Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata delfinariu, va muktumesc pentru solidaritate, cinosc povestea Danei de multi ani, si este o fata tare buna , Noi am intrat in ultimul trimestru si respir putin mai usurata, ma gandesc ca reusim usor usor sa ajungem la primul prag de 34 s, si pe urma la 37! Va doresc o zi minunata si cele care mergeti la miting aveti grija de imbrancituri si de tot ce este caracteristic unei astfel de manifestari! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
Doamne ajuta fiecare zi e o victorie!!! fiecare saptamana e un dar de la Dumnezeu
Bulina 32 fix cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
grety_niku spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Cris, eu vin cu tranvaiul. Numai ideea de a cauta loc de parcare in Victoriei ma omoara. 31+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 ! |
unde va duceti???
Offf Doamne Doamne a mai vrut un ingeras... suntem alaturi de Dana si de puitul ei, sper ca din cer s-o protejeze
Buna dimi!!!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
lalala13 spune:
paula si pe mine m-a durut sapt trecuta la epilat atat de rau ca o ciupeam de fund pe cosmeticiana...foarte foarte tare m-a durut, niciodata nu am mai simtit asa. mie mi-a zis ca e normal sa fiu in perioada asta mai sensibila ca a mai avut gravide cu problema asta.
Carmen, Racusor felicitari pentru schimbarea saptamanilor.
eu de cand am aflat de dana nu ma mai plang de nimic.VA rog sa va rugati cu noi la ora 13 ca macar fetita cea mica sa supravietuiasca sa-i mai aline mamicei sufletul greu incercat.
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
Florentina_C spune:
Fetelor, aseara am experimentat o stare ciudata si nu stiu cat de normala...
Mi s-a umflat parca brusc burtica in partea de sus, exact sub sani... Era moale, moale, dar umflata rau, parca se formase un guguloi acolo umflat si fff moale... Vi s-a intamplat asa ceva?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor, aseara am experimentat o stare ciudata si nu stiu cat de normala... Mi s-a umflat parca brusc burtica in partea de sus, exact sub sani... Era moale, moale, dar umflata rau, parca se formase un guguloi acolo umflat si fff moale... Vi s-a intamplat asa ceva? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
cand o sa mai creasca bebe nu o sa mai fie moale
e bebe care se face guguloi prin burtica
Bulina 32 fix cu poznas
maurice spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru incurajarile si sfaturile voastre , am fost ieri sa discut cu doctorul meu, a vazut si el contractiile, colul dupa parerea lui este de 3, si nu de 2,5 - 3 cat l-a vazut dr de la urgente. Mi-a zis exact ce ziceai si tu carmen, ca nu se pune problema de cerclaj, e avansata sarcina, dar mi-a recomandat repaos la pat o saptamana, urmand ca daca nu se potolesc contractiile sa ma interneze la cmu 2 zile pentru tratament. Si un alt lucru bun este ca aceste contractii nu sunt dureroase.
Ma simt usurata, ne-a rugat sa nu mai fim speriati ca o sa fie bine, nu este grav.
Este posibil ca bacteria care mi-a dat toxiinfectia alimentara sa fi declansat si contractiile, asa ca mi-a dat si antibiotic pentru bacterie, de unde m-oi fi procopsit cu ea nu stiu.
Ma duc sa citesc din urma, acum am timp mai mult,si revin.
24+
grety_niku spune:
Va pupik... ma preg sa plec la eco...
Am aflat despre ce era vb, nu pot veni si eu la 13.00, chiar atunci am eco... dar voi fi cu sufletul alaturi de Dana si de micuta ei
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
ooana spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Noi am intrat in ultimul trimestru si respir putin mai usurata, ma gandesc ca reusim usor usor sa ajungem la primul prag de 34 s, si pe urma la 37! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
cu siguranta o sa ajungeti ...si la 34...si la 37
Oana 31+ AMR 8- Matei
racusor2010 spune:
maurice ma bucur ca nu e nimic grav
stai cumintica la patut o saptamana si o sa fie totul bine
colul poate sa difere de la o masuratoare la alta..conteaza si daca ai avur vezica mai plina...la mine la dr meu e 3.2, la doctorita care m-a vazut 3.1, dar un dr de garda mai incepator asa de la CMU a vazut 3.5
daca e dur si inchis e ok...la mine problema era ca e f f f moale
Bulina 32 fix cu poznas
rodyka spune:
racusor, incet-incet trec zilele si saptamanile. uite ca ai facut 32!!! felicitari, tot asa inca vreo 5 cel putin
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre