Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liliana, da, ei intra in vacanta joi. yuhuhu! pana in august, pe 16! ei nu au avut graduation, numai program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, iarba e mai verde si gradinita mai gradinita, vazut pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, nu e gradinita, e scoala, aici kindergarten e de fapt ca si clasa I, invata deja sa scrie, sa citeasca. eu una nu stiu daca ii folseste la ceva sa le stie atat de repede, dar daca asta e sistemul, nu avem incotro si ne pliem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata!
Vazut pozicile la cafea, pupam
Io tot acasa azi si maine, colegu a uzurpat instrumentu... asa ca scriu la raportu asta care nu are de gand sa prinda nici o forma se pare...
Care fuserati la ACDC??? moam ce as fi vrut si io...
La noi vremea e cah in continuare, nu pricep de ce au aia pi la polu nord 20-25C si la noi is 8-9... foarte dubios, da pe mine ma deprima de groaza ploaia si frigu asta
Olivia chiar asa, spune si noua dieta poate ne vine fro inspiratiune... io de lene m-am gandit sa incerc cu Nutrilett, da mi-e frica sa nu ma fac cat china cand oi reveni la gratare imi propusesem sa slabesc cu muuulta miscare, chiar ziceam ca o sa urmez cohortele de alergatori care imi trec pe sub geam zilnic in drum spre padurea de visavis... da lenea s-a cuibarit intr-un mare fel si nu ma lasa neam
va pup, o saptamana frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Felicia, lma!!
is tare obosita, e si vremea asta urata...
ieri am fost la ikea si am mai luat ce aveam nevoie.. am avut destul noroc ca am mai prins ceva chestii la super reduceri (ne-am luat pat cu 331 ron )
Oliv, waw ce veste buna!!
Andreea m, welcome back! pupam copiii.
Roberta, succes in continuare cu casa.
Cori, eu NU am fost [:((] si ne sunau toti ca unde suntem, si noi in masina in drum spre casa sau carand mobila... [:((] eh, next time la Aerosmith si Ozzy.
gata, ma apuc de munca.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Corina nici noi nu am fost desi tati si mandra sunt mari fani....da' io recunosc ca nu-mi rezista nerfii la asa decibeli....si io i-am anuntat ca de azi incep sa fac sport, alergari, bici, abdominale.....au inceput sa rada cand m-au auzit
Andreeap mi-au placut pozele cu Pupi....deci nici sistemul american nu este chiar ok
hai sa avem o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut si eu trupa.
Stem ok, coma de obosite de la vizite la si de la fete ca aici a venit toamna asa ca se sta in barloage

Merg sa scriu cu un forum mai jos ce facura fetele

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Revin saptamana asta, ca's acasa.

La multi ani sarbatoritilor: Feli de Caro , Dominic de Irinuca , Eri de Mme Bibi !

V-am cetit, am vazut poze mey, ce de cupii fromosi!

Cristala, deci Atena e fromoasa doar in mijloc Mi-e mi s-a parut periculoasa la vremea aia si nu erau lupte de strada. Un oras mult prea agitat. Tu, in schimb, arati fenomenal!

Robi, pentru retete! Le urmaresc cu interes, le notez si ii spun lui Vic de ele. Mai nou le citeste si decide ca vrea sa le facem Tarta cred ca o prestez maine Cat despre programul tau - tot respectul! Despre activitati suplimentare - Victor face doar la gradi - asa ca intru si eu in aceeasi serie de denaturare - n-am cand dupa program, combinat cu mijloc de deplasare si locatii... Dar incerc sa suplimentez in w/e - daca vrea. Sambata am fost la un club de experimente - a fost incantat - cica mai mergem

Olivia, pentru suparari - imi pare bine ca a aparut o varianta Vrei sa vinzi ap din Militari? Multumesc de intrebare - familie reunita am avea in urmatoarele variante: daca Iri se hotaraste sa faca un business in Bucuresti - putin improbabil din motive de finante sau daca renunt eu la tot aici si ma mut la Tg Jiu - asta numai in conditiile in care ferma ar aduce profit din care sa platim una alta (intretinere, mancare, copii, rata la casa eventual). Asa ca realitatea e ca nu vom fi reuniti prea curand Si de aici apar toate problemele - mai ales ale lui Vic...

Discutati despre somnul copiilor - din fericire ai mei dorm la ei in camera. Fiecare in patul lui. Din iarna sper sa le iau paturi separate - inca ma uit dupa solutii inteligente de aranjat camera...

Cori, cum mai e Eva? Ceva raspunsuri dupa interviu?

Sapt trecuta a fost ca la casa de nebuni la job - shef nou, reactivarea unui proiect, ajutor pentru setarea de la Cluj - combinat cu nervii de rigoare de la sotz (a trebuit sa se faca PFA pentru fondurile europene pe care le-a accesat si - in bunul obicei - nu isi noteaza toate informatiile dinainte si se trezeste in ultimul ceas ca mai are nevoie de nu'sh ce la dosar pe care ar trebui sa i le fac io in 5 minute de la job - eventual ). Joi am avut un interviu - la care am intarziat - super profesionalism din partea mea - sa vedem ce iese.

Cupii is OK - Vic cu fitze, Paul incepe iar sa raceasca. In schimb io ma'c cu capu' - de cateva zile Paul refuza sa manance cum trebuie - ia 2-3 guri de mancare si gata. Dezbracat i se vad toate coastele. Dok endocrinolog mi-a spus ca nu pare a fi "defect" ci doar ca se mentine in limita de jos a greutatii pentru copii nascuti mici si ca trebuie supravegheat sa nu mai slabeasca.

Scrisei un roman...sorry... O zi usoara, ca'n Bucuresti e toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am dus-o pe Eva cu bicicleta la gradi si se gasi colegu Gustav sa ma umple de nerfi... a ras de ea ca are roti ajutatoare, asta dupa ce abia am convins-o sa mearga cu ea din acelasi motiv... pretenele ei merg fara... acu chiar ca am pus-o, nu o sa mai vrea neam sa se urce pe ea... poate ar trebui sa incercam fara rotile alea... da ma gandesc ca ea nu e chiar fro acrobata, iar Mara a reusit sa mearga ca lumea abia in clasa a treia... uffff
Danule nu am nici un raspuns dar nu ma impacientez ca pe aici sunt o mie si una de etape pana la angajare... io am fost la interviu cu o firma de recrutare, apoi urmeaza cei de la personal de la firma angajatoare, apoi oaresce sefi de pe acolo... si uite asa se facu ca un preten a fost la 7 interviuri si testari la o firma inainte sa-i spuna "merci, esti bun da te cautam noi altadata..."
Diocamdata ar fi cazu sa ma apuc si io de scris, ca am fost la cumparaturi pana acum, si la 15 o iau pe Eva... da mai revin ca ma plictisesc de moarte cu scrisu asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babarunca spune:

Buna,sunt noua pe forum si va intreb: are cineva un patut cu saltea de vanzare?
Am uitat,sa fie din constanta

Mergi la inceput