Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor, aseara am experimentat o stare ciudata si nu stiu cat de normala... Mi s-a umflat parca brusc burtica in partea de sus, exact sub sani... Era moale, moale, dar umflata rau, parca se formase un guguloi acolo umflat si fff moale... Vi s-a intamplat asa ceva? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
e bebe ...si eu il simt ca uneori se inghesuie acolo sus sub sani
Oana 31+ AMR 8- Matei
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka racusor, incet-incet trec zilele si saptamanile. uite ca ai facut 32!!! felicitari, tot asa inca vreo 5 cel putin 30+ AMR 9- Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
Bulina 32 fix cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
e bebe ...si eu il simt ca uneori se inghesuie acolo sus sub sani Oana 31+ AMR 8- Matei |
ooana, nu numai ca il simtim dar se si vede
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
Cris2010 spune:
Maurice, ma bucur ca totul e bine! Asculta-l pe dl.dr si stai cumintica.
Carmen, tot inainte! Sa de DD ca Leti sa stea cuminte la mami cat trebuie.
Eladea, mi-ai taiat elanul cu aramis. Si ce inacantata eram de preturi si cum arata. Poate-ti aduci aminte de la ce firme (cele aduse de aramis) erau hainutele care nu erau de calitate. Ca unele arata prea frumos, ca de exemplu cele de la Nannette.
M-am uitat si pe site-ul(hainute anglia) pe care ni la-i trimis pe PM mai demult. Am facut un calcul si mi-au iesit cam marisoare preturile, mai ales ca sunt in lire. Mamica care are doar adresa de mail, are acelasi comision? Merci
Cris 30+ cu
Florentina_C spune:
Multumesc Racusor, Oana, Rodyka ... Ciudat e ca nu am simtit in acele momente miscarile lui obisnuite, adica loviturile pe care le da cu piciorusele sau cu manutele...
Oricum daca ati simtit si voi asa, inseamna ca e normal...
Maine schimbam si noi semnatura...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Mycya spune:
nu am apucat sa va spun neatza,acum am termnat si noi de papat,am mai schimbat micul dejun si am facut o slata de vinete ca tot e miercuri.
Racusor...probabil ca si supararile cu indemnizatia te-a agitat ieri,stai linistita gandestete numai la lucrurile frumoase indiferent ca o sa va chinuiti oleaca o sa aveti o comoara langa voi.orice gand care aduce suparare la tine e un pas cate o contractie.felicitari pentru schimbarea sapt...si la mai multe
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
ooana, nu numai ca il simtim dar se si vede 30+ AMR 9- Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
asa e...se vede foarte bine
Oana 31+ AMR 8- Matei
paula_m spune:
Am o intrebare, daca stiti sa raspundeti:
Daca esti angajata la a 2a firma cu 2 ore, cand intri in CIC, tb sa suspenzi si al 2lea loc de munca? Este o lege in care gasesc treaba asta? ...poate stie vreuna dintre voi...
Paula, 29+ cu Raul Codin
michelle1981 spune:
maurice, eu am lipsit si nu am mai citit din urma ultimele capitole.. ce s-a intamplat? Bine ca esti bine
Carmen bine ai venit in trimiestrul 3!
racusor incet-incet te apropii de termen.
Off ce veste trista cu tragedia Danei
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
Florentina_C spune:
Grety bafta la eco, sa vii cu vesti bune, bune...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***