Copilasi de Iulie - August 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
mnaziua la duamne,
is in sefraj pasa ie`n delegatie pina miercuri si probabil ca am sa`mi dau chilometraju` peste cap;)) da` incerc sa vad partea buna a lucrurilor si anume ca sotul meu va sti fuarte multe bancuri cind s`o`ntoarce.
ca vorbiti de concerte, la cit de calma`s in gral ac/dc imi mai trebe;)) probabil irina loghin si fuego m`ar prinde:d
corina, naspa treaba:d
roberta04 spune:
Hello!
Eu sunt bocna de racita (si Matei cam tot pe acolo) si suparata fleashka pentru ca ne-a disparut cainele
Azi m-am gatit de mama focului sa ma scoata husbandul in oras dupa amiaza (implinim 7 ani de caznicie astazi) si n-am chef decat sa ma duc acasa sa zac in varful patului
Matei ma ingrijoreaza, mananca putin si cu mofturi, e palid, aseara si-a facut greata si a varsat tot ce a mancat. Vreau sa ii fac analize dar urla numai cand aude de intepat.
Olivia , sa gasesti putere sa treci peste toate stagiile... Cu casa, uite ca apar noi surse, asta e super!
Noi am terminat banii dar bagam orice leu producem, asa ca am facut instalatia electrica, acum se face si cea termica (tot cu tevile ingropate), saptamana asta punem folia pe acoperis, luni geamurile si usa de la intrare (platite din februarie) si... sa vina evaluatorul!
Carmen, cand vad cum se conduce prin Iasi ma gandesc uneori ca va tebui sa ma bag si eu intr-o buna zi si...mi-e frica...dar daca voi locui in varf de deal trebuie...
Si eu cu nervii sunt pe campii, asa ca o portie de AC/DC m-ar fi dus sigur spre medicatie :) Mie mi-ar trebui cutiuta muzicala :)
ROXI, sa stapaniti fericiti patul 331 RON, vreau si eu!!
ROLLER, sa imi spui daca ti-a iesit tarta si daca e pe gustul lui Vic.
Stiu ca voiam sa mai scriu ceva dar neuronul nu ma ajuta prea mult (o fi de la nasul infundat sau de la varsta )
carmenp spune:
gabi, casa de piatra! si casa la gata in timp util si cu bani putini da, daaaa, cutiuta muzica "dormi, copilaaaaaa, dooooooooorrrrmiiiiii..." sanatate voo, incercati la cavaleru` medieval linga selgros io l`am descoperit de curind, simbata au si muzica
edit, brei nika din ce ni se intimpla naspa nu`i de la virsta clar de la nas;))
corianai spune:
Roberta la multi ani fericiti impreuna iete altii care trecura pragu cela... chiar vorbeam zilele trecute ca acu ca si noi facem septe ani, posibil sa ne tinem de urat si la pensie...
Carmen pai te plangi de o deplasare de trei zile... al meu isi pune coada pe spinare doua saptamani, si tocmai la inceputu lu iunie cand am eu de sustinut prezentari si alte cele... se poate sa vie socrela da vaz ca are un chief teribil...
szivarvany spune:
Roberta,
Corina, Giuli a zis ca ea nu renunta la roti niciodata.
Io m-am bucurat cu marse nesimtire, ca mi-e lene sa stau cu shalele aplecate si apoi numai belel nu ne lipsesc
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Robi multi ani fericiti impreuna pan' la o suta de ani!!
Mamaa demult nu am mai fost fix on topicgorodelul pleaca de azi pana duminica la mare la nu stiu ce turneu de rugby,mandra-i in program de dupa amiaza la gradi asa ca fix la 1 trebuie sa fiu prin zona sa o duc...da io merg pe jos ca-mi calculez exact timpul de sosire/plecare
Noi cu bici stam cam asa,cu tacsu iese fara roti,cu mine iese cu roti...m-am chinuit intr-o sambata vreo ora sa-i pun rotile ajutatoare...si din acest motiv ma inscriu in clubul Fuego/cutiutza muzicala!
Intrebare intrebatoare pentru cupii de la gradi de stat,daca intra in greva de pe 31 mai mai fac serbare de sfarsit de an??....ca mi-e ca o santajez degeaba pe gorodika
carmenp spune:
alio, ieshencili, `nafara de noi niciuna din duamne nu se mai plinge de nerfi nerfosi o hi ceva pin aer;)) raminem la cutiuta sau bagam citiva decibeli pin boxe?:D
szivarvany spune:
Eu vreau un Pepsi cu gheata, se poate ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Io vreau sa las naibii ciucalata asta din mana pana n-o manc toata... ca tot vorbeam de diete
Mey noi nu ne mai plangem ca ne-am obisnuit...