Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 michelle, unde vad pozicile tale? ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
Mycya spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mycya felicitari pentru vestile bune Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
sa dea DD de la toate burticile sa primim de acum numai vesti bune,sa fie rabdatori bebelusii
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Michelle, am vazut si eu pozele. Mi-ai adus aminte de Borsa si de cascada cailor. Ai facut traseu pe jos pana acolo??? Ce de verdeata... Cris 30+ cu |
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
CarmenAlbu spune:
Inca ceva Racusor mie nu imi da Gyp., aici iti dau daca vad vreo deschidere si doar in spital datorita reactiilor adverse si modului in care reactioneaza de la un pacient la altul!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
tina_80 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Inca ceva Racusor mie nu imi da Gyp., aici iti dau daca vad vreo deschidere si doar in spital datorita reactiilor adverse si modului in care reactioneaza de la un pacient la altul! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
Asa mi-a spus si mie doctora, ca Gynipralul se administreaza numai sub supreveghere medicala.
Nu te supara pe mine Racusor!
tina 29+ cu
maya71 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am schimbat semnatura am mai castigat o saptamana Bulina 32 fix cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Bulinoooo, AMR 8... putintica .
lalala13 spune:
fetele va rog daca puteti la ora 13 sa va rugati impreuna cu noi pentru dana, mihaela si sufletelul din ceruri.
Doamne Ajuta sa se intample o minune!
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
tina_80 spune:
Maurice, ma bucur ca ne-ai adus vesti bune!
Fetelor, si eu astept ora 13.00 sa ne rugam pt fetita Danei.
Azi este a V a zi si ultima cu perfuzie (diazepam) si scap de ele...dar contractii inca mai am, nu dese, nu f dureroase...dar mai am.
M-am saturat de stat in casa si m-am hotarat ca pe la 13.30 sa plec pana la un magazin cu hainute pt copii. Am sa conduc incet, relaxata si mi-am promis sa nu mai depasesc pe nimeni in trafic.
Vanzatoarele de la magazin mi-au spus ca azi au adus marfa noua si de vara....sa vedem ce gasim. Dupa trec si pe la o cofetarie si vin fuguta acasa, in patut sa-mi pun perfuzia.
Abia astept ziua de luni sa merg la dr, la Bucuresti sa vedem si noi cum stam cu colul, contractii, etc
Va si sa aveti o zi buna!
tina 29+ cu
racusor2010 spune:
luni cand merg la control o sa vb cu doctorul sa vedem ce facem cu gynipralul
ideea e ca eu iau 3 magneziu pe zi si inainte sa ma interneze luam si magneziu si nospa si scobutil si nimic...
daca sunt linistita nu am nici o reactie adversa, dar cum sunt putin obosita, imediat reactionez asa...daca mi se mai intampla inca o data o sun pe doctorita care ma are in grija pana vine dr meu...
in spital, sub perfuzie, nu aveam nimic...
nu ma supar, cum sa ma supar
tot ce vreau e sa nu mai am contractii ca sa ajungem cu bine la termen
am papat tare bine acum...mama nu mai sta cu mine in camera, a vazut ca m-a obosit ieri
dar eu am slabit de cand cu povestea asta...tot 62 kg am, desi greutatea asta o aveam acum 2 saptamani si sapt trecuta 63
cred ca pap cam putin, dar nu imi trebuie mai mult...adica mananc 3 mese pe zi, mai rontai alune si migdale si mere intre mese, dar nu mai mananc dulciuri si beau multa apa...
sa vedem peste 2 sapt la eco daca bebe e in grafic!
Bulina 32 fix cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
Fetele, ia cititi www.realitatea.net/mamele-protesteaza-cu--pampersi-folositi-in-fata-ministerului-muncii_713291.html" target="_blank">aici...
Ce o fi cu Btz_Ovi?
Laura 28+ cu