplat-o au protestat toti iar cand au "redus-o" la dublu au fost toti multumiti.
Si acum eu tot asa zic ca or sa faca, ne ameninta cu 600 ron dupa care spun ca uite doar reduc procentul, ca sa fim "multumite" ...
Cred ca deja ne-am obisnuit cu MANIPULAREA asta ...
15+
allexxia_m spune:
misticgirl tinem pumnii
Bafta multa sa vii cu vesti bune si sa-i afli si sexul, sa fie ce iti doresti
15+
douradoudou spune:
miruna tipa spune de vanilie...si alte arome...anyway arata bine si p[are simplu de facut..o sa incerc si eu ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
mirunam spune:
Ral eli, sa stii ca dureaza desi e usor... cam 4 ore in care nu muncesti nonstop, mai mult astepti sa creasca. Ah si atentie, eu de Craciun am pus coca pana am umplut forma... si ghici... 1/2 era pe dinafara .
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou miruna tipa spune de vanilie...si alte arome...anyway arata bine si p[are simplu de facut..o sa incerc si eu .. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 13+ |
Am si zis ca nu stiu daca nu le-a scris sau le-am sarit... oricum s-a simtit lipsa deci puneti din belsug
Alexxia, astept
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
ana_o spune:
Mamaaaaa, pe vremea asta, cozonaci???? Pfff, numai daca as avea malaxor din ala...
Si ah, de mentionat ca habar nu am sa fac cozo, dar sa ma bag si eu in seama cu treaba asta! Mi-ar placea sa fac ce nu am facut pana acum, dar daca as avea pe cineva priceput langa mine, sa ma corecteze cum fac vreo manevra gresita! Asa, la mancare gatita, tin pasul cu oricine, la cozonaci si drob de miel mi-ar fi teama sa ma aventurez singura...
Ana
15
sunset_zuzi spune:
salut burtici am fost la bitest...bebele meu este ok....nu am avut timp sa-l intreb prea multe pe medic pt ca era pe fuga...dar m-am multumit ca totul este bine...Slava Domnului
Am facut rost si de program redus...maine ma duc cu bomba la servici...sa-mi tineti pumnii
Doamne ai grija si de noi 12+