Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 5
Luminel spune:
Mama, la mine fulgera si tuna...brrr...se pregateste de furtuna...
Ylari, firma de firma...chiar si pe criza
Danicris, votat Rasfatzel...maine urmeaza Rasftzica.
Mi_bebelina, am mai auzit de metoda asta de curatat oalele...dar mie mi-a fost teama s-o incerc...nu ataca vasele? daca nu se limpezeste bine soda?
Cum a fost la intalnire?
Sejur placut la Bran Belleane si Gabitzam!
Lilly, ai fost haioasa cu "bolovanul"...nu stiam eu de ce se cutremurase pamantul! s-o tina tot asa Julia!
Doloress, de ce vrei sa-ti schimbi jobul? mama, ce mi-ar placea si mie sa pot lucra de acasa!!!
Am fost azi la interviu...au fost "impresionati" de experienta mea ca si vechime in domeniu dar faptul ca am stat doi ani acasa i-a facut sa fie reticenti...asa ca mi-au zis sa ma mai duc maine sa-mi dea o "proba de lucru"...initial am acceptat, dar dupa ce am plecat de acolo am realizat un lucru ce m-a deranjat enorm si m-a facut sa ma razgandesc: era un aer irespirabil in birou...toata lumea fumeaza acolo...ori, eu sunt nefumatoare si nici nu suport mirosul...n-as putea rezista zi de zi intr-un astfel de mediu viciat si sa ma duc eu acum sa le impun sa nu mai fumeze inauntru, e o utopie...asa ca o sa zic pas...Doamne ce ghinion pot sa am
Sa vedem si luni ce-o fi...ufff
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel dar dupa ce am plecat de acolo am realizat un lucru ce m-a deranjat enorm si m-a facut sa ma razgandesc: era un aer irespirabil in birou...toata lumea fumeaza acolo...ori, eu sunt nefumatoare si nici nu suport mirosul...n-as putea rezista zi de zi intr-un astfel de mediu viciat si sa ma duc eu acum sa le impun sa nu mai fumeze inauntru, e o utopie...asa ca o sa zic pas...Doamne ce ghinion pot sa am Sa vedem si luni ce-o fi...ufff |
Uau, este ca si cum as fi luat o palma sa imi revin la realitate... Nu, nu e mesajul e ceea ce spune. Chiar se mai fumeaza in birouri? Aici, desi io fumatoare, niciodata nu am avut voie sa fumez la interior si sunt totusi din 2001 aici. Nici nu cred ca as rezista sa lucrez intr-un loc in care se fumeaza...si eu sunt fumatoare...teribil! Luminel sper sa reusesti sa ii convingi sau sa iti dea un loc in care nus e fumeaza! Tin pumnii!
Elenuca mersi de informatie! Rapida posta Sa nu aveti nevoie!
O seara faina,
Esme
gabitzam spune:
In foarte multe locuri nu se mai fumeaza. La noi la birou se fumeaza in curte, loc amenajat. Iar in interior au un fel de cusca amenajata cu filtre si ventilatie, sunt caraghiosi cand ii vezi acolo unul in carca altuia si pipeaza.
Nici la Costi la banca nu se fumeaza la interior ci doar afara in strada, in fata bancii.
Dar probabil in alte parti se fumeaza,dar n-as rezista nici eu in fum, ca si asa am probleme respiratorii si fara fum. Acasa il exilez pe Costi pe balcon, cu geamul deschis.
Alaturi de SEBI
mi_bebelina spune:
Neatza.....iar sunt varza...aseara am baut colasi nu m-am putut odihni ca lumea...deseara imi fac ceai de tei ca nu se mai poate.
Luminel, nasol mai ca se fumeaza in birou....totusi eu zic sa nu dai cu piciorul, sa mergi azi la proba si sa le si spui ca esti nefumatoare bla-bla.....poate iti gasesc alt birou. Atata vreme cat nu stii ce au de zis ceilalti luni.....mai bine sa ai un as in maneca.
Aseara a fost super la intalnire, am vorbit vrute si nevrute...si am avut un noroc.....am plecat cand a inceput vijelia, pe la 22 si un pic, iar cand am ajuns acasa a inceput ploaia....nu vreau sa ma gandesc cum as fi venit ciuciulete, ca am fost fara masina.
Doloress, si la noi au inceput crizele, sper s-o mai potolesc la gradi. Daca nu ii dau ceva sau nu fac cum vrea ea incepe si arunca cu ce prinde....hm, credeam ca fetitele sunt mai delicate.
Fug sa gatesc, azi am si zi de curatenie...vreau sa vina seara sa fie deja astea facute....
Va pup, o zi buna!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:
niatza si pt ERIKA, DARIUS COSTIN , STEFAN sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, voiosi..sa fiti fericiti, si impliniti.
pt mamicile Cadina si Emycor. Sa fiti puternice si implinite si senine! sa va bucurati in fiecare zi de copiii care cresc independenti si sa fiti mandre de ei.
Despre fumat, in ultimile firmel unde am lucrat nu s-a mai fumat (dar eu am lucrat numai in multinationale). Dar cunosc firme mici, in special cu patroni romani - sau shefi care fac ce vor... inclusiv sa fumeze in birou.
Strainii mai respecta asta cu nefumatul - educatie de la ei de acasa.. la romani insa.... am avut acum ceva ani un conflict cu colegii: fumau in bucatarie. Si i-am rugat sa iasa pe balcon... am scris un meil.. si a inceput balacareala...
Asta e, suntem o tara cu peste 40% fumatori, fruntasi in europa...
Eu nu as putea sta intr-un asa mediu - ba mai mult, is in stare sa chem si protectia consulamtorului, politia si etc
edit: cu doar 37% fumatori. http://www.stopfumatul.ro/pagini/statistica-ingrijoratoare-unul-din-tre.php
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Dupa ce Raducu a exersat indelung cuvintele "da" si "nu"
, acum a venit randul lui "vreau" De fapt este "viau" Si cere intr-una cate ceva zicand "viau". Presupun ca va urma "nu viau"
Alaturi de SEBI
Lilly79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Dupa ce Raducu a exersat indelung cuvintele "da" si "nu" , acum a venit randul lui "vreau" De fapt este "viau" Si cere intr-una cate ceva zicand "viau". Presupun ca va urma "nu viau" Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Ce draguti is acuma cand vorbesc
Julia spune "vei bicuite", "vei apa", etc pt ca eu tot o intrebam "vrei sa papi...?".Incerc sa o corectez.Asa mai amesteca persoanele, dar nu-mi fac griji.Cred ca va fi mai greu cand va amesteca si cu germana.Deja ne-a zis de cateva ori "bitte schon"(sper ca am scris corect).
Am inventat eu o poezioara cu o fetita care merge la gradinita si cand incep sa i-o spun, ea imediat ma opreste ca sa o spuna ea.Si in loc de o fetitza ea spune "unu titza" .Imi vine sa o pap
desiree felicitari pt nepotzica.
luminel eu stiam ca fumatul e interzis in spatii inchise.Si la noi la lucru se fumeaza afara.Sper sa iei decizia buna.
Ma duc in oras sa mai fac ceva cumparaturi pana mai am bani, ca se intrevad lucruri urate si pe la noi daca se scoate scutirea pt it-isti.
O zi frumoasa
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
elenuca spune:
Buna si de la noi, eeee a aparut soarele si pe strada la noi . Am inceput sa ne adaptam la gradi, ne place, ne povesteste cum < a jucat cu copiii, cu Maiaaaa, cu Matei, cu Obetelu'> aici ma minciuneste ca nu are nici un Robertel la grupa, dar a ramas cu amintirea lui Robert de Lory .A inceput sa stea cu copii la masa si sa manance cu manuta ei, iar de ieri imi spune intruna de <teatu' de papusi> ca i-a placut. Doamne Ajuta sa continue asa. De luni trece pe programul lung- pana la 19, sa vedem cum om trece si de faza cu dormitul la pranz....
Ieri cred ca a fost vreo furtuna solara ca nu m-am inteles deloc cu ea, facea niste crizeeee si la imbracat si la dezbracat si la ce i se mai parea ei, nu vroia sa iesim la plimbare se tavalea pe jos... eram transpirata, puteai sa ma storci.... Vaz ca furtuna asta a mai afectat si alti copii, uf...
Astazi tati ce credeti ca imi propune? sa ma duca cu masina in centru si de acolo sa ma plimb pe bulevard ca in vremurile bune... Fetelor, a fost o jumatate de zi de vis, de l a UNiversitate am mers agale pana in Romana, m-am oprit la Anticariat (sunt moarta dupa Anticariate, imi place mirosul de carti, imi place ca intotdeauna gasesc ceva interesant in ele) am luat <Povestea vietii mele> scrisa de Regina Maria, de mult o cautam, apoi m-am oprit la Sala dales, am mai luat si de acolo vreo 3 carti printre care si Panza de paianjen de Cella Serghi, imi place de mor cum scrie. Mi-am usurat portofelul nu gluma... m-am zgait pe geam la expozitia de la Galeria Simeza, am vazut la Notara afise cu actori tineri si mi-am propus sa-i vad jucand, nu vrea sa cred ca teatrul se termina odata cu Dinica, Piersic,Rebenciuc, etc, va trebui sa descopar si teatrul tanar, mi-am propus asta neaparat. Si apoi am baut o cafea extraordinara la o terasa din apropiere de coloane, mama ce buna a fost... am asezonat-o cu minipateuri cu branza si ciuperci si cateva cornulete... mmmm un deliciu. Doamne ce bine a fost sa savurez cafeaua la bulivard fara nici o grija... nu tu telefon (ii murise bateria) nu tu ceas... parca a stat timpul in loc. Apoi am luat 368 si am ajuns acas' numai bine sa o iau pe Liz de la gradi. Va recomand din suflet sa va faceti timp macar o data pe luna daca nu mai des si pentru voi, pentru sufletul vostru, sa faceti lucruri pe care nu le-ati mai facut de mult, sa scrieti o scrisoare, sau o poezie, sa beti cafeaua pe o banca in parc, sa intrati intr-o galerie de arta, sa va bucurati si voi cum m-am bucurat eu azi.. Ma duc sa termin cartea inceputa azi la terasa.
Danicris spune:
Elenuca, mi-ai transmis starea ta, m-ai binedispus, mi-a placut enorm mesajul tau si ma bucur foarte mult pentru "jumatatea ta de zi" minunata.
Nu ca as fi fost indispusa, si noi am avut o zi frumoasa, ne-am plimbat, ne-am jucat, acum piticii dorm dusi. De fapt toata saptamana a fost minunata, am iesit in fiecare zi, chiar si de cate doua ori, am reusit sa fac tot ce mi-am propus ... si e vineeeeeeeeeeri, ziua mea preferata.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos, cu zile insorite si plimbari lungi. Va imbratisez cu drag.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010