Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
Mycya spune:
si eu voiam sa intreb de btz_ovi...nu a mai intrat deloc...sper sa fie bine
eu ma pregatesc de rugaciune pentru Dana si Mihaela puiutul ei
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 eu nu stiu ce m-as face fara sotul meu si in spital de la serviciu venea si statea pana noaptea cu mine, acasa acum el face tot...iar inainte nu s-ar fi apropiat de nimic acum de cand cu vestile proaste ca ne scad v eniturile, cauta crese... e un scump, ce mai nu stiam cum s-ar comporta in situatii de stres, dar ma uimeste pe zi ce trece Bulina 32 fix cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Foarte frumos ai un sot minunat. Sa va bucurati impreuna de baietelul vostru
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si29+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Mugu spune:
Buna! Cum ma inscriu si eu in club? Astept o fetita de milioane pe 11 iulie Va pupic pe toti
enik83 spune:
buna fetelor..
felicitari fetelor care azi rotunjesc saptamanile...sa dea DD sa ajungem cu bine la final...
azi dam si noi tort si suculet..am intrat in saptamana a 26-a..
ma retrag si eu pt o rugaciune pt NONAME si fetita ei..
25+ cu o minune de
poze
sorina_goga spune:
buna si de la noi. ieri am fost la eco si raportam o mandrete de baiat de 2 kg care nu sta 2 sec locului. inrest toate bune si frumoase, vineri asteptam rezultatele sa vedem daca avem vreo bacterie ceva.......
am semnat petitia!
sapt asta mai rarut pe forum sunt la sora mea in practica avand grija de nepotica mea de 6 sapt (implinite astazi)
va pupacesc pe toate si o sapt cat mai frumoasa!
32+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 8 sapt
michelle1981 spune:
Si eu ma intrebam de btz_ovi dar probabil e ocupata cu mutatul.
Cititi si aici. Sper sa fie asa.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
Mugu spune:
Mai am putin peste 8 saptamani...si mi-e frica de mor. Numai nerabdarea de a-mi vedea fetita ma tine sa nu lesin pe aici. In rest... Nu-i asa ca o sa fie bine?
enik83 spune:
foarte tare.. pe langa ca am pierdut indemnizatia si luam 200 ron..mai taie si din aia...super..
26+ cu o minune de
poze
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 s-au hotarat in sfarsit aici Laura 28+ cu |
Macar de ar ramane asa si tot ar fi bine...
Paula, 29+ cu Raul Codin