***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Helou, helou, cum ati petrecut in mini-vacanta de Rusalii!

Noi am fost la BR unde ne-am simtit f bine, AM PESCUIT! Doamne, n-am mai facut asta de ani de zile si tare ravneam la o partida. A fost tare bine, am prins vreo 3 kg de peste (mici): carashei, guvizi, bibanei. I-am mancat prajiti, un deliciu!
Matei a primit prima lui undita si cu ajutorul lui mamaie a si prins cativa pesti.

Didi, multumim pt pozele lui Pepsica. Arata f bine, se vede cat sunt de fericiti, pacat de diabetul declansat. Din cate stiu, va ramane cu el si dupa nastere...
Chiqui, tare frumusica galbioara ta, sa-ti traiasca!
Raza de soare, ne bucuram de vesti, eu m-am intrebat de multe ori ce s-a intamplat cu tine caci ai disparut subit de pe forum inainte de a fi nascut. Jobul e bun acum, caci acum 3 ani nu erai multumita de el? Sa-ti traiasca minunea cu ochi caprui si te asteptam cu poze s-o vedem si noi!
Carstea, frumoase poze, mi-a placut stilul british al lui Rares, e f modern! Se joaca cu cercurile alea? Tortul arata f bine, Felicitari! Vad ca ati facut si un soi de carnaval - super ideea, copiilor le-a placut, nu? Sarcina usoara surorii, se vede cat e de fericita! A aflat ce-o sa aiba? De curiozitate, cat costa inchirierea de costume acolo? In Ro mi se pare scump. Bravo ca sunteti multumiti cu jobul, pe ce domeniu lucreaza sotul?
Doamne, VAAASSSS, ce curajoasa ai fost! Cred ca muream de frica in locul tau. A fost prima experienta de acest gen? Hai spune-ne ce ai trait, cum au fost minutele in aer? Da' de unde pana unde v-a venit ideea sa sariti cu parasuta? Super profesionist filmat!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

asadar......Multumesc mult de urarile de ziua Elizei. A fost bolnavioara inainte de plecarea in concediu si am stat o noapte in spital pentru perfuzii. A facut o enterocolita aiurea rau si mi-a fost frica sa plec cu ea asa pe drum.
Am vazut poze cu sarbatoriti...LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!! CAt de frumosi sunt!!!!!
Alynta eu acum am vazut ca vei avea bebe 3. Felicitari!!!!! Noi am prestat in concediu dar fara rezultat. Asta e, mai lucram in continuare cu drag si spor.
Ma duc sa mai citesc.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Helloooooo,

ce e plictiseala asta pe aici?

Ne-am intors si noi ieri de la munte. Am fost la Bran, unde am sarbatorit-o pe Ana, "3 zile si 3 nopti", cum ii sade bine unei printese . A fost superb!! Chiar si sambata, desi a plouat cu intermitente, a fost cald si placut de stat afara. Dar duminica si ieri, cand a fost soare si cald, a fost de vis!!

Am vazut poze frumoase cu Livia si Rares!

Liviana, felicitari pt "recolta" de pesti (mie nu-mi place pescuitul ...mi se pare plictisitor).

Vas, esti o curajoasa ca ai sarit cu parasuta. N-am vazut inca filmul, ca nu pot acu'.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Wow Vas SUPER! Vreau si eu!
Chiquitita o adevarata domnisoara Livia. Didi mie mi se pare ca-i seamana.
Cu intarziere:
Ana! Vrem poze de la sarbatoare!
Ciprian - Matei!
Didi super cavalerii tai!
Zilele trecute la plimbare fi-miu a intors capul extaziat dupa 2 fetite. Si ce a mai admirat-o pe una dintre ele si mi-a tot povestit ca e frumoasa. Pana acum trageau fetele de el si el nimic.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

io nu pot vedea fgilmul lu Vas..de ce nu stiu..
stiam ca ti-ai facut programare..a costat mult? asta e mereu dilema mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, n-am apucat sa va urez, asa ca o fac acum: La Multi Ani pt printesa ANA! Sa va traiasca si sa fie fericita! Cum ati rezolvat cu party-ul pt copii si adulti, a venit toata gasca la Bran pana la urma? Hai mai da amanunte. Poze?
Cat despre pescuit, trebuie sa incerci ca sa concluzionezi si neaparat sa tii undita cand chiar musca pestele. In rest, multa "panda" poate fi intr-adevar plictisitoare.
Didi, ce e mai exact asticmatismul? Se poate corecta, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Multumim pentru urari!

Didi, ce cavaleri mari si frumosi ai !! Dar tu de esti in pozele alea, ca nu te vazui .

Liviana, la munte am mers cu parintii si sor-mea cu familia si au mai venit in vizita 2 cupluri cu copiii din dotare. A fost frumos si relaxant. La pensiunea unde am stat, desi full, erau numai familii cu copii de 1-4 ani (aprox.). Sambata am serbat-o cu gratar in curte si pe seara ne-am mutat inauntru ca sa taiem tortul si s-au alergat pe acolo pana la 10 seara.
A doua zi am serbat-o la restaurant Club Vila Bran si pt ca acolo nu ne-au lasat cu tort (de asta nici nu ne-am cazat acolo), la desert am comandat o praji-tort si i-am rugat pe chelneri sa puna ceva acolo sa arate a tort, asa ca au pus artificii si iar cantat La multi ani si pupaturi. Apoi s-au zbenguit pana seara la locul de joaca de acolo din curte. Si luni am plecat pe la pranz si ne-am oprit in sinaia sa mancam la un restaurant si ne-am lalait si pe-acolo pana dupa-amiaza. A fost frumos si tihnit, fara stresul pregatirilor, fara balamuc si musafiri "din obligatie", ci doar cei apropiati.

Azi-dimineata, cand am trezit-o s-o duc la bunici, primul lucru pe care mi l-a zis Ana, asa semi-adormita, a fost ca ea mai vrea sa mai fie o data ziua ei si ca acum vrea sa fie tortul cu Mica Sirena (tortul a fost cu Minnie anul asta).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare! Multumim pentru aprecieri!
Didi, ti-am admirat si baietii frumosi dar si "nurorile". Ce mai, niste cavaleri! Pentru astigmatism se pun ochelari?
Madaiulia mai arata-ni-l pe Andrei! Deja se uita dupa fete, mai mai!
An@, da' v-ati petrecut ceva! La multi ani cu mare intarziere!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

salutare,

maine e ziua Irinelului, de ce nu.i in lista noatra?e ia de mana cu androix..
in alta ordine de ideei, am scris gresit ( a cata oara?!) astigmatism

asta am gasit in romana pe net

Astigmatismul este rezultatul unei cornei care prezinta curburi anormale (o cornee a carei forma este mai degraba ovoidala decat rotunda). Atat cornea, cat si cristalinul refracta lumina care patrunde in ochi si care se focalizeaza pe retina. In absenta unei deficiente de vedere, raza de lumina care patrunde in ochi se refracta uniform, producand o imagine clara, unica a obiectului respectiv. Cand pacientul sufera de astigmatism, raza de lumina este refractata cu puteri diferite in zone diferite. Ca urmare a acestor diferente de puteri de refractie, numai o parte din obiectul privit este focalizata, astfel incat obiectul in totalitatea sa va aparea incetosat, neclar. Astigmatismul poate fi corectat fie prin purtarea de ochelari sau de lentile de contact, fie prin interventie chirurgicala (pentru a nu mai avea nevoie de ochelari sau de lentile de contact). www.visionclinic.ro/astigmatism" target="_blank">sursa

Deci, controlul la David a presupus. O analiza a muschilor oculari, pt determinarea strabismului, apoi l-a intrebat la distanta precum si niste plashe daca vede in spatiu (asta facuse si la controlul de 3 ani, prezentat de Miniuta)
apoi ne-a trimis afara si i-a pus de 2 ori picaturi. si, a urlat saracu ca la balamuc ca i se dilatau pupilele si vedea deformat. ghinion ca am facut programare la 12, cand e ora lui de somn. si dupa 1 ora iar l-a luat alta l-a 2 aparate si apoi o dr cu niste lentile i-a verificat okii, pe interior.
Concluzia, pe mine m-a lasat in ceatza, in afara faptului ca termenii nu imi spuneau nimic. pt ca ea mi-a scris +2 la ambii okii si dar la recomandare, fara okelari. De asta am fost ieri la pediatra.
Multi se nasc asa dar abia la 30+ au nevoie de okelari..cu plus sau minus. David, nu citeste, nu scris de asta nu are nevoie inca de ei, iar io o sa ii fac controale regulate si sa vad analiza in dinamica. Momentan ramane asa.
Nu din cauza asta se loveste. asta era grija mea, ca nu vede copilul si de asta se loveste. ne-am intors de unde am plecat.

An@, ce frumos a fost la voi!!
astept si io poze..si verifica offline-urile dupa multiplele tale conturi, ca sigur sunt poze si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Neata

Am intrat sa va spun ca am tras o sperietura sora cu moartea azi dimineata cand Rares s-a dat jos din pat fara sa faca galagie,a coborat cele 20 de scari (abrupte) si-a facut de lucru pe jos(eu dormeam bine mersi) .Eu l-am auzit la babyphon ca o striga pe tusa-sa prin casa care era de mult plecata la munca.
Cand am realizat mi s-au inmuiat picioarele.El stie sa deschida usa de la intrare.
Ce ma fac eu cu copilul asta?Cred ca o sa-i inchid bine usa noaptea.Acum o las f putin intredeschisa.
Ai vostri fac din astea?

Mergi la inceput