Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mugu Mai am putin peste 8 saptamani...si mi-e frica de mor. Numai nerabdarea de a-mi vedea fetita ma tine sa nu lesin pe aici. In rest... Nu-i asa ca o sa fie bine? |
Dar de ce ti-e frica?
Bineinteles ca totul va fi bine
Paula, 29+ cu Raul Codin
laurika1982 spune:
am stat ca pe ace.chiar imi doresc sa stau cu copilasul meu vreme acasa.meritam si el si eu sa ii fiu alaturi macar in primul an de viata.scade, dar totusi nu la minim.
Laura 28+ cu
Mycya spune:
da e mult mai bine daca scade numai 15%,si nu la 6 mil fix....
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
paula_m spune:
citat din mesajul lui Mugu Buna! Cum ma inscriu si eu in club? Astept o fetita de milioane pe 11 iulie Va pupic pe toti |
Treci datele tale:UM ,DPN ,DN si te vor trece fetele in listuta.
Bine ai venit, sarcina usoara in continuare si sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa
Paula, 29+ cu Raul Codin
CarmenAlbu spune:
Ce am zis eu de tara lui base telenovelistu.., prezinta 2 rele sa se bucure lumea de raul mai putin rau... si sa-i dea si cu placere din buzunarul propriu!!
In fine se pare ca s-au hotarat, si sper sa fie bine si sa primeasca banii, dar sa-i cheltuie pt popor nu cum au facut inainte!!Ce bine ca nu stau in ro!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mugu Mai am putin peste 8 saptamani...si mi-e frica de mor. Numai nerabdarea de a-mi vedea fetita ma tine sa nu lesin pe aici. In rest... Nu-i asa ca o sa fie bine? |
n-are de ce sa-ti fie frica... gandeste-te ca in 8 sapt n-o sa mai conteze nimik din temerile de acum, o sa razi cand o sa-ti amintesti si o sa dai sfaturi altora care vor fi in situatia ta de acum...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
crispro spune:
Dar voi stiti ca s-a aprobat aceasta ordonanta? Eu cred ca asta e doar propusa, nu si aprobata. Ca nu ar fi chiar rau nici asa...Of, doamne, ca si azi noapte am visat tot cu indemnizatia. Sunt stresata ca am avut un salar bun, eu am muncit pentru el, am rate la fel de "bune", iar ca sa ajung la 600 lei - pai nu as reusi sa platesc nici macar rata...
Cristina 30+ cu
michelle1981 spune:
Bine ai venit, Mugu! Sarcina usoara si nastere la termen!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
lalala13 spune:
nu s-a hotarat nimic...inca se discuta la guvern..
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga buna si de la noi. ieri am fost la eco si raportam o mandrete de baiat de 2 kg care nu sta 2 sec locului. inrest toate bune si frumoase, vineri asteptam rezultatele sa vedem daca avem vreo bacterie ceva....... am semnat petitia! sapt asta mai rarut pe forum sunt la sora mea in practica avand grija de nepotica mea de 6 sapt (implinite astazi) va pupacesc pe toate si o sapt cat mai frumoasa! 32+ Bogdan-Andrei AMR ~ - 8 sapt |
felicitari sa ne inveti si pe noi
Bulina 32 fix cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!