Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Irrinuca, pt Dominic !
Kro, poate nu vii cu poze pt sarbatorita ta, Felicia

Kim, cand scapati de programul infernal ?
Ce dieta ? ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii daca Pasaroiu are guta n-are voie de carne,io asa stiu...io tocmai am prestat un tort reteta originala
Robi daca tu esti mama denaturata pai si io sunt!!
Liliana vacantza placuta!!!
Andreeam bine ai revenit....meii noi cred ca ne-am ciocnit odata la Lavinia la povesti,da' n-am fost sigura asa ca n-am indraznit!
Vivia ce mai face buba lui Uka?
Andreeap o fi acolo iarba mai verde...da' iarba verde ca acasa sa ma ratacesc in lume nu ma lasa
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana am zis..nu arata bine rana..incepem tratamente locale..mai plangeti?
Daria avem 6 luni..apoi pediatrie inca 5 luni in acelasi ritm..nasol este ca de la 1 colega mea(care a avut stagiul de 1 an) pleaca si raman singura rezidenta a medicului la care am fost repartizata..nu stiu ce ma fac..nu ma simt pregatita sa prescriu medicatie..bolnavii vin in stare grava..ciroze si encefalopatie

Mergi la inceput

yupii..socrii s-au oferit sa ne imprumute 10 000 euro (fara sa cerem!!)si sa ne plateasca ei si mobila de bucatarie....iar vad un pic roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Sunt rupta, am reusit sa adorm abia la 12 noaptea (desi am stins lumina la 10) si la 5.45 eram treaza. Asa ca astazi bolesc la gretzili...E nor afara, o vreme inchisa si inabusitoare.
Ma gandisem sa ma duc sa vad schimbarea garzii, palatul prezidential, gradinile nationale...deocamdata sper sa-mi revin un pic si sa fiu in stare sa ma duc sa cumpar suveniruri.

Andrea, i-am admirat pe Stefania si Matei...ce mult au crescut!
Roberta, Ioana, cel putin Matei si Maria au activitati la gradinita. Noi am avut noroc cu doamna de pian ca vine acasa, la gradinita nu fac absolut nimic (in afara de cele normale, trecute in programa probabil).
Liliana, vacanta odihnitoare!
Caro, sa-ti traiasca printesa

Olivia, succes cu constructia, sa terminati cat mai repede va doresc.
Tare greu cu rezidentiatul asta...
Despre toata Grecia nu pot sa spun, pentru ca (probabil) Creta si multe insule sunt superbe ...dar mie Atena nu-mi place. Probabil din cauza ca nu am vazut numai centrul. Daca stai la un hotel cu multe stele din centru si nu ajungi la periferie probabil se vede altfel.
Centrul musteshte istorie, evident, si siturile arheologice sunt impresionante...dar in rest nu mi-a placut.

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Monicule te-am vazut..arati super! ...mi-ar place sa pot vizita si eu Grecia..

ma duc la smotru..pe baieti i-am trimis la santier..

we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Cristalina bun am inteles ca nu-ti place Grecia,da' cu grecii cum ramane...ca Liliana zicea de bine despre ei
Vivia saptamana asta nu a plans deloc...da' merge la gradi doar daca o duc io dimineatza...iar eu recunosc ca o santajez la greu ca daca mai miorlaie nu-i fac petrecere de 6 ani...Ma bucur ca a ajuta socrii....pana la urma asta-i singura parte roz in romanika ca la greu iti sunt alaturi prietenii si familia!!
Carmencita io am prestat azi supa de pui si felul doi cartofi copti la cuptor si pulpitze de pui la gratar(asta-i felul preferat al mandrei)
La multi ani Felicia!Carolina sa-ti traiasca printesasper ca sunteti ok,te mai asteptam pe la noi!!!
merg sa vaz poze din urma,sunt in pauza,ca doarme cupilu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, felicia! caro, sa-ti traiasca sa va aduca multe bucurii
mc de idei, pin` la urma am facut dupa capu`meu si nika din ce-am facut n-are voie pasa (bors de gaina, vitel la tava si fasole batute) taman ca abia ce-a vinit din delegatie miine seara pleaca iar pina miercuri asa ca minca pin restaurante.
olivia, , se vede soarele si la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
La multi ani Felicia!
noi am avut ieri serbare de sfarsit de an, am niste poze si filmulete aici. tema a fost gradina zoologica.
http://apha.shutterfly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andreea serbare de sfarsit de an? Pai la noi abia pe 18 iunie se intra in vacanta. Adela, ca eu am 3 saptamani acum (college) si apoi incep iar pe 7 iunie.
A si Adela are graduation la gradinitza, cu costumatie din aceea nostima, numai ca nu e neagra e aurie.

Ioana asa deci merge santajul...si la noi.
Cristal inca la greci, intreb si eu ca Ioana: okay Atena ca Atena, dar grecii?

Olivia stai cuminte ca nu ma inspaimanta pe mine impresiile de Romania...ca stiu cum este, noi am fost mai des. iar Vik nu ma crede pe mine...vrea parerile unui barbat, ca cica ale femeilor depind de ale lor...pentru noi fiind mai comod in state.
Va pup

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput