Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Variatiuni pe aceeasi tema:

Indemnizatia pentru cresterea copilului scade cu 15% - proiect de Ordonanta de Urgenta

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

Potrivit aceleiasi surse, alocatia acordata la nasterea unui copil, in valoare de 230 de lei, scade si ea cu 15%. Tot cu 15% scade si alocatia de stat pentru copii, acum in valoare de 200 de lei.

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui wapi

Variatiuni pe aceeasi tema:

Indemnizatia pentru cresterea copilului scade cu 15% - proiect de Ordonanta de Urgenta

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

Potrivit aceleiasi surse, alocatia acordata la nasterea unui copil, in valoare de 230 de lei, scade si ea cu 15%. Tot cu 15% scade si alocatia de stat pentru copii, acum in valoare de 200 de lei.

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Ce hoti! Si din alocatia de 200 de lei iau.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - nu sunt eu cu mitingurile pt ca stiu ca nu rezolv nimic. Eu vreau bicicleta pt plimbare si cum plec si cu bebeluna si cu honey impacam si capra si varza. Pisicul nu-l iau ca sunt suparata pe el

Rebiana - tinem pumnii sa vi repede acasa la puiti. Daca se faca laparoscopic nu poti pleca in aceasi azi acasa ??
O prietena s-a operat ieri la panduri si azi a venit acasa.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Mai, ai fi tare pe role, dar pe bicicleta pot si eu. Bine, daca ar avea 3 roti ar fi si mai bine, dar asta e...

Ce-ti facu matzal de-o persecuti?
Mie mi-e dor de mor de al meu, dar sta bine unde e acuma.

Mergi la inceput

Cand am venit cu bebeluna acasa am lasat geamurile deschise si am iesit in parc. Domnul pisic a intrat pe geamul de la bucatarie , a varsat cosul de gunoi prin toata bucataria ( pt prima data , inainte lasam mancare pe masa si nu se atingea de ea), a intrat la bebeluna in camera a trantit pe jos niste pernute si a facut kk pe una.
Uite asa e el pedepsit de atunci si nu mai are voie in casa.
Sta in camera centralei.
Cu 3 roti e bicla din site ul pus de Oana

Mergi la inceput

Iar ma doare capul de mor
Iar bebeluna suzeteste o tzatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetele
Denisa, mi-ar conveni enorm varianta asta insa la spit judetean din Targoviste nu se intampla asa (ma spitalizeaza 4 zile chiar si pt interventia laparoscopica) iar in Bucuresti nu stiu niciun dr :(( Daca poti vb cu prietena ta sa ceri detalii desptre dr care a operat-o ti-as fi recunoscatoare.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Rebiana - o sa vb si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Servus,

am vazut ca cineva intreba de metode de contraceptie - scuze ca n-am retinut , dar cateodata nici eu nu mai stiu cum ma numesc - Mie mi-a recomandat dr. sa iau Cerazette. Pastilele astea se ia numai daca alaptezi , exclusiv. Se ia fara intrerupere, adica fara acea pauza ca la anticonceptionalele celalalte. Din momentul in care nu mai alaptezi exclusiv si introduci supliment, se schimba contraceptivul, dar tot la recomandarea medicului. Mi-a explicat ca Cerazette, are actiune pe mucoasa si nu hormonal. Nu ajunge in laptele matern.
Va pupacesc,

Jeni

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeni_H#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana tare rau imi pare ca iar ai probleme de sanatate...macar sa se termine odata dupa operatie, ca ai tras destul

oana super bicicaruciorul ala:)

denisa nici eu nu i.am luat lui ivan temp decat cand era clar cu febra, muci etc, silvana cum am zis are 37.3 sau cu 4 axilar

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput