Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
paula_m spune:
Chiar nu e normal sa ne tina asa, fara informatii...pensionarii, bugetarii stiu ce li se pregateste, noi nu...se vehiculeaza toate informatiile, ba 600 ron, ba se scade cu 15%, ba cu 25 %...mai mult ma streseaza.
Mycya, nu e chiar atat de usor sa nu sti ce se va intampla in viitor, daca ai bani sa-ti cresti copilul sau nu, daca stai 2,3 luni cu copilul tau, sau poti sa stai mai mult timp...Stiu ca nu e bine sa te stresezi, dar depind atatea de hotararea luata de cei care nu mai stiu cum e sa cresti un copil...
Paula, 29+ cu Raul Codin
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Inca ceva Racusor mie nu imi da Gyp., aici iti dau daca vad vreo deschidere si doar in spital datorita reactiilor adverse si modului in care reactioneaza de la un pacient la altul! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
acelasi lucru mi l-a zis si mie doctorul meu
Oricum incearca sa stai calma, probabil este pastila de vina dar este si stresul nostru de gravida. Mai ales daca ai fost activa si aveai incredere ca totul e bine, acum vestea ca trebuie sa ai grija multa si ca sunt ceva probleme ti-a afectat increderea in tine si iti da o stare permanenta de stres. Cel putin mie asta mi se intampla si sunt constienta ca trebuie sa imi regasesc calmul. Probabil este si stresul ca mult a fost putin a mai ramas si e presiunea mare sa putem depasi si aceste ultime momente. Plus emotiile la gandul ca vine marea intalnire.....si cum o sa ne descurcam....
Toate astea se cumuleaza si ne dau niste reactii mai ciudate
31+ cu
katalina spune:
Buna burtici.
Eu sunt FOARTE racita...asta e.Dar cum zicea o mamica,nu ma mai pling pt atit, dupa ce am citit prin ce trece Dana(noname).
Mugu,bine ai venit !!
Laurika, nu stiu raspuns la intrebarea ta.
Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
Katalina, si eu sunt racitura, gatut, nasuc, macar n-am temperatura, dau cu ceai cu lamaie si miere, oscillo si astept sa treaca. N-am mai racit de cand mi-a iesit testul pozitiv(atunci a fost mai nasol) dar na ca m-am crezut eu prea breaza
Alina 28+ cu
gargarita
enik83 spune:
fetele am pus si eu pozici calde cu burtik..
si cu lucrurile cump ieri de la second..
intru sa va vad si pe voi..care ziceat ca ati pus pozici recente???
26+ cu o minune de
poze
ochidut spune:
M-am rugat si eu pentru fete, pentru Dana....offff fff trist
In rest toata noaptea am visat numai indemnizatii, am visat ca plangea copilul si ca eu aveam treaba multa la serviciu si nu stiam cum sa ma impart
Eu sper sa se reduca procentual si sa nu fie suma fixa, pentru ca este o diferenta mare.
Azi ne ducem la eco sa vedem pe bebe si sa vedem si eu cum mai stau cu colul. Sunt f incantata ca o vad pe bebelina
31+ cu
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui Mugu Mai am putin peste 8 saptamani...si mi-e frica de mor. Numai nerabdarea de a-mi vedea fetita ma tine sa nu lesin pe aici. In rest... Nu-i asa ca o sa fie bine? |
bine ai venit in club! inca o barladeanca
stai linistita si eu sunt nerabdatoare, dar totul o sa fie bine, trebuie sa fie.
capul sus si cu tupeu inainte. mult a fost putin a mai ramas
32+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 8 sapt
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
felicitari sa ne inveti si pe noi Bulina 32 fix cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
multumesc. sincer e destul de greu, totul se invarte in jurul ei dar is topita dupa ea.
abia astept sa vina si bebele meu
se pare ca bebeii nostri au acelasi termen, multa sanatate si sa ai grija de tine, fara efort. o sa treaca si saptamanile astea si o sa ne bucuram de bebeii nostri
32+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 8 sapt
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui coteasca Buna fetele! vroiam sa va intreb daca luati vre-una maltofer??? Am reusit sa imi gasesc un alt medic de la un alt spital si mi-a dat sa iau maltofer masticabil, calciu+magneziu si in continuare acid folic. Sper sa nu ma constip de la el. Tocmai am vazut pe realitatea ca indemnizatia va fi 600 lei, nicidecum sa se reduca cu 15%, groaznic, dar mergem inainte ce sa facem. va pup 32+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei |
eu am luat maltofer masticabil si nu am avut pb. il luam impreuna cu vit C pentru fixare iar dupa ce il luam beam cate un pahar de apa.
32+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 8 sapt
racusor2010 spune:
enik, dar ne arati poze numa cu burtica
oricum arati foarte bine o burtica frumoasa foc
si hainutele frumoase sunt deja pentru toamna iarna
Bulina 32 fix cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!