Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mai fetelor a ramas 15% ar fi bine sa nu se atinga!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ochidut bafta la eco

cum te mai simti?

Bulina 32 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anca, eu am vazut ca nu s-a discutat inca despre indemnizatii la guvern si ceva sigur vom sti doar vineri, dupa sedinta cu CES

Paula, 29+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Ochidut bafta la eco... Sa vii cu vesti bune obligatoriu...
Enik frumoase poze si cu burtica si cu hainutele...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Dragele mele care aveti nevoie de ginipral, va rog eu nu va mai faceti din cap calendar e un antitocolitic ff puternic opreste travalii declansate ... luati-l asa cum a spus medicul si nu va mai speriati de reactii adverse, important este ca la sfarsit sa va tineti bb-ii in brate.

Stabiliti-va ca tinta cel putin 34-35s si bb-ii sunt pregatiti sa faca fata!

O sa ma repet dar pozele cu Vladut va pot confirma ca va spun adevarul!

Va rog din suflet...eu am facut multe perfuzii cu ginipral si dupa ce s-a terminat nu am patit nimic dupa!

singurele semne care mi-au ramas sunt cele pe vene de la branule!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Enik ti-am vazut pozele,caruciorul tare frumusel,hainutele la fel, si burtica tare sexy

Bumblee, sanatate multa

Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Of am avut si eu o noapte furtunoasa, numai pe buda taoata noaptea, cred ca-mi mut perna gravidei pe colacul de wc, mai deschid ochii mai slobod un pisu, ori ciordesc de la Alesia un pampers! Cativa stropi daca se aduna merg la buda de zici c-am baut 10 beri pe nerasuflatelea! Si ridica-te in 4 labute in pat si of-of, incet cu piciorul peste pat ca ma doare pasarica, si pas-pas pe intuneric sa nu-mi zboare somnul....
Basca ma chinuie un draq de hemoroid, nu-s ce are cu mine, zici ca-mi ia foc ce-i p-acolo, naspa rau, si din cauza lui n-am prea dormit, imi vine sa musc din toata lumea asa senzatie naspa da.
Bine ca l-am avut si la Alesia,tot pe la 7 luni mi-a iesit si m-a chinuit, dupa ce am nascut a disparut afurisitul ca vroiam sa-l, duc la dentist sa-i scoata maselele!

Shery 29 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

carmen - ca de fiecare data sfaturile tale sunt binevenite, esti un suflet mare . Nu m-as fi gandit sa pun asa asa problema cu doctorul, legat de faptul daca trebuie urmarit sau nu colul, o sa-l intreb exact acest lucru. Maine ma vad iar cu el, pt ca ieri mergand in regim de urgenta n-am avut programare si n-a avut timp decat sa vada colul.
Te felicit pentru intrarea in trim 3 si Dumnezeu sa va tina pe amandoua bine pana la minim sapt 37!

Mycya - ma bucur mult pentru pentru vestile bune, sa dea Dumnezeu sa fie rinichii bine de acum incolo!

ooana - foarte dragut caruciorul, are de toate?

michelle1981 - am avut contractii, fara sa stiu ce erau, presiune mare jos, si scaun moale, si m-am dus la urgenta, am facut toxiinfectie alimentara care se pare ca a dat contractiile.

grety_niku - frumoasa povestea voastra de dragoste, am citit-o si eu cu intarziere

ochidut - bafta la eco !!!

racusor - si eu m-am simtit bine dupa perfuzia cu diazepam si no spa, burtica usoara, si somnul linistit. Ieri la cmu era intr-adevar agitatie, multa lume, cel putin la dr meu asa era, din cauza ca municipalul este inchis. Am vizitat maternitatea cu ocazia asta, am aflat ca la dr meu, din cauza ca e f cautat, costul cezarianei este mai mare decat cel postat pe site, cu vreo 500 eur ....asa s-a exprimat cea care ne-a facut prezentarea. Si am vazut , este prima data cand vad asa de aproape, Doamne cat de mici erau, si somnorosi!

aelita stiai tu bine de scaun moale si contractii, e o legatura intre ele!

Ma rog si eu pentru sanatatea lui noname, este atat de trist!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am revenit!...si mi-am bagat repede perfuzia ca sa nu ma apuce 1 noaptea...dar ma simt excelent, cred ca din cauza cumparaturilor

Am fost si am luat aprox. tot ceea ce am considerat eu ca o sa-mi trebuiasca in primele luni de viata si de vara.
- 5 body-uri, cu maneca scurta si dintr-un bumbac subtire
- 1 salopeta f subtire, fara maneci
- 3 costumase de iesit pe afara, mor dupa ele...unul are pantalonii scurti tip gogosar
- 2 paturici, una pt in casa si una sa o pun in carucior
- 1 prosop
- 2caciulite subtiri,ciorapei, manusi

Mama Aelita, am luat si trei scutece din finet le-am gasit la 3,5 lei (90X90)subtirele

Mai vreau sa iau niste pantaloni scurti, niste body-uri

Ma duc sa recuperez.....

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mugu

Buna! Cum ma inscriu si eu in club? Astept o fetita de milioane pe 11 iulie Va pupic pe toti

Bine ai venit in delfinariu! Sarcina usoara in continuare si la termen!

tina 29+ cu

Mergi la inceput