Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
blue_night spune:
Buna seara, fetele,
Azi nu prea am avut timp de stat pe net, dar m-am gandit ca ar fi frumos ca macar acum, la sfarsitul zilei, sa intru sa va salut. Ma bucur ca sunteti bine si ecografiile arata ok. Kitzy, stai cumintica si o sa fie sigur bine. Roxx26, ne vedem luni la miting.
6+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
roxx26 spune:
Daaa, mi-ar placea sa ne vdm mai multe, chiar daca evenimentul nu e tocmai unul fericit. Eu sunt in concediu sapt viitoare, asa ca ar fi si pacat sa nu vin...
Bebelu, si mie mi-a zis dr la fel, nu mai mult de 12 kg, dar cu conditia sa mananc echilibrat, sa nu ma indop cu tot ce prind, fara junk food (KFC, shaorma, McDonalds etc.), 2 mese de peste pe sapt, un ou pe zi, un litru de lapte (sau iaurt sau branza, toate pasteurizate), fara paste prajeli etc. Bine, acu daca pe bb il apuca ca vrea si d-astea...asta e, dar numai sa nu il apuce in fiecare zi ... si a mai zis ea si altele acolo, dar eu m-am cam zapacit!
Oricum am prins ideea, sanatos si echilibrat, astfel incat BB sa aiba ce ii trebuie, dar sa nu ma "elefantesc". A, si inghetata si fructe in loc de tone de prajituri
_
BB e deja pe drum
5+
roxx26 spune:
m-ati terminat cu inchiderea municipalului....asta nu o mai stiam! Numai vesti proaste in ultima perioada!
_
BB e deja pe drum
5+
AlexaM spune:
Felicitari Bebelu!
Multa sanatate...
Eu am facut toate analizele si am si rezultatele. Si de urina si de sange...tot. Si e totul bine...
Doar acid folic de 1mg iau deocamdata.
Voi merge peste 2 saptamani iar la control si vedem atunci ce altceva mai iau. La prima sarcina am luat Elevit din saptamana 12 parca pana la sfarsitul trimestrului 2 apoi doar fier si acid folic.
In legatura cu ingrasatul...fetelor aveti toata viata apoi sa slabiti. Asta nu inseamna sa mancati fara discernamant ci doar ce e sanatos si in cantitati suficiente. Bebe isi va lua oricum tot ce are nevoie din organismul nostru, insa este important sa nu ramanem cu carente...
La prima sarcina am luat 5-6 kg pana in luna a 6-a apoi pana la 17 pana la nastere. Acum am cu 2 kg mai putin decat gretutatea de cand am ramas prima oara gravida. Am alptat pana la 1 an si 5 luni jumate cand a renuntat Matei sa mai ceara.
Am tinut regim, nu am slabit nici un gram fara regim, insa nu a fost nici chiar asa de greu, insa cel mai important este ca suntem amandoi f sanatosi. Eu am avut o raceala f usoara iarna asta dupa 3 ani in care nu s-a atins nimic de mine. Ma tei nu a racit niciodata pana acum si sper nici de acum...cat mai mult timp...
E important sa mananci bine in timpul sarcinii si in timpul alaptatului. Nu excesiv, insa variat si sanatos.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
4+
Foxy-le spune:
Neata dragi viitoare mamici. Multumesc de raspunsuri. ma limitez si eu la acid folic pana la noi ordine.
Mama draga, m-am trezit cu o foame azi dimineata.... de mi-era rau! Asa ca nu mai stiam daca mi-e rau de foame sau mi-e rau de..rau
Acum stau si ma gandesc ce sa mai bag. cred ca paine prajita cu branza suna bine.
Pup si sa auzim vesti bune.
5+
aditzaC spune:
neataa fetelor
kity ..cum te simti iubita ? esti ok
am vazut ca vb de analize , vitamine etc..si eu iau acid folic de 5 mg si utrogestan , azi merg si eu la med de fam sa imi dea trimitere la analizele acelea gratuite . Iar virusii ii voi face apoi , eu vreau sa fac cat mai devreme analizele ca sa nu am surprize , doamne fereste !!!
sapt urm merg din nou la dr ...eu am 5 sapt si o zi , am vazut ca suntem mai multe in perioada asta
legat de stari : si eu am o somnolenta pe parcursul zilei, ma trezesc cu o foame dureroasa , dar nu imi vine sa mananc nimik , in schimb seara am o foameee ceva de speriat ! in rest...sanii ma dor , aseara m-a durut mai rau , azi noapte de fapt ! si mai simt asa cate ceva prin burtica
fetelor eu am inceput sa am prb la pantaloni la burtica , sunt f fixi , tb sa merg sa imi cumpar ceva
in leg cu municipalul am auzit ca au primit fonduri , roxi la cine mergi l municipal ?
va pupik pe toate dragele mele burticutze
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
bebelusi spune:
Sunt eu, dar fac bagaje ca mergem la Bucuresti la concert la AC/DC (sotul meu), si la petrecerea burlacelor a finutei ca sambata viitoare nasim
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Kitzy cum te simti?
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aditzaC spune:
bebelusi am inteles ..f misto , distractie placuta si sa va traiasca finii! cum te simti? ai 4 sapt ?
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu