Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mugu

Mai am putin peste 8 saptamani...si mi-e frica de mor. Numai nerabdarea de a-mi vedea fetita ma tine sa nu lesin pe aici. In rest... Nu-i asa ca o sa fie bine?

stai linistita, de ce iti e frica?

vad ca mai ai putin...cred ca sarcina decurge bine...totul va fi bine

Bulina 32 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mugu bine ai venit in delfinariu,sa ai sarcina usoara in continuare,sa iasa delfinasul la termen si teama alungo mama ca tre sa fim curajoase pentru comorile noastre

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

am jumate de ora

dar inainte am spus o rugaciune pentru Mihaela

ce nu inteleg cu indemnizatia asta, daca si plafonul de 4000 lei va fi scazut cu 15%

Bulina 32 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetele daca stiti pe cineva care vrea sa inchirieze un apartament de 2 camere in bucuresti sa imi dati pm

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en

Mergi la inceput

si cum o sa aplice scaderea de 15% - adica 72.25% din venituri

sau o duc la 70% o scad cu 15 puncte procentuale...

sa vedem ce ramane, ca pana nu vad negru pe alb eu nu mai cred nimic..

asa e cum zice si Carmen, iti arunca mai intai varianta cea mai naspa si apoi iti zic uite ce am reusit sa obtinem pentru voi, fiti fericiti si noi ne bucuram ca e mai bine decat ne asteptam si uitam ca de fapt oricum e rau...

dar ce sa facem acum, avem sufletele in burtica la care sa ne gandim si pe care trebuie sa le crestem, indiferent de ce ne iau sau ne dau incompetentii care ne conduc

Bulina 32 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Racusor,Indemnizatia pentru cresterea copilului, acordata mamelor pentru maximum 2 ani si in valoare de 85% din media veniturilor pe ultimul an, va scadea cu 15%.
Despre asta e vorba,plafonul se micsoreaza cu 15%.Speram

Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, burtici, cred ca e mai bine sa asteptam cumintele sa vedem ce se intampla, fara stres ca nu face bine la delfinasi.
chiar daca pare ca nu sunt direct interesata, ma afecteaza din plin orice se hataraste: parintii mei sunt amandoi pansionari de boala, sora mea este in CIC si are rate de platit, sotul ei e bugetar, eu sunt in concediu medical de 2 luni, ajutorul pe care ar fi trebuit sa-l primesc la nastere aici s-a anulat din lipsa de fonduri, singurul care 'ne duce in spate' e sotul meu, iar dupa ce vine si delfinasa... mai bine nu ma mai gandesc, sa asteptam sa vedem ce se hotaraste...

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Asa e, RODICA! Mai bine asteptam cuminti deciziile, negru pe alb. Acum, cand ma gandesc la tragedia Danei, parca nu mai sunt asa suparata. Numai sa fim sanatoase, sa ducem toate cu bine bebeii la termen, sa fie ei sanatosi, si cuminti si papaciosi...

Cristina 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Finan#355;i#351;tii avanseaz#259; diverse variante de sc#259;dere a indemniza#355;iilor. “Cea mai probabil#259; este sc#259;derea cu 25% a valorii indemniza#355;iei. Astfel, dac#259; ai un salariu de 2.000 de lei, cât e media în Capital#259;, vei primi aproximativ 1.600 de lei indemniza#355;ie de cre#351;tere a copilului din care se vor sc#259;dea înc#259; 25%, astfel c#259; vei r#259;mâne cu 1.200 de lei”, a spus Viorel Alexandru, pre#351;edintele Agen#355;iei Na#355;ionale pentru Presta#355;ii Sociale, institu#355;ie care administreaz#259; #351;i gestioneaz#259; indemniza#355;iile maternale.

Pre#351;edintele a mai spus c#259; sc#259;derea cu 25% a indemniza#355;iei actuale este cea mai probabil#259;

Asta am primit eu pe e-mail de la o prietenul de la adevarul!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele! vroiam sa va intreb daca luati vre-una maltofer??? Am reusit sa imi gasesc un alt medic de la un alt spital si mi-a dat sa iau maltofer masticabil, calciu+magneziu si in continuare acid folic. Sper sa nu ma constip de la el.
Tocmai am vazut pe realitatea ca indemnizatia va fi 600 lei, nicidecum sa se reduca cu 15%, groaznic, dar mergem inainte ce sa facem.
va pup

32+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput