Copilasi de Iulie - August 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
cristalina spune:
Tare Giulia...:)))
Corina, succese.
Dana, spor! :)
Gabi, aprob pozitiv. Pe cuvant ca nu imi pare rau ca nu am ramas acolo...ca de plecat am plecat, dar nu am plecat cu gandul sa ramanem si ne-am intors...si inca nu am regretat asta...:)
Olivia, distractie placuta in vacanta. Eu am zis ca nu ma duc niciodsata in Delta. Pana acum m-am tinut de cuvant
Andries, sa-ti fie de bine.
Roberta, sa va treaca bubitele repede. Supertare cu tunsul ...scuze, da' e haios!
Carmen, pai asta faci tu cand nu e omul acasa?!...hmmm
Noi am amanat plecarea la Curtea de Arges cu inca o saptamana, muncim luni si facem weekendul prelungit saptamana viitoare, din motiv de muci verzi si vascosi la Oana si tuse de zici ca isi rupe plamanii. Sper sa se faca bine cat mai repede, ca mie mi se pare ca a slabit si e numai oase (nu ca ar fi ea cine stie ce vanjoasa nici de obicei...:)))
O zi frumoasa sa avem! Ma duc la fete.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Cristal, cred ca "haios" e cuvantul care il caracterizeaza pe Matei uneori e asa de comic incat nu pot fi serioasa sa aplic vreo pedeapsa... aseara am ras cu lacrimi cand il vedeam ce fata are :)
Sanatate multa Oanei! Aerosoli nu ati incercat?
cristalina spune:
N-avem aparat de aerosoli n-am incecat.
Cand a ajuns acasa tanti Viorica era vanata, Oana reusise sa doarma numai 15 minute, apoi s-a inecat cu muci si a vomitat tot ce a mancat ...Ioana era vesela, n-avea nici o treaba dar femeia se perpelea de nu mai putea.
Maine ne ducem la doftor. De muci si tuse nu eram asa ingrijorata, era mersul (oarecum!) normal al lucrurlor/virozei...Insa acum a zis ca o doare urechea, nu li s-a mai intamplat niciuneia pana acum.
Acum o consulta Maria Ioana ii explica "pe mine ma doare parul!" :)))
Azi a mancat Mariuca pentru prima data cirese pana acum nu am reusit sa o convingem dar azi nu se mai oprea.
O seara frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
BLUE ANGEL spune:
multumesc de ganduri ...o sa -mi revin io ..
eu o am exemplu pe prietena mea care a plecat in Australia ..cand trebuia si eu s aplec dar nu am mai plecat ...
deocamdata tragem linie ..si ea este mult inainte ...din toate punctele de vedere ...si ei muncesc din greu si ei au rate (dar cu dobanda 2% ) dar nu-i cocoseaza ,au prieteni in comunitate alaturi de care se simt bine si fac intalniri ca-n facultate , fetita lor face tot feluri de lucruri minunate , are activitati grozave si nu face eforturi disperate ptr asta , la scoala nu mai spun ce bine e si cat sunt de avansati ...mai mult decat atat si-a adus parintii care vor avea parte de o batranete linistita ...
dar tot ii este dor de casa ..de asta nu poti scapa nicicand ..este normal ...
si eu incerc sa ma agat de ceva ..sa ma gandesc ca uite e bine ..nu o ducem rau de loc ,nu am pretentii materiale prea mari , nu avem prea mult timp pentru noi , pentru prieteni nici atat ...dar nu pot sa nu ma uit in jur si ma gandesc la ce vor face copiii si noi la batranete ...ca invatamantul e la pamant , ma rog ca dok pediatra sa nu plece afara , deci Doamne fereste sa ne imbolnavim ...de fapt eu nu gasesc nimic bun ...
ma refer la adevarate valori
...spuneti-mi voi ceva ce merge bine ...
Super Giulia...Luca ar putea sa stea o zi intreaga nemancat ..
Gabi , si nu i-ai facut poza lui Matei ?
Verisorii mei de la Iasi ... cand erau mai mici si-au tuns genele unul altuia ..nu va zic cum aratau ...
Olivia , distractie faina in Delta !!!
Roxi , te-ai mutat la noua casuta ?
roller025 spune:
Bonsoar. Va zic acu' ca maine merg la cursuri...
Prima intalnire - trebuiau sa fie 5 parinti au fost 2. Ne-am cunoscut si am stabilit temele si orarul intalnirilor. Prima sesiune: Stabilirea regulilor si limitelor. O ora vb ea si apoi ne spunem pasurile. Asa ca sper ca marti sa vina mai multi parinti... "om vede. Va tin la curent.
O seara buna!
roxanaz spune:
buna dimineata
Simona, multa multa putere iti doresc. sa fie totul cat se poate de bine . incepem sambata mutarile, si smotrul... va incepe si montatul de mobila saptamana viitoare... sper sa fie totul oik in 10 zile asa.
Gabi, eu ca tine.... aici vreau si aici ma simt bine.
Cristal, haha, bine ai venit acasa ca se tin fetele de sotii...
Daria, Giulia e ca de obicei mortala....
Robi, n-ai facut nicio poza la tunsoare?
ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!!
carmenp spune:
dinuleasco, aveam o perioada cind despicam firele ca tine da` am renuntat, nu am timp sa ma mai gindesc ... acu de la o vreme mac pe strada si ma uit la batrini si ma gindesc oar` cum am sa ajung io, dac`am sa ajung. mai bine vb de gretzi, hehehe
roberta04 spune:
'Neazta!
Simona, si eu sunt intr-o perioada in care ma gandesc cum ar fi fost oare viata mea daca in 1993 ramaneam in Belgia (am stat acolo 3 luni, plecata cu gandul sa fie definitiv, nu am rezistat singura -si foarte tanara- pe acolo si m-am intors).
Ma uit insa la Matei si cred ca de asta n-am ramas, ca trebuia sa il fac pe el si casuta noastra si sa stau langa ai mei pana la capat.
Acum e o atmosfera aiurea la job, seful e cu toata alea in sus si ma gandesc sincer ca muncesc mult si in zadar si ca poate mi-ar fi mai bine afara...
Carmen, eu nu ma uit la batrani pe strada, ma uit la tata si ma ia plansul, tatal meu e chiar o minte luminata, cu realizari adevarate de-a lungul vietii si acum sta si numara banutzii pentru facturi, medicamente, doctori, mancare...
Hai ca ma depresez de tot, sa vb de gretzi :)
corianai spune:
Neata!!
Fratee... ce de corabii se-necara... nu mai indraznesc sa va mai zic de a mea, ca nici io nu sunt chiar in toate apele azi, m-am sculat cu dosu la tavan. Ia mai ziceti de gretzia ca parca era mai bine:)
Incerc sa ma adun un picut, ca mi-au stabilit data sustinerii lucrarii 11 iunie, si lucrarea nu prea se esista momentan... ase ca va urez o zi cat mai buna, si ma'c sa bag o cafea... poate-poate imi vine de munca