Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

miremia, multumim pt capitolul nou, imi pare rau pt agitatia de ieri a Marei, nu stiu ce-o fi cu toti pufuletii...

Am citit tot in viteza si pe diagonala pentru ca mi-am propus sa fac cam multe lucruri azi, sunt usor in criza de timp cu niste chestii, asa ca scuze ca n-am raspuns (aproape) fiecareia cum imi place mie.

Va pe toate, fara exceptie!

Am editat o fraza aiurea.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Concursul este numai pentru cei care am recoltat celule stem cu firma lor.
Cer numarul de contract.
Asa ca cele care ati recoltat cu ei puteti participa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata! Ca buna...

Lucia, votat! Sa stii ca intru si eu in competitie, dar sa aleg poza (Alicredoooooooo, pot sa fur si eu o idee de la tine? Platesc copyright).

Cris.dogarel, aseara, printre jobhunting si actualitati am realizat o chestie foarte importanta: ce fac cu ce e p=acilea, pe la romanica... creditele mai ales...

Ayanna, ai dreptate...
Decenuela, si tu ai...

Dar fiecare e in dreptul lui. Iar in dreptul meu pot sa spun ca aceasta mizerie de suma nu acopera rata pe care o am la garsoniera cumparata pentru serviciu. Deci copilul meu timp de doi ani (daca as sta acasa) ar trai exclusiv din banii lu' tat-su, ca si mine de altfel. Stiu ca intr-o familie nu se pune problema asa, dar eu de cand sunt nu am dat explicatii pentru cumparaturi (sa nu intelegeti acum ca imi cumpar zilnic cate un frigider sau cine stie ce...) si nici nu am cerut bani. In linkul pe care l-am pus poate ati citit cum lumea intreaba" Dar nu te-ai gandit ca poate o sa se intample sa iasa alta lege?" M-am gandit, dar ce aveam de facut? Sa nu mai lucrez si sa astept sa iau 600 de lei si sa ma bucur... ca daca n-am dat nimic si iau 600 de lei e bine.

Bea, am vazut ca ai pus un link dar nu duce nicaieri. Ne rugam pentru fetitele prietenei tale.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

tu ai perfecta dreptate in ceea ce spui....si e f clar k traim intr-o tzara de kk....si k vrem nu vrem AVEM NEVOIE DE BANI.
poate sunt io prea dusa cu pluta...dar daca stsau sa ma gandesc acu cativa ani m-am dat peste cap cu eforturi supraomenesti sa am di tati. 10 lei daca ramaneau de la rate mi se pareau avere. faptul k n-am iesit...nu mi-am mai luat nik pt mine..etc...dar aveam un apartament de invidiat , masina...si din salarii de bugetari. in momentul cand am div s-a produs ceva un BUM , nu stiu...am realizat ca am uitat sa ma bucur de viatza...k puteam sa traiesc si fara nu stiu ce obiect...aveam 30de ani..implinita profesional si material..dar goala pe dinauntru...
s-a vandut ap vcu tot ce era in el....in concl...am venit in buc...vb lui florin chilian..doar k slipii...
probleme adevarate sunt altele....MIRUNA SI PARINTII EI...un cutremur....moartea cuiva drag....astea sunt probleme
banii vin si se duc. sistemul meu de valori s-a schimbat. normal c-am sda ma zbat sa-i ofer lui jiji cat pot de mult insa dragostea , afectivitatea cred ca vor face mai mult decat toti banii din lume. uite nu stim ce ne rezerve viatza,,,poate se intampla un dezastru si murim....de ce sa nu profit de fiecare zi sa ma bucur de tot ce e frumos...de ce sa las gandurile negre sa-mi ocupe neuronul...vreau sa ma bucu impreuna cu jiji de fiecare secunda ce ne e data s-o traim...si sa fim o familie indiferent daca o sa papam somon sau paine cu magiun...si vreau sa-i transmit si lui astsa...

ma scuzati...m-am lungit...dar asa vad io lucrurile...si sper ca nimeni si nimic sa nu-mi fure cea ma mare bucurie a mea...aceea de a fi cu luca (jiji)

RESPECT PAREREA FIECAREIA DINTRE VOI....nu putem fi toti la fel...da na..asta sunt eu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
Cris.dogarel, aseara, printre jobhunting si actualitati am realizat o chestie foarte importanta: ce fac cu ce e p=acilea, pe la romanica... creditele mai ales...
_

Cresc

scuze, dar nu am inteles ce ai realizat

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Stiti cum zic sa facem cu IOR-ul?

Daca maine e vreme frumoasa ne hotaram dimineata la o ora si ne vedem in parc. Si tot asa pana vineri in caz ca ploua miercuri si joi.

Mirela fericita de Mara Ioana

E oficial...am luat-o pe campii. Nu mi-a spus si mie nimeni ca AZI este miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
_

Cresc

poze

povestea noastra

Ma bag eu in seama. Cred ca a realizat ca daca vrea sa emigreze trebuie sa faca ceva cu creditele pe care le are in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
_

Cresc

poze

povestea noastra

Ca am casele si masina cumparate pe credit si ca nu stiu cum sa procedez. Sa le vindem? Sa lasam pe cineva sa se ocupe de ele... Daca am fost prosti si n-am plecat cand am terminat eu facultatea si nu aveam decat slipii vorba Decenuelei...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Cred ca intr-adevar emigratul e singura solutie.
Ne taie din indemnizatie dar tre sa platim vaccinul desi am platit la asigurari de sanatate de ne-am saturat.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Cris D asa cum Zice MIremia cred si io ca a realizat cristies

Ruxita valeuu mama! bafta , imi pare rau ca ai probleme, in zona ta stiu un cabinet gineco f bun al doamne Dr Indiana Pelin, dar daca te intelegi f ok cu dr asta go on!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Cred ca intr-adevar emigratul e singura solutie.
Ne taie din indemnizatie dar tre sa platim vaccinul desi am platit la asigurari de sanatate de ne-am saturat.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Lucia Votat!

Ai mare dreptate, platesti de te usuci la sanatate ca la salarii de 30-40 de milioane contributia la sanatate e ceva, mai bine dai banii aia si te asiguri la privat frate ca de cate ori am avut nevoie de ceva s-au terminat fondurile, s-a atins plafonu, daca vreau sa vin trimestru viitor ca din luna x baga din nou bani, pai si io ce sa fac? sa-mi aleg sa ma imbolnavesc numa cand le baga bani?

De aia copilul l-am asigurat la privat frate sa nu stau sa umblu cu el din spital in altu ca aici e greva, aici e inchis, aici nu au fonduri, aici va facem radiografia dar pentru interpretare va duceti in x parte a Bucurestiului etc. macar la privat platest 33 de euro pe luna dar tot absolut tot (vizite, controale, analize, ecografii, radiografii, etc) sunt gratuite in orice zi de la Dumnezeu cand mi se scoala sa duc copilu la dr.
Vaccinele sunt mereu in stoc cu pretz de producator (sub farmacii) la care mai am si 15% reducere, samd

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput