***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Chiqui, ce domnisoara frumoasa s-a facut Livia!

Ana, weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Bun gasit tuturor si un pup celor care ma mai tin minte!

Eu sunt bine, dar nu mai pot intra pe forum asa des... mai arunc un ochi cateodata, mai las un mesaj, dar atat... Maria mea e minunata, la aproape 3 anisori (cand au trecut??? ca parca ieri era in burtica...) e inalta ca de 4, e sanatoasa, desteapta, frumoasa... asa cum mi-am dorit tot timpul sarcinii...doar ca, desi 2 ani a avut ochii albastri, ca ai lui tati - o alta dorinta!-, acum sunt albastri-verzui...cred ca in final vor fi caprui, ca ai mei. E o papusa in miniatura si sunt mandra de ea rau! Da' rau de tot!!!
Am o mare rugaminte pt cine tine lista!
Maria Cristiana e nascuta pe
27 iunie 2007, nu pe 28! Restul datelor: Apgar 10, 55 cm, 3.550 kg Cea mai mare fetita din ziua respectiva...Multumesc mult pt rectificare!

Toate cele bune, aveti grija de puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna seara

Inainte sa ma apuc sa citesc vreau sa va spun ca am reusit sa facem petrecerea lui Rares in cele din urma cu o saptamana intarziere si de ce ne-am ferit nu am scapat ca de ...asa-i la Londra(ne-a plouat).
http://picasaweb.google.com/107934998356412257553/Party3Ani?feat=email#

Sper sa le puteti vedea.Am facut si tortul trenulet de care sunt f mandra ca a iesit din manuta mea( si a sora-mii).V-am spus ca o sa fiu matusica?Are 13 saptamani.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea, ce frumos s-a facut RAres!! O mindrete de baiat! S-au costumat copiii la cererea voastra, asa ati facut invitatiile, pe baza de costume? Foarte faina petrecere! prieteni aveti in Anglia! Ramineti definitiv acolo?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumim, Ioana pentru complimente.
Costumele le-am inchiriat eu de la un children centre f. ieftin.
Toti invitatii nostri au fost romani si slava domnului avem prieteni in jurul nostru.De ramas aici,probabil ca nu vreau sa-l dezradacinez iar pe Rares si nici nu prea e roz in Romania acum.Sincer ii multumesc lui dumnezeu ca suntem aici si nu trecem prin criza din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carstea faina petrecere! Ce elegant si dragut a fost Rares! Frumos trenuletul! Am vazut ca taiat arata ca o rulada!(in sectiune)
Andrada am nevoie de parerea ta, daca esti prin zona.... Matei merge cu varfurile in exteriorr, mai accentuat cand este obosit! Stiu ca Antonio a purtat orteze! Imi poti da o parere?! Aseara am fost la cumnata! Are baiatul de 2 ani jumatate care poarta incaltaminte speciala! Cica nu calca bine pe talpa... Centrul de greutate nu era cel bun! M-a pus pe ganduri!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

carstea ce baiat mare ai..............iar in poza pare si mai mare.Foate frumoase pozele!

Alina super semnatura ta

Mergi la inceput

Doxinu multumesc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fetelor. Ne-am intors din concediu.....a fost SUPERB!!!!!!!!!!!
nu am citit din urma.....sper sa reusesc azi. o sa pun si poze.
suntem bine. (zici ca e e telegrama)
Daca vreti sa vizionati saritura mea cu parasuta o puteti face aicihttp://www.youtube.com/watch?v=72pQgM4xCSc. va pup si revin.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Salutare!
Vas esti tare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput