Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 5

ooana spune:
ooana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor, aseara am experimentat o stare ciudata si nu stiu cat de normala...  Mi s-a umflat parca brusc burtica in partea de sus, exact sub sani... Era moale, moale, dar umflata rau, parca se formase un guguloi acolo umflat si fff moale... Vi s-a intamplat asa ceva?     "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"   fericita 24+ cu  Florentin Andrei.     Ma  la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** | 
e bebe
 ...si eu il simt ca uneori se inghesuie acolo sus sub sani
 ...si eu il simt ca uneori se inghesuie acolo sus sub sani 
Oana
 31+ AMR 8- Matei
 31+ AMR 8- Matei  

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui rodyka racusor, incet-incet trec zilele si saptamanile. uite ca ai facut 32!!! felicitari, tot asa inca vreo 5 cel putin  30+   AMR  9-   Hannah Isabela &  printesa Anca-Maria (26.06.2001)  pozele noastre | 

Bulina
 32 fix cu
 32 fix cu  poznas
 poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
 Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! 

rodyka spune:
rodyka spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ooana 
 e bebe  ...si eu il simt ca uneori se inghesuie acolo sus sub sani  Oana  31+ AMR 8- Matei   | 
ooana, nu numai ca il simtim
 dar se si vede
 dar se si vede 
 30+   AMR  9-
   30+   AMR  9- 
 Hannah Isabela &
 Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)  pozele noastre
 printesa Anca-Maria (26.06.2001)  pozele noastre 

Cris2010 spune:
Cris2010 spune:
 Maurice, ma bucur ca totul e bine! Asculta-l pe dl.dr si stai cumintica .
.
Carmen, tot inainte! Sa de DD ca Leti sa stea cuminte la mami cat trebuie.
Eladea, mi-ai taiat elanul cu aramis. Si ce inacantata eram de preturi si cum arata. Poate-ti aduci aminte de la ce firme (cele aduse de aramis) erau hainutele care nu erau de calitate. Ca unele arata prea frumos, ca de exemplu cele de la Nannette.
M-am uitat si pe site-ul(hainute anglia) pe care ni la-i trimis pe PM mai demult. Am facut un calcul si mi-au iesit cam marisoare preturile, mai ales ca sunt in lire. Mamica care are doar adresa de mail, are acelasi comision? Merci
Cris
 30+ cu
 30+ cu  

Florentina_C spune:
Florentina_C spune:
 Multumesc Racusor, Oana, Rodyka  ... Ciudat e ca nu am simtit in acele momente miscarile lui obisnuite, adica loviturile pe care le da cu piciorusele sau cu manutele...
... Ciudat e ca nu am simtit in acele momente miscarile lui obisnuite, adica loviturile pe care le da cu piciorusele sau cu manutele... 
Oricum daca ati simtit si voi asa, inseamna ca e normal...
Maine schimbam si noi semnatura...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
 fericita 24+ cu
fericita 24+ cu  Florentin Andrei.     Ma
 Florentin Andrei.     Ma   la DD sa am un bb sanatos si la termen
 la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mycya spune:
Mycya spune:
 nu am apucat sa va spun neatza ,acum am termnat si noi de papat,am mai schimbat micul dejun si am facut o slata de vinete ca tot e miercuri.
,acum am termnat si noi de papat,am mai schimbat micul dejun si am facut o slata de vinete ca tot e miercuri.
Racusor...probabil ca si supararile cu indemnizatia te-a agitat ieri,stai linistita gandestete numai la lucrurile frumoase indiferent ca o sa va chinuiti oleaca o sa aveti o comoara langa voi.orice gand care aduce suparare la tine e un pas cate o contractie.felicitari pentru schimbarea sapt...si la mai multe
Bianca  27+
 27+ 

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

ooana spune:
ooana spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui rodyka 
 ooana, nu numai ca il simtim  dar se si vede   30+   AMR  9-   Hannah Isabela &  printesa Anca-Maria (26.06.2001)  pozele noastre | 
asa e...se vede foarte bine

Oana
 31+ AMR 8- Matei
 31+ AMR 8- Matei  

paula_m spune:
paula_m spune:
 Am o intrebare, daca stiti sa raspundeti:
Daca esti angajata la a 2a firma cu 2 ore, cand intri in CIC, tb sa suspenzi si al 2lea loc de munca? Este o lege in care gasesc treaba asta? ...poate stie vreuna dintre voi...
Paula,  29+ cu
 29+ cu   Raul Codin
 Raul Codin

michelle1981 spune:
michelle1981 spune:
 maurice, eu am lipsit si nu am mai citit din urma ultimele capitole.. ce s-a intamplat? Bine ca esti bine
Carmen bine ai venit in trimiestrul 3!
racusor incet-incet te apropii de termen.
Off ce veste trista cu tragedia Danei
Mihaela,  www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+  cu
 www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+  cu 
Poze

Florentina_C spune:
Florentina_C spune:
 Grety bafta la eco, sa vii cu vesti bune, bune... 
 fericita 24+ cu
fericita 24+ cu  Florentin Andrei.     Ma
 Florentin Andrei.     Ma   la DD sa am un bb sanatos si la termen
 la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***