Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
briza_marii spune:
Mersi Oana..de chioara ce eram nu vedem pe dl fotograf de la semnatura ta. Nu imi vien sa cred ce mare s-a facut Eric ..si ce zambaret e..F misto pozele tale, se vede ca tati e pasionat...Acum imi dau seama ca de chiauna ce sunt (cum va spuneam e f agitat si ziua si noaptea) tot timpul uit sa ii fac si eu poze. Am doar cateva. Adevarul ca doar dimineata la ora 5-6 e tare vesel si gangureste..dar atunci sunt eu prea adormita sa imi arda de poze. Iar in cursul zilei ori doarme ori plange, asa ca si sa vreau nu prea am ce poze sa ii fac. Eu vreau adresa site-ului ala. Dc nu il scri aici, trimite-mi te rog un PM.
Vad ca vorbiti de baita: si la noi e la fel - cand e cu burta pe mana mea, tace si nu zice nimic. Cum il intorc cu fata in sus plange rau de tot. Mai nou am descoperit ca daca il tine cineva de manute, doar ofteaza si sta tot timpul cu ochii cat cepele, dar nu mai plange
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
babyangel spune:
carmen , iertare ca nu tu erai cu "galma" Acum mi-am dat seama ca e Niki!
Briza, eu zic ca e mult mai util un bouncer decat un leagan, pentru ca il oti folosi pana la 2-3 ani pe post de scaunel de uitat la televizor. in leagan nu sta mai mult de cateva luni. Eu am leagan de la cumnata mea care are baietelul de 8 luni si nu il mai poate pune in el.
Bobita eu am rarat povestea piciorusului si acum am citit ca ati fost in ghips...Ma bucur ca ati scapat de chin.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
child spune:
KOSSIR ma uit acum, multam
Cu spalatul pe cap, al meu plangea cand era mic he, he, ca acum e mare. Cand ii pun apa in cap ii vorbesc si ma uit in ochisorii lui si tace.
Azi m-a dat pe spate, am fost la cumparaturi si bebe`a stat cu tati. Cand m-am intors era un scandal in casa, de foame, tati nu reusea sa-l consoleze cu nimic si cand i-am vorbit a tacut instantaneu si asculta ce-i spun si cand l-am pupat mi-a zambit, probabil imi multumea ca am ajuns la timp sa-l alaptez
Noi avem probleme cu alaptatul in parc, nu-i place sa-i pun nimic pe fata, dar nici eu nu pot sa ma expun asa...la tot poporul. Voi cum procedati?
BUMBITZA eu cand mai am galme, cand alapez, masez bine locul respectiv si cum bebe trage, se desfunda canalul.
Chiar am ras o data cu sotul, il alaptam pe Albert in masina si mi-a desfundat un canal chiar cand a terminat de mancat, de era fantana arteziana in masina, fara sa pot controla jetul.
Si culmea, bebe se saturase, nu prea mai vroia, l-am cam obligat, ca doar nu era sa risipim bunatate de lapte
Fetelor, voi mergeti luni la protestul pentru scaderea indemnizatiei? Se va tine in toata tara, la noi azi s-au strans semnaturi in parc, era asa frumos, multe mamici cu bebeii, parca era manifestatia bebeilor.
Scriu cu stanga, ca pe mana dreapta doarme Albert, nu vrea sa mai adoarma la el in pat, doar in brate si apoi in pat cu mami
O noapte linistita sa aveti
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
babyangel spune:
Andra poate ca l-ai spalat o data mai apasat sau ceva nu i-a convenit, si el cum e marisor, incepe sa aiba pretentii Incearca sa il distragi cu povesti inainte de a incepe spalatul pe cap. poate e mai bine!
Noi nu avem probleme cu baia si sper sa nu apara mai incolo.Noi crizele de plans le calmam facandu-i baie , mai ales in prima luna, ca nu mai avem crize de plans.
Briza, poate bebele are colici mari si de aia e asa agitat. Sa stii ca in primele luni de viata nu plange de rasfat si nici copilul nu e "rau'...ci doar ca ii deranjeaza ceva. dar nu e usor intotdeauna sa afli exact ce .. Dupa 3 luni va fi mai bine si pt. tine. Rabdare!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninocikap ultimele noutati ...indemnizatia ar fi de 63,75 % ... s-or hotari o data ...? http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-update-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25-mamele-vor-primi-63-75-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm Nicoleta cu Mihai Alexandru (17.02.2005) si Rares Ionut(20.04.2010) |
Doamne!Bine ca nu e cu 3 in perioada.Au astia niste cifre in ei de te apuca groaza.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninocikap ultimele noutati ...indemnizatia ar fi de 63,75 % ... s-or hotari o data ...? http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-update-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25-mamele-vor-primi-63-75-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm Nicoleta cu Mihai Alexandru (17.02.2005) si Rares Ionut(20.04.2010) |
Doamne!Bine ca nu e cu 3 in perioada.Au astia niste cifre in ei de te apuca groaza.
Cat despre spalat...al meu nizice nimic in baie.Eu folosesc un burete de sprijin in forma de soricel si sta tolanit in apa .In seara asta a invatat sa dea cu pumnisorul in apa si era incantat ca se stropeste si de sunet mai ales.Incepe distractia adevarata in baie.Trebuie sa ne dezbracam si noi de acum ca ne face ciuciulete.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
child spune:
KOSSIR super simpatica Sofia, cum rade ea asa, sugubet! Ne-am distrat si eu si sotul de mutrita ei smecherasa. Intr-adevar, seamana cu Mihai, e o frumoasa!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
ellanik spune:
Child stii ceva e si in Cta?Nu de alta dar al meu doarme boier in galagie si cred ca l-ar "coafa"nitzel scandal.Sa-l fac gigea si merg si eu.Aoleu de fapt tre sa-l imbrac sarantoc ca iar zice base ca avem prea multi bani.By the way i-am luat azi o camasa cu maneca scurat...prea tare.L-am pus la semnatura!Asa...din saracie!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
GabyHila spune:
ella parca va si vad, uzi ca soriceii in baie, tinand un soricic Geo in mana si razand!!
Oana vreau si eu siteul ala. ma tenteaza un bouncer. leagan avem si noi si sunt multe momente cand il folosim:)))
ellanik spune:
Gaby faza e ca ne distram copios la baitza.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit