Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
Kitzy incearca sa stai linistita, sa stai in pat daca se poate, nu te stresa, eu am pierdut o sarcina si stiu cum e. Dar am sangerat mai intai o picatura si din ce in ce mai mult. Am fost fraiera si ca nu m-am dus la medic ca eram la serv si nu aveam voie si m-am stresat si foarte rau
Asa ca stai linistita, o sa fie bine
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Irinukaaa spune:
kitzy urmeaza sfaturile fetelor si trebuie sa fie bine. Tu iei ceva pastilute acum?
Foxy-le vitaminele prenatale in Ro se dau functie de dr. Am prietene mamici carora le-au dat dr sa ia dupa S16 si altele carora le-a dat de la inceputul sarcinii. Si nu in functie de analize sau ceva. Depinde strict de parerea dr.
Mie personal mi-a zis sa iau 1/zi Centrum Materna. Scrie chiar si pe ele ca se iau dinainte de a ramane insarcinata. Am luat cateva zile, dupa care am inceput sa iau jumatate pe zi ca-mi dau o pofta de mancare teribila. O aveam si inainte de a le lua (de cand am ramas insarcinata ma refer) dar atat de rau... am zis ca imi pun singura lacat la el, ca nu se mai poate. Asta dupa ce am intrebat daca e ok... Mai exista alternativa 1/ 2zile, o sapt da una nu, o luna da una nu...
6+
bebelu86 spune:
fetelor mie mi-a zis doctoru sa nu iau mai mult de 12-14kg.
o fi posibil???
FOxy dc zici k centrum materna da pofta de mancare....ce fac???
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
Irinukaaa spune:
Si eu am vrut sa schimb cu Elevit - le-am comparat prospectul, ca pret sunt f apropiate si am citit pareri. Dar sunt f apropiate. Si in fond sunt vitamine, mi se pare destul de normal sa dea "putina" pofta de mancare.
Cat despre 12-14 kg... e idealul si cu cat iei mai multe kg cu atat mai multe complicatii pot aparea. Si sincer... cum arata o viitoare mamica a carei burtica se vede bine conturata, si cum arata una la care se vad sunculitele mai bine decat burtica?!?
Voi cum stati cu oboseala? Eu imi inchipui ceva de genul ca tre sa fi extenuat... rupta de somn toata ziua... gresesc eu?
6+
bebelusi spune:
Bebelu sa stii ca eu am 52 de kg, atat am avut si inainte de prima sarcina in care am luat 25 kg. Dupa nastere am dat jos toate cele 25 de kg fara nici un efort, dar am alaptat bineinteles
Cutiuta cu bijuterii
Irinukaaa spune:
P.S. Eu nu ma simt asa... si de-aia intrebam. Dar totusi mi se pare o diferenta, ca dorm dupa-amiaza si seara la 9-10 iar dorm linistita... La voi cum e?
6+
bebelusi spune:
Irinukaa si mie imi e somn de mor
Eu am o prietena farmacist si mi-a recomandat elevit in loc de materna, a zis ca e mai bine tolerat si mai bun. Nu tsiu daca e adevarat sau nu dar va impartasesc si voua aceasta informatie
Cutiuta cu bijuterii
bebelu86 spune:
fetele eu am vb cu medicu de familie acu si mi-a zis k hemograma, tgo. tgp, glicemie, acid uric, uree, creatinina, aptt, grupa sange, rh, hiv, vdrl si alea de hepatita se pot face gratuit cu trmitere.
eu maine ma duc sa iau trimiterea si luni sa le fac.
sper sa va ajute
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
tierry spune:
Bebelu ma bucur tare ca e bine sanatos bebe din burtica Deci pana la urma l-au trecut la avansati, daca e mai mare cu 1 saptamana
Si mie imi e somn si ma simt extenuata, dorm la amiaza si seara adorm f. devreme. In rest ma "cert" cu dl. bebe ca nu ma lasa sa mananc mai nimic. Numai cu branza de vaci, sticksuri si Fornetti ies la pensie . Mai devreme i-am zis ca imi pare rau de el, eu mananc o Eugenie si daca nu-i place sa nu se uite
Despre vitamine nici mie nu mi-a dat deocamdata nimic, inafara de acid folic. Am inteles ca totusi in primul trimestru nu e bine sa iei nici o pastila, fie ea si vitamina. Acum depinde si de medic...
Mai diseara sun si eu medicul, sa vad daca ma primeste maine, am emotii, ca pana acum s-a vazut doar sacul. Sper sa fie in regula.
P.S. Bebelu, daca e totul bine maine, iti dau datele sa ma treci si pe mine in listuta cu Burtici
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry Mai devreme i-am zis ca imi pare rau de el, eu mananc o Eugenie si daca nu-i place sa nu se uite |
ai fost tare
hai sa vi cu vesti bune si ai grija de tine ca trebuie sa te trec in listuta
Albumele noastre