***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Al_Ma!
Dominic!
Ianis Stefan!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Fetelor, multumesc pentru urari! Sa fiti si voi sanatoase si sa va bucurati de tusti si tuste

Edit: pentru a evita orice neintelegere (ca acum m-am uitat in DEX sa vad daca inseamna ceva), tusca vine de la ratusca.

Nu vreau sa va stric ziua, dar se pare ca vor sa anuleze si ajutorul pentru nastere (aia 230 de ron). Si alocatia de 200 de euro acordata la prima casatorie (ma rog, asta ca fapt divers ).

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mai Andrada ma bagi in boala.Zici ca ai scris mesajul pentru mine.Cat stai cu DOMINIC acasa?

Citesc si eu parerile voastre si incerc sa-mi fac o idee despre ce se intampla in tara.Am citit si principalele idei ale discursului lui Basescu referitor la taierile de salarii.
Ce m-a surprins este ca a pus punctul pe i referitor la pensionarile pe caz de boala false,ajutor de somaj si lucrul la negru si alte genuri de ajutoare luate necuvenit.Sincer 200 de euro dati la casatorie nu mi se par o prioritate.Cati tigani s-au bucurat de ei....
Macar de s-ar rezolva problemele astea.
Nu sunt fan Basescu sau altcineva sunt fan Romania.
Si ai mei parinti un bugetar si un pensionar vor fi afectati dar desigur ca sunt altii care chiar vor fi la limita subzistentei.
Eu nu tin atat de mult la ideea de suveranitate a romanilor asa ca poate nu ar fi rau sa mai renuntam un pic la orgoliul roamnesc si sa lasam pe altii sa ne rezolve problemele ca ai nostri politicieni sunt prea lacomi sa se gandeasca si la altceva decat la propriile buzunare.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Daca are cineva interes, trimit poze pe mail-ul comun!
Sanatate plantatie!
Week-end fain!

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Alina, La multiani!!! sanatosi si cum ti/i ii doresti

Andrada esti plina de energie..cum te simti

iar ne paruim..cand vad scris @offtopic@

Nu exista nick offtopic

Androix, sa iti traiasca Minunea de ieri si cea de maine> La multi ani!!! pt fiecare, cu o zi in intarziere, si una in avans

La multi ani> ianis si Domninic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Alina, la multi ani!! cu sanatate, fericire, iubire si ce mai vrei tu!!

Iote asa de mare crescu pipota in mine ca ma strigarati :Irinusha, Didi, Betty.

La multi ani capsuneilor sarbatoriti pana acum!!

AM vazut poze frumoase cu Maya si cele 2 torturi, cu surioarele frumoase fetite de Betty prin iarba, tripletele lu' Msecu, Liviana cu floare in par si familia frumoasa,.....nici nu mai stiu, dar le-am vazut pe toate.

Felicitari Amelie de Irinusha pt olita...vezi, vezi, ti-am zis io ca va merge super usor cand va fi pregatita . Si ANa a avut o perioada cand a facut kk in pampers (dupa ce incepuse cu wc-ul) din cauza de constipatie. Acum la ai mei acasa face la wc, la noi acasa cere pampers pt kk...maica-mea zice ca de rasfatata ce e face asa, ca stie ca eu ii tolerez (aproape) orice. Dar chiar nu ma stresez...important e sa faca (o intreb mereu daca face la wc si ea: "nu, in pampers, ca iese mai moale" ). Si a mea le are cu cantarile (acum canta hppy birthday la papusa si multi ani traiasca. mai stie cantecele din filmul "veronica".

Didi, te inteleg cu tastatura, sunt fix in aceeasi situatie: am laptop cu tastatura germana dar setat pe engl si mereu trebuie sa merg in bara sa selectez limba corecta ca altfel nu se potrivesc semnele (am facut o criza de nervi pe la inceputuri ca nu nimeream combinatia de taste pt "@"

HOT NEWS: 64% din venituri indemnizatie!!! (tot e mai bine decat 600 ron)

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Andrada, felicitari pt Dominic, sa va traiasca! Chiar ca si tu, ca si Didi, Betty, Liviana, Irinusha faci pofta la astea nehotarate ca mine .
Dar acu', daca au pastrat procentul din salariu pt indemnizatie si nu plafonare, ma apuc si io de treaba ..repede, repede, pana nu se razgandesc astia .

In rest noi suntem bine sanatosi, trebuie sa iau niste decizii (cum ar fi schimbare job sau bb2? ne mutam la mai multe camere sau mai asteptam? facem credit sau cash? io, balanta veritabila, nu ma dezmint si sunt "handicapata" la capitolul luat decizii...mie mi-e greu sa aleg intre 2 marci de iaurturi, dar sa iau decizii asa "profunde". noroc ca acolo sus e Cineva, care sigur ma va lumina incotro s-o iau). De asta nici nu am mai intrat ca am alergat ba la analize, ba la interviuri, ba la vizionari de apartamente ...

Mergi la inceput

Tot io (cred ca v-ati obisnuit deja ca eu dupa o pauza am limbarita)

Am intrat doar sa zic ca am vazut poze superbe cu Amelie si Christian de Irinusha...mi-au placut toate, dar alea alb-negru cu fratiorii pupaciosi m-au terminat . SUPERBE!! Christian e asa finut si pare cuminte, iar Amelie pare bandita rau !

Ma duc sa-mi culc atomica. Noi, mai nou avem o noua rutina de seara (in afara de faptul ca dupa baie mancam la mine in pat gen paine prajita cu unt, frecata cu usturoi si buc. de masline, apoi cu unt si miere, uneori cu ceai sau fara). Acum am adaugat si juma de castronel de inghetata pe care il impartim amandoua, apoi isi bea laptele si doarme tun pana dimineata (hai, nu ma certati, ca inghetata nu e in fiecare seara, dar e inghetata buna rau cu praline).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, sa stii ca chiar mi-a fost dor de tine ... si uite cum stau si citesc in loc sa fac baie si sa ma culc ca maine am musafiri dragi. Eu nu mai stiu parola, ca m-as fi uitat si eu la poze. Eu pana ieri cand m-a intrebat o prietena daca ii dau inghetata Andreei, nici nu mi-a trecut prin cap sa-i iau. I-am cumparat azi una pe bat, a fost tare incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mihamora pentru Dominic
Kid pentru Vladutl
Alina25 pentru Darius
SA fiti sanatosi,veseli si sa realizati tot ce va doriti in viata!

Mergi la inceput