Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Despre noi - am fost azi la control. Ultimul din sarcina asta se pare. Bebelina este bine, are 3200 g dupa opinia ecografului, cu capul jos de tot, colul insa e lung si inchis. Am stabilit si data si locul intalnirii, 19 mai (se pare ca va fi aglomeratie mare miercurea viitoare pe aici) la spitalul CF2.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Felicitari pentru rezultatul la eco si stabilirea datei nasterii !
Suntem deja 4 pe data de 19 !!!

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

ACUM SUNTEM 5!!!

E pe sticla primul animal al tarii si cum l=am vz m-a apucat o stare de nervi si am inceput sa pling pe un motiv: ca latra ciinele de ma scoate din sarite! Motivul este evident timpitul!!!

Marlena (Mary)38+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 zile

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Huaaaaaa, huaaaaaaaaaaa
pai da de ce sa ia de la bogati, mai bine sa-i extermine pe amarati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, se pare ca data de 19 va fi cea mai aglomerata de pana acum

Am primit mail de la Dienutza, care nu are mult acces la calculator, de asta n-a mai scris demult pe forum, dar ne citeste si transmite salutari.

Si ea e programata la cezariana pe 19 mai, la Filantropia.
Daca e totul ok, o sa va dau eu vesti despre ea, dupa ce primesc sms.

Vom avea emotii multe saptamana viitoare

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Zi record la programari ... nu o sa ne incapa in titlu decar primele litere a prenumelui .

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Adevarata problema existentiala!
Uite-asa mai rid si eu cu voi! Ca in rest am o staaare!

AMR 6 zile

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

multumesc YOYOYO esti o dulce
si eu sper ca doamne doamne sa aibe grija de bebicutza mea dulce...si sa fie sanatoasa....
cat despre povestea nasterii tale.....ai fost super tare....ce repede...si ce tonus pozitiv ai.....FELICITARI !!!!
SA-TI FIE SANATOASA MICUTZA MARIA , PAPACIOASA SI NECOLICOASA !!!!! ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ma intreb de ieri....de ce au omis dr-ii sa-mi spuna despre asta...???????
si tot eu imi raspund.....poate pt ca nu este bebika in nici-un pericol.....dar si daca ''doamne fereste ''se naste cu ceva nasol...mor cu ei de gat....

MARIA SUPER FERICITA 37 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

dnul de la tv este un mare nesimtit
vor face tot ce vor ei,noi la cersit
spune ca din 2004 si pana acum au crscut mult chelt, de parca am fost eu presedinte

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

multumesc YOYOYO esti o dulce
si eu sper ca doamne doamne sa aibe grija de bebicutza mea dulce...si sa fie sanatoasa....
cat despre povestea nasterii tale.....ai fost super tare....ce repede...si ce tonus pozitiv ai.....FELICITARI !!!!
SA-TI FIE SANATOASA MICUTZA MARIA , PAPACIOASA SI NECOLICOASA !!!!! ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ma intreb de ieri....de ce au omis dr-ii sa-mi spuna despre asta...???????
si tot eu imi raspund.....poate pt ca nu este bebika in nici-un pericol.....dar si daca ''doamne fereste ''se naste cu ceva nasol...mor cu ei de gat....

MARIA SUPER FERICITA 37 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

La momentul la care ma interesa tare subiectul toxoplamei stiu ca m=am informat pe net! Si ca era periculoasa o infectare in primul trimestru!
Nu te mai ingrijora si tu, mai citeste si vei vedea ca nu ai nici o problema.
Mai mult chiar: negativ in cazul Toxo mi se pare ca inseamna clar NEGATIV, deci bine! Sper sa nu gresesc si rog fetele care stapinesc mai multe pe tema aceasta sa intervina!
Of, ce stare de kko am si eu... depresii...poate!?! sper sa ma remontez!
Poate si AMR-ul preseaza... cine stie!:)

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

maribelfi curajoasa dzeu are grija si de bb tau

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Acum a fost intrebat primul idiot al tarii despre indemnizatia de crestere a copilului insa se fereste sa dea el raspunsul, arunca pe ministere, care efectueaza calculele. Isi exprima "speranta" sa fie "minim afectata" insa nu cred nimic din ce spune timpul asta! Sa vada cu ce vine Guvernul - Guvern care este el. Recunoaste ca aceasta indemnizatie face parte dintr-o politica de stimulare a natalitatii, insa iti spun eu basescule: nu am facut copil incurajata de sistemul acesta de asigurari din RO - l-am facut pentru ca mi-l doresc si consider ca trebuie sa am cu cine sa il cresc!!!

I se pun tot felul de intrebari, precum "de ce anunta el masurile acestea in conferinta de presa si de ce nu o face Guvernul? Nu ar trebui demis?" Raspunde cu NU si cere urmatoarea intrebare!Mi-am spurcat gura rostindu-i numele!!!

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

buna seara fetele
am venit cu vesti proaspete
acum am ajuns de la cris de la spital
e bine
se plimba ca voda prin loboda, nu are stare
o doare un pic burtica
iar acum cand am ajuns acasa mi-a trim sms :mi-a rupt membranele, cik nu se monteaza epidurala, nu ma lasa cu tel, dureri am dar mici, nervi mari, ma plimb pe hol

TE ASTEPTAM SEBI

]

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

AMR 12 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mary : mai numara putin programarile din 19 mai , suntem 6 nu 5

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput