***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Multumesc frumos, Liviana! Si voi sa fiti sanatosi!
Didi, niciun plan deocamdata. Fac cinste colegilor si diseara probabil o sa ies la restaurant cu sotul si Mara.



Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI ALINA


LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Avem si noi nevoie de un costum de greieras pt serbarea de 1 iunie.
Ma poate ajuta cineva imprumutandu-mi un astfel de costum (FlorentinaRoman?)sau sfatuindu-ma cum sa fac unul? Nu vreau sa inchiriez de la firmele de profil caci mi se par f scumpe.
Baiatul are 5 ani.
Multumesc.

AlMa, daca nu te-ai decis asupra restaurantului, iti pot recomanda eu unul cu specific mediteranean: Alioli. au numai bunataturi, e nou si testat de curand de mine (si colegii mei).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Alina!
Sanatate si realizari! Petrecere faina!
Ar trebui sa dai de baut, ca doar intri si tu in randul femeilor misto ... glumesc, glumesc! Dar n-as zi nu la o sampanie mica ;)

Ianis
Dominic
Sa cresteti mari si sanatosi!

Miniuta, tu vorbesti de U7a?
Ca exact asta (cum ai povestit tu) a fost testul de U7 a lui Amélie, doar ca se face pana in 24 luni - bine, se poate si amana. Uite si aici: http://www.gesundes-kind.de/u-untersuchungen/u7.jsp
Cel U7a e pur ptr. vorbire, socializare (se pun mamei unele intrebari despre somn, crize, mancare, cum se comporta cu oameni straini, etc.) si igiena bucala (nici macar nu s-a uitat la ea, doar m-a intrebat pe mine daca se spala pe dinti).
Daca ma documentam inainte nici nu-l faceam ... dar oricum trebuia sa-i reinnoiesc vac. de hep.A si uneel celui mare, deci n-am mers chiar de pomana.
Imi pare rau ca ai probleme. Eu spun mereu ca daca nu-s probleme de sanatate (sper!), nu-i grav, trebuie sa gandim pozitiv ... timpul le rezolva pe toate si crede-ma, stiu despre ce vorbesc :) Asa ca, curaj, trec ele toate! Sanatosi sa fim!

Ah, sa nu va ganditi ca in G. sunt doctorii f. inimosi. Gasisem una super draguta si buna, doar ca o stiu toti de buna si astepti la ea cu orele. Cu unul doar puteam sa astept cand aveam nevoie, dar sa-i iau pe amandoi dupa mine doar cand e unul bolnav, mai greu. Asa ca ma multumesc cu asta de acum, care nu-i prea grozava, dar la nevoie ne trimite la specialist.
M-am dus cu fata ca tusea urat si avea mucozitati pe gat/bronhii ... a asculat-o putin si mi-a dat un siropel. Iar testele astea le fac asistentele, ca doar nu pierd doctorii atat timp cu copiii. Barem la noi asa-i. Si nu-s obligatorii, le plateste casa, dar nu trebuie facute. Doar ca daca vrei sa mai primesti bani de la stat trebuie sa le faci - cu asta ii obliga pe parinti sa-si evalueze copilul. Tot asa si cu vaccinurile. Ah da, si mi-a cerut U9 la inscriere (scoala), dar n-am intrebat ce se intampla daca nu-l aveam.

Multumesc ptr. raspunsuri ... nu stiu de ce aveam eu impresia ca ai vostri sunt mai mari :D (din poze barem) ... mie Amélie mi se pare minioana - nu ca nu mi-ar place. E mult mai mica decat frate-su la varsta asta si nici el nu-i mare. Si in graficele nemtesti apare ca micuta si slabuta, nu rau insa.

Sanatate plantatie!
Aici ploua intr-o veselie ... si fi-miu are logopedie si trebuie sa-i car pe amandoi dupa mine ... deja ma bucur!
O zi buna!

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:


LA MULTI ANI, ALINA AL-MA!

Liviana, n-am fost niciodata greierasi pana acum...
Greierasul de anul trecut de la gradi era imbracat in negru si avea o cordelutza cu antene.II facuse mama lui si un fel de vestutza cu coada, arata ca un frac fara maneci, dar n-a vrut s-o poarte.
Cipri e iepuras anul asta, dar cred ca se ocupa gradinita de costume, ca noua nu ne-au zis nimic.
Irinusha, nici Cip al meu nu e mai mare, are 13 kg si 96-97cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Florentina, multumesc pt raspuns (stiam eu ca ma pot bizui pe tine) . Acum studiez/caut cum se face fracul, asta e partea cea mai grea avand in vedere ca nu-s croitoreasa.
Frumos ca gradi se ocupa de costume, e mare bataie de cap cu ele. Dar voi parca mergeti la una privata, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

La multi ani Al_Ma, sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti toate visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Andreea de Betty!!!
La multi ani, Eliza de Vas!!!
LA multi ani celro 3 fete cucuiete!
LA multi ani Al_Ma!!!!
Sa fiti sanatoase si iubite!!!

Noi cred ca repetam tortul de anul trecut, o mamaruta, ca Patrick de 2 luni tot cere tort cu mamaruta si ieri a zis ca asta vrea cadou! Ne-am scos



Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

In primul rand La Multi Ani Al_Ma si cei mici Dominic si Ianis!
Apoi, multumesc mult pentru urari: Liviana, DidiAlex, Doxinu si toate celelalte fete care s-au gandit la noi!
Ieri am fost la petrecere la o terasa draguta, din Bucium (noi sintem iesence ), Casa Livaki se numeste. Era prima data cand am ajuns acolo, dar locul ne-a placut! Terasa frumoasa, spatioasa si un loc de joaca foarte frumos pentru copii, dotat cu casuta, tobogan, nisip, galetuse, trambuline elastice pentru sarit! Foarte frumos! Fetelor le-a placut la nebunie, mai ales ca eram imbracate in rochitele noastre de printesa si eram foarte mandre! ne-a chinuit putin ploaia, dar a fost foarte frumos! Nu pot sa pun prea multe poze ca am uitat aparatul foto acasa si acum astept nasele sa-mi trimita ceva fotografii!
Vad ca vorbiti de greutati si inaltimi! Nici noi nu stam stralucit nici la una si nici la alta! Inca nu am fost la controlul de 3 ani, dar acum vreo luna aveam 91,5 cm si 13,4 kg Petra, 90,5 cm si 12,6 kg Mara iar Maia 90cm si 12,7 kg. Va anunt cum stam imediat ce ajungem la pediatra.
Pupici si va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare,

Va multumim pt urari (chiar m-am amuzat cand am vazut ca Liviana ne-a urat de pe 11 mai... si m-am gandit cum pe 11 mai 2007 eu tot chinuiam sa nasc si nu reuseam , asa ca au fost bine venite urarile si pe 11 )!

Am vazut ca sunt discutii si aici pro/contra masuri luate de guvern pt. trecerea crizei. Nu vreau sa contrazic sau sa aprob pe nimeni... dar, e clar ca se puteau gasi si alte masuri (ex: cine are nevoie de atatea ministere?... mai ales cu ministri/ ministrese foarte "competenti(e)"). Plus de-asta... cine imi garanteaza mie ca dupa aplicarea acestor metode, nu vor urma si altele: gen crestere TVA, etc? Asta e doar inceputul... De fapt, inceputul a fost anul trecut la sfarsit de noiembrie, cand s-a ales prost pt a trai "bine"... Si de fapt ce evitam cu aceste scaderi? Evitam o situatie ca a grecilor? Ooooh... pai eu ma rog sa avem situatia grecilor... Oare stie tot poporul romanesc ce salarii au grecii? In fine, cine sunt eu sa comentez... doar ca am o lehamite si totul mi se trage de ieri cand am vazut un presedinte care cu zambetul pe buze anunta ca va scadea salariile, pensiile pt ca altfel nu se poate. Cine isi mai aminteste oare ce zicea anu' trecut pe vremea asta??? Dar, deh atunci era inainte de niste alegeri...
Pacat de cei care nu l-au votat, dar bine le face celor care l-au votat sau care prin absenteism au permis atata frauda electorala!

Si cu asta inchei aici... nu vreau sa lungesc discutia despre. Imi cer scuze, daca deranjeaza pe cineva mesajul meu (chiar nu am avut timp sa urmaresc sa vad care cu care tine, deci nu se vrea a fi un atac la persoana ci pur si simplu o descarcare!)

Madaiulia, (pt. ca tot ai intrebat, ca sa nu par chiar off-topic )... sa-ti mai zic de Dominic. Saptamana asta a inceput sa aibe un program mai mult decat acceptabil. Are 2 reprize pe zi de cate 2,5 ore cand sta treaz: dimineata (10-12:30) si seara inainte de culcare (19:30-22:00). In timpul cat sta treaz, il mai pun si in landou si stam in curte sau in leagan si eu calc rufele alaturi... e destul de linistit. Daca acum o saptamana credeam ca are colici (dormea ziua, iar seara statea 4-5 ore trez si urla...), acum sunt convinsa ca NU. Doamne ajuta sa ramana asa in continuare. Iar seara, se culca pe la 22:00 cel tarziu si se trezeste la 02:00, apoi la 06:30. Cel putin asa face de cateva seri. Banuiesc ca pe-aici se va invarti programul lui . Cat despre Antonio, este foarte atasat de Dominic. Daca plange, se duce la patut si il roaga sa nu mai planga ca "vine mama repede" (evident el pronunta mult mai pocit ). Il pupa non-stop... si saptamana trecuta fiind racit am vazut cum a ramas urma de mucisori pe obrazul lui Dominic. Noroc ca si-a primit doza de anticorpi cu varf si-ndesat cat a stat in burtica... avand in vedere ca din luna a 6-a nu era luna in care sa nu am vreo raceala (probabil si lucrand nas in nas cu copii cu bronsiolite si diverse alte afectiuni respiratorii). Saptamana asta am mai avut o bucurie... Un prieten care lucreaza in Bulgaria a venit personal in tara si cu multa grija (a cumparat special termos si termometru) a transportat vaccinul BCG si uite asa de ziua lui Antonio am fost cu Dominic la maternitate sa ii faca BCG-ul. In fiola respectiva sunt 10 doze si am preferat sa facem undeva unde restul nu va fi aruncat, ci facut altor copii. Oricum, a fost emotionant sa intru in curtea spitalului si sa ma gandesc ca in urma cu 3 ani ma bucuram de nasterea lui A, iar acum, in aceeasi zi, in acelasi loc, ma bucur ca am doi baieti sanatosi.
E greu cu 2 copii, mai greu decat cu unul singur, dar e muuult mai frumos si muuult mai "complet". Si, sa mai zic ceva... o fi mai greu sa faci fata la doi, dar cu siguranta e mai usor sa-l cresti pe-al doilea. Asa ca, cine inca are dubii pt al doilea... sa NU le mai aibe! E prea frumos ca sa rateze asa ceva.
Gata, ma opresc aici, ca m-am lungit prea mult si coroborat cu mesajul politic de mai sus, parca vad ca voi fi bannata.

Miniuta, foarte interesanta e evaluarea la 3 ani. Am "savurat" fiecare cuvintel. Nu pot spera sa se faca prea curand asa ceva in Ro, dar e bine de stiut pt mamici sa-si testeze singure copiii acasa. Multumim

In alta ordine, de idei... ca tot imi vine sa vorbesc despre noi.
Maine avem "petrecere" de ziua lui Antonio si daca nu e frumos afara ca sa sarbatorim in curte, la aer, va trebui sa stam in casa. Prefer varianta cu curtea ca vor fi 7 copii si imi inchipui ca va trebui sa fiu cu ochii in 100 de locuri. Oricum ar fi, sunt convinsa ca va iesi minunat.
Iar... vinerea viitoare plecam la mare, la Bulgari. Deja i-am facut de ieri pasaport temporar lui Dominic. Este valabil 1 an. I-am fi facut din acela electronic, dar nu era gata pana plecam. Si cum in august plecam la turci, ne prinde bine ca avem deja pasaport. A fost un adevarat "chin" sa il tin la pozat. Nu il puteam sprijini de mine. trebuia sa fie pe fondul acela alb, uniform... asa ca sustinut din axile, el cu gura deschisa tot cautand tzitzi a fost pozat.

Gata... va las ca scriu din joi in Paste si cand scriu... nu ma mai opresc.
Va pup si inca o data va cer scuze daca am suparat pe careva cu randurile de mai sus.

Si nu in ultimul rand, vreau sa le urez
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Al_Ma, Ianis Stefan si Dominic


Mergi la inceput