Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
Vreau sa felicit si eu proaspetele mamici IOANA si YOYO, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
MARYLENAC, sper sa fie cat mai scurta asteptarea ta pana la intalnirea cu bebe, cred ca e foarte frustrant sa te pregatesti sufleteste si apoi sa nu se intample nimicHAI REMY!
HAI CRIS!
Oare Remy nu a luat telefonul nimanui sa anunte? Ca precis a nascut, poate nu primim vesti de la ea decat cand se intorc acasa.
Wow, ce de bebei vor veni pe 19 mai! Eu sper sa rezist pana atunci, sau macar pana marti cand ma internez, chiar voiam sa intreb mamicile care au nascut deja sau care sunt la bebe 2: de azi noapte ma doare rau, aproape fara intrerupere, in zona salelor si jos, pe la uter/ovare, o durere ca la ciclu, bebe e foarte foarte agitat si miscaret si din cand in cand simt intepaturi, tot cam in zona ovarelor. Or fi contractii durerile sau intepaturile? Scuzati ignoranta, dar eu am nascut prima data cu cezariana si am avut norocul ca desi am dus sarcina pana la 39 sapt. si 4 zile n-am stiut ce e aia contractie, de aia nu stiu daca sunt normale durerile astea sau sa intru in panica, rezista bebe in burtica pana miercuri? Chiar n-as vrea sa nasc in weekend, eu vreau cezariana cu rahi si in Oradea este un singur anestezist care face rahi, in rest tot numai generala se face, daca nasc in weekend si nu e el de garda s-a dus rahi...
Plus ca na, mi-e sa nu ma apuce noaptea si sa nu raspunda la telefon doctorita, eu cu ea vreau sa nasc nu cu altcineva.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
37+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lenabum spune:
nu poti sa mergi maine la un contro;?
cine stie poate sunt contracttii
te doare si spatele?
de ce sa ai surprize noaptea+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin
theophillina spune:
Buna seara burtici si mamici!
Ce viteza aveti la scris, ceva de speriat! V-am citit azi toata ziua pe bucati, incerc sa mai si raspund la ce-mi mai amintesc.
NicoletaB, multumim frumos de compliment pe camera, adevarul e ca in realitate e mai frumoasa decat in poze, eu mai fac ce mai fac si ma mai duc pe acolo sa-mi fac de lucru.
Ela, un pupic sa-ti treaca raceala pana la marea intalnire cu bebica ta.
Ana Maria, felicitari pentru 37+. Si eu am 60 km pana la clinica unde nasc, dar se fac in juma’ de ora pe autostrada si mie mi-e frica ca n-o sa ajung la timp, desi e prima nastere si lucrurile nu merg asa repede cum credem noi, asa, ca nu-ti face griji c-o sa nastem pe drum, ca nu cred s-avem noi "norocul" asta. Desi eu am o presimtire maxima referitoare la data la care o sa nasc si la durata travaliului, chiar sunt curioasa daca o sa se adevereasca.
Lia73, multumim frumos ca ne tii la curent cu starea lui Cris.
R_ocsy, cam eu o sa raman pe aici cu prima pagina cand oi naste si tu, si cum sunteti 6 in ziua aia, deja n-o sa-mi fac alt program.
Corina, pupic.
Virginia, felicitari pentru vestile bune de la eco, nu-ti face probleme cu piciorusele, totul o sa fie in regula, ai sa vezi.
Flory_blanca, mi-au dat lacrimile citind povestea ta, cand ai imp de-abia astept sa citesc si countinuarea, bine ca totul s-a terminat cu bine, pana acum am avut numai floricele de liliac luptatoare si puternice.
Anamaria, ne bucuram sa mai auzim vesti si de la voi, desi sunteti “ocupate”.
Yoyoyo, chiar ma uitam pe prima pagina si ma gandeam cand vom primi vesti si de la tine, si hop, si tu cu vestile bune. Bebita ta e o scumpa, dulcica foc. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii. Asa cum am facut la fiecare nastere o sa scot motatele intr-un mesaj separat pentru tine si fetita ta. Ce repede si simplu ai nascut, bravo!
Maria, nu mai fi suparata, pt ca nu cred ca e nimic grav. Eu am facut aceasta analiza in primul trimestru de sarcina si a iesit negativ si asa si trebuie sa iasa ca sa fie totul in regula. Deci e f bine daca nu ai toxoplasmoza. Tu cand ai facut analiza? In alta ordine de idei, felicitari pentru 38+, bucura-te de asta si nu te mai gandi la nimic rau. Apropo, azi-noapte te-am visat si azi am venit la laptop de dimineata sa vad daca ai nascut. Fii optimista sa ia si bebita ta din optimismul lui mami. Totul o sa fie bine!
Sorana, ce-mi place mie de tine cand te aud cu programul tau, baita 1,2, culcat bebe mare, pompat etc. Esti o eroina, pe bune! Eu nu stiu cum o sa ma descurc cu unul. Sper ca bine.
Marylenac, nu mai fi tristuta, e adevarat ca e enervanta asteptarea asta dar bebe nu se lasa asa cu una, cu doua, are personalitate, ce mai! Sa te odihnesti si mai vedem maine ce-o mai fi, te mai asteptam cu vesti.
Fetelor, ce-o fi cu Veronicach? Ca ea intra in fiecare zi, si cum data ei vad ca se apropie si n-avem nici o veste?! Vero, daca ne citesti, da-ne un semn, te rugam, sau ne faci si tu vreo surpriza?
Theodora 33+ Stelios
AMR 7 saptamani
theophillina spune:
BRAVO YOYOYO
BINE AI VENIT PE LUME BEBE MARIA SOFIA
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa cresti mare si frumoasa, esti o dulcica scumpica!
Mami Yoyoyo, felicitari pentru frumoasa ta bebica, sa te bucuri de copiii tai!
Theodora 33+ Stelios
AMR 7 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Felicitari yoyoyo!
Ei, ce de activitate aici.
Noi suntem ok, baietii cu scoala, Sabina cu lapte si nani.
Maine avem intalnire cu pediatra, sper sa fim ok.
Am cumparat ieri, cu 100$ de la cineva caruciorul pe care l-am dorit:
http://www.cribexperts.com/image.php?productid=174512
Culorile insa sunt fix invers la noi, unde e rosu e negru si unde e negru e rosu.
Acum il punem la pastrare pana in vara insa l-am luat ptr ca aparut anuntul si nu am vrut sa ratez. Acum insa il tin in living si sunt f incantata de el (sunt ca un copil cu adidasi noi). Ce e super e ca l-au cumparat anul trecut pt un baietel de vreo 3 ani si nu l-au fol decat putin asa ca arata super bine.
Nana, ce mai faci, cum iti e?
Flory
Pt toate burticile si mamicile de flori de liliac:
http://www.brendasweddingblog.com/storage/lilac-flowers.jpg
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Onana spune:
Theo, nu-s o eroina, sunt doar MAMA
Ai sa vezi ce bine te vei descurca si tu
Eu nu stiu ce sa fac, acum dorm toti baietii mei, si eu ma gandesc daca sa ma mai culc pt o ora (la 1 tre sa-i dau antibioticul lui Matei) sau sa mai trag de mine pan' atunci
Cred ca o sa ma culc, totusi, fiecare ora sau minut ar trebui folosit la nani.
Noapte buna!HAI CRIS
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani
arturicii spune:
Culca-te Sorana, culca-te; ah, ce as dormi si eu insa la noi e ora 17, baietii in forma, Sabina mai motaie, soarele e sus pe cer,etc
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Ref la sling; acum, cand a inceout sa isi tina un pic capul, e si mai ok cu slingul; in plus, m-am si obisnuit eu mai bine si mai repede sa il asez;
Ioana,
Philip, Yann, Sabina