Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Intrebare intrebatoare: fetelor care urmeaza sa nasteti, ati inceput deja sa consumati ceai pt stimularea lactatiei, sau se apeleaza la el dupa nastere(cine vrea, cine doreste, cine n-are laptic)?
Eu mi-am luat 2 cutii(ca sa am) si citisem undeva ca e bine sa incepem sa consumam inainte de nastere.Insa habar nu am daca sa o fac, mai sunt 6 zile pana atunci.
Voi cum ati facut?

Virginia 37+ Ioana

Eu nu mi-am luat nici un ceai , vrea sa vad cum se descurca "mama natura" ; oricum citisem despre ele ca sunt mai mult apa de ploaie , in sensul in care : daca ai lapte ai , daca nu poti sa bei ceaiuri pana nu mai poti ca tot degeaba.

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Lia : daca i-au rupt membranele inseamna ca pana la urma tot vine bebe ! Sper saracuta de ea sa nu aiba un travaliu prea lung !

HAI CRIS
HAI BEBE SEBASTIAN !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

yoyoyo : ce ma bucur ca a doua cezariana ti s-a parut mai usoara decat prima, poate din cauza ca erai in tema si stiai ce se va intampla !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare mai pe seara si de la noi!

Vreau sa scot si eu niste motate pt Cris:

HAI CRIS

Sa ai un travaliu scurt si usor si o nastere usoara! Sa vina bebe Sebastian sanatos si papacios! Multe pt amandoi!

Si niste motate si pt cealalta mamica de azi:

HAI MARYLENA

Sa ai si tu o nastere usoara, mai usoara ca prima data si sa vina Tudor sanatos si papacios! si pt voi!

Eu sunt tare pe fuga azi, am venit cu Tudor de la pediatru, maine merg iar cu Matei, saptamana asta e nicio zi fara doctor
Acum fug la baita nr 1, Tudor are intaietate azi, apoi papa, incep colicii si eu incep baita nr 2 pt Matei, apoi direct nani Matei, eu pompa si sper sa mai reusesc sa intru un pic mai tarziu, daca nu maine..

Va pe toate, aveti grija de voi si si de comori

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Maribell,
vreau doar sa te linistesc si sa iti spui sa fii fericita ca ti-a iesit toxoplasmoza negativa. Este ffff bine si corect, asta inseamna ca nu ai virusul nici tu, nici copilul si nu l-ai avut niciodata. Zambeste si lasa depresia. Bucura-te de cele 38 de saptamani.

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LENABUM.....
MARY... faza e ca eu nu am date despre analize...cu am vazut la fetele de pe forum, incerc si eu sa gandesc optimist si sa-mi zic , ca daca nu mi-au zis nimik...inseamna ca nu era nimik grav. dar, toxo negativ, din ce am inteles de la matroana inseamna ca nu am imunitate impotriva microbului astuia, sau ce o fi el.si mi-a spus ca nici nu am fost vaccinata impotriva rubeolei....nu stiu daca este vre-o legatura intre ele.sunt nervoassa ca nu mi-au spus de la inceput, asa ma feream si eu sa mananc carne cruda, mezeluri afumate...chiar branza telemea.nu am stiut si am bagat branzica zilnic si gratar''mai in sange'' pt ca asa-mi place....ufffff....ce natanga...acum daca bebika pateste ceva....cred ca nu o sa mi-o iert toata viata...
merci MARY pt incercarea ta draguta sa ma linistesti, dar de acum 2 saptamani, sau cat o mai fii , o sa stau ca pe ghimpi....

MARIA SUPER FERICITA 38 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

merci mult MURICA
dar nu stiu ce sa mai zic, marti ma intalnesc iar cu matroana, iar pe 19 am programare la spitalul unde o sa nasc pt monitorizarea contractiilor, asa ca o sa intreb mai multe.
degeaba citesc eu pe net de nebuna, ca nu stiu exact ce si cum din fisa mea.trebuie sa-mi explice tot astia...pt ca nu e la fel ca in ro....
va pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Iata-ma inapoi acasa, cu catel si purcel si cu bb tot la locul lui in burtik.
Am mers la spital, m-a controlat pe toate partile, bb miscaret, col ff bine inchis si asezat in nu stiu ce pozitie posterioara, in fine....Concluzia dr.: nu e indicat sa fortam lucrurile, sa facem injectii pt dilatatie, ca e mai bine sa asteptam sa se intample totul natural. Acum eu ce pot sa fac? sa astept...
Deci, voi avea cel mai nehotarat copil din lume.
Imi pare rau ca am creat emotii fetelor, ca mi-ati tinut pumniii, ca v-ati obosit cu motatele degeaba.
Si noi cu bagaje dupa noi, nedormiti, eu nemancata..ca deh...cine stie....emotii cat cuprinde...
Asa ca am intrat scurt sa anunt si merg la culcare pt ca emotiile zilei m-au cam stors de puteri.
Vreau sa citesc totusi, poate vad vesti de la Cris.

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

LENABUM.....
MARY... faza e ca eu nu am date despre analize...cu am vazut la fetele de pe forum, incerc si eu sa gandesc optimist si sa-mi zic , ca daca nu mi-au zis nimik...inseamna ca nu era nimik grav. dar, toxo negativ, din ce am inteles de la matroana inseamna ca nu am imunitate impotriva microbului astuia, sau ce o fi el.si mi-a spus ca nici nu am fost vaccinata impotriva rubeolei....nu stiu daca este vre-o legatura intre ele.sunt nervoassa ca nu mi-au spus de la inceput, asa ma feream si eu sa mananc carne cruda, mezeluri afumate...chiar branza telemea.nu am stiut si am bagat branzica zilnic si gratar''mai in sange'' pt ca asa-mi place....ufffff....ce natanga...acum daca bebika pateste ceva....cred ca nu o sa mi-o iert toata viata...
merci MARY pt incercarea ta draguta sa ma linistesti, dar de acum 2 saptamani, sau cat o mai fii , o sa stau ca pe ghimpi....

Maria, asa cum zicea si Murica, nu te stresa, sunt sigura ca si tu si bebelina sunteti sanatoase.
Toxo negativ inseamna ca nu ai avut niciodata acest parazit, ceea ce e bine.; treaba cu imunitatea e relativa, mie dr mi-a zis ca daca am avut (cazul meu) asta nu inseamna ca nu o pot lua din nou. Insa nu are legatura cu carnea sau lactatele, se ia daca cureti fecalele pisicii si apoi mananci fara sa te speli, daca nu speli fructele si legumele inainte de a manca, etc. Deci nu ai luat-o si nu ai de ce sa te invinovatesti ca ai mancat telemea, sau carne afumata, etc. Ca nu ai imunitate la rubeola putea fi o problema daca ai fi facut rubeola in primul trimestru, dar cum nu ai facut, inseamna ca sunteti amandoua sanatoase, nu te mai stresa, bucura-te de ultimele saptamani de sarcina, nu le umbri cu griji inutile! Nu te ajuta nici pe tine, nici pe bebe!

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

eu cred ca nu mai dureaza mult la cris,si mie mia rupt membranele la a 2a sarcin asi a,m nascut in max o ora

curaj cris

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput