Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iar eu beau pepsi receee, God ce usor e sa fiu fericita
In rest aici ploua

Si fi`mea s-a tzucat bot in bot cu prietena`sa seara ca erau curioase.
Si eu, din straputul gandirii, i-am spus finut ca fetele se pupa cu baietii de obicei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Iar eu beau pepsi receee, God ce usor e sa fiu fericita
In rest aici ploua

Si fi`mea s-a tzucat bot in bot cu prietena`sa seara ca erau curioase.
Si eu, din straputul gandirii, i-am spus finut ca fetele se pupa cu baietii de obicei

...mandra mea si-a facut un obicei de sta pe messsi webcam-ul cu verisoara-sa....intr-o seara o aud ca o intreaba "pe cine ai buzz-uit?"..."pe Tedi"...ea mai departe"da' vezi ca baietii trebuie sa buzzuie fetele"...verisoara-sa ofuscata raspunde:"da' ce sa fac cu baietii astia timizi?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Eva cu pretenele Klara si Tilda au trecut la chestii avansate... scot limba, apoi isi dau cu limba peste limba una alteia pe baieti ii pupa cuminte, numa ca ei fug cand vad ca vor ele sa-i pupe... deh, mai tarziu le alearga ei pe ele
Am uitat sa va spun cum s-a facut ieri Eva cu geaca noua... am fost la o petrecere la un mare loc de joaca, si cand sa plecam, ii dau geaca din cuier si vad ca avea un reflex la fermoar, cand ma uit mai bine scria Alva pe ea... geaca identica cu a Evei numa cu un numar mai mare Am cautat-o pe a ei dar disparuse... Alva a plecat prima. Si culmea ca am fost in alt oras la o pretena a Evei care s-a mutat, deci nu vad cum mai schimbam gecile inapoi, chiar daca ne cauta, ca Eva avea tel scris pe ea. Acu rau nu e... o poarta si la anu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt oleaca socata pt ca ma asteptam ca se va pupa in bot cu careva prieten baiat

Mergi la inceput

Fetili... iar am avut un spor nebun azi... da de maine ma apuc serios mai cu seama ca iesi soarele pi la noi si imi trecu de deprimare... sa va zic ca am ascultat High voltage azi tare-i bine sa-ti amintesti de tinereti... ce mai zic duamnele cu cutiuta muzicala??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roxi super oferta...sa stapaniti sanatosi patul in noul apartament.

Gabitza - Robi la cat mai multi ani impreuna, sa imbatraniti impreuna, frumos si fericiti.

Ia uite Carmen si Cori se plang de cateva zile, respectiv 2 saptamai cand sunt singure...eu ce sa mai zic, ca am deja parul pe moate, noroc ca nu ma dau usor batuta...da, stiu, la voi e mai greu ca aveti cate doi copii. va pup.

Cori ceva noutati de la cursul renumit? A deci nu suntem singurele care mai merg inca cu rotite ajutatoare...dar in schimb mergem cu patine cu rotile. Cine sa o mai inteleaga pe Adelutza...nu-i e frica pe role, dar fara rotite...

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Liliana se pare ca nu m-au ales pt testul practic cu bucataru sef... nu i-am convins ca poate fi utila chemia mea in bucatarie... n-ai cu cine dom'le asa ca acu vreau nu vreau tot spre inginerie tre sa ma orientez...
Ce fel de patine cu rotile are Adela, role cu un rand sau din alea cu patru roti? Eu i-am luat Evei din alea cu 4 acum doi ani dar i se duceau picioarele in directii opuse si nu s-a putut sa se deplaseze cu ele... acum nu stiu cum sa fac, sa mai incerc cu alea, sa-i iau role...?? Adevaru e ca daca vine caldura pe aici, nu prea ne mai miscam fundu din curte... decat la o bicicleala prin padure... dar acolo nu merge cu role

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mda, si io am invatat azi de m-am rupt. Imi statea in cap o cutie si m-am apucat de aranjat toata camera. Deabia terminai...
Si io la cutiuta muzicala, ca AC/DC am acasa zilnic...
Robi - la mai multi impreuna!
io nu mai zic nik de sotz lipsa - fu acasa de vineri dimi pana azi dimi

Mergi la inceput

Dana las ca-i bine asa... nu aveti ocazia sa va plictisti unul de celalalt da io parca stiam ca Vicu mai sta si pe la Tg Jiu... acum nu mai merge acolo? ma gandesc ca daca simte lipsa tatalui... macar acum cat poate sa profitati, ca dupa ce incepe scoala nu mai poate lipsi prea mult. Da am o intrebare, ziceai ca te bate gandu sa te muti la Cluj... atunci cum va mai intalniti? nu o sa fie si mai departe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Cori, iarna ne plictisim si ne scoatem okii, ca deh, statul singur creeaza tabieturi Pe Vic il mai trimit da' acu' ploo si n-are ce face, asa ca mai bine se duce la gradi - e mai ocupat asa. Da' la vara il plasez iar o luna departe de Bucuresti. Clujul e mai departe ca Buc - da' nu se stie daca va fi sau nu...

Mergi la inceput