Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu sunt pe pozitie de la 5. Are o zi tare maraita. Asta e.
Vrea sa sga dar se zbate cu sanul in gura, da din mani pana se zgarie toata, din picioare pana se dezbraca etc.

Roxi - sa inteleg ca si Silvana e mucioasa, sau doar asa ii zice Ivan fara motiv?
Maya ma dispera ce fornaie noaptea. Mereu la 4-5 dim ii scot mucii.

Anca - ce seamana cu tine Codrin. E si brunetel ca tine.

Andira, Kossir - bebelunici e fata lui tati, nu seamana cu mine decat la gesturi.

Oana ai vazut ca bine babyexpo si la Cluj!
Super leaganul, parca ma bate si pe mine gandul sa iau unul. La noi caruselul are succes asa ca nu cred ca ar fi o investitie rea

Ella - frumusel fitu

Delia - ce as baga si eu un somn. Defapt am domit o ora dar mai vreeeau

Alina - daca o scoti afara Pe asteropi nu adoarme ??

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu, n.are muci, asa striga ivan la ea
eu n.am aspirat.o deloc, doar ser ii pun

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Nenorocitii naibii. Nu mai pot de nervi si de ciuda pe neputinta. Taie din pensia bunicilor. Din 200 de lei cat are bunica mea.... nu mai pot! niste nenorociti! nici nu stiu daca singura solutie, nu e o noua revolutie.... oricum nimic nu e cum trebuie! crfestem copiii si nu avem unde sa ii duce la gradi, muncim pt o gradinita particulara, pt vaccine, pt medicamente, pt ecografii in sarcina, sa ajutam si bunicii, sa platim rate si intretineri. Si cretinii cumpara avioane, agrafe, masini si fac sali de sport in cucuietii din deal!

eu vreau inapoi in Germania. Cap sec am fost sa hotarasc sa locuim in Romania!

gaby, sunt de acord cu tine..niste idioti!!! Totusi bunica ta s-ar putea sa isi mentina pensia intreaga, ca au anuntat ca pensiile sub 300 nu vor suferi modificari( e pensia minima garantata cica)

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

PLOUA!!!!!!! M-am saturat de atata ploaie si vant. Am gasit hainele de vara mirosind ingrozitor a umid . Si nu se mai terminaaaaa

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare mamicute si Hristos s-a Inaltat!!!!!!!
Pentru ca astazi este o mare saarbatoare..va servesc cu cate un ousor rosu si o felie de chec

Azi am reusit sa recuperez si eu cu cititul cat de cat...am vazut si poze frumoase cu printese si printisori .

Printul meu doarme afara in carut de vreo 2 ore..e foarte fericit cand sta in curte la aer. In schimb noaptea ma chiauneste...ii dau sa suga din 2 in 2 ore.

Fetelor tot ma uit la stiri si ma ingrozesc de masurile guvernantilor nostri..sper totusi sa nu taie si din indemnizatiile copiilor. Si noi ca si multe alte fete avem rata la casa si nu stiu cum ne-am descurca daca se revine la 600 ron....of of cu dumnezeu inainte acum, sanatosi sa fim cu totii!!!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

ultimele noutati ...indemnizatia ar fi de 63,75 % ...
s-or hotari o data ...?

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-update-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25-mamele-vor-primi-63-75-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gaby, Erina - si mie imi vine sa-mi dau palme ca in 2000, cand se ruga o prietena de-a mamei de mine, nu m-am dus la ea in Canada (e ca si nasa mea).
Aveam totul asigurat, ma ajuta, nu era criza etc, dar eu fraiera, am zis ca nu, mi-e bine in Romania... ce-o fi fost in capul meu, nu stiu...

Delia - mi-a ramas gandul la ce-ai zis, cu inventia secolului... sa vad daca gasesc si aici.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor sunt in dilema si sa ma jute cineva sa imi spuna daca trebuie sa mai fiu ingrijorata. Maria facea cacut de 2 ori pe zi, ieri toata ziua nu a facut si azi a facut un pic altfel la culoare, era mai inchis ca de obicei si mai moale...de la ce a facut asta oare?? stau acum ca pe ghimpi pana la urmatorul caca

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Gaby, Erina - si mie imi vine sa-mi dau palme ca in 2000, cand se ruga o prietena de-a mamei de mine, nu m-am dus la ea in Canada (e ca si nasa mea).
Aveam totul asigurat, ma ajuta, nu era criza etc, dar eu fraiera, am zis ca nu, mi-e bine in Romania... ce-o fi fost in capul meu, nu stiu...

Delia - mi-a ramas gandul la ce-ai zis, cu inventia secolului... sa vad daca gasesc si aici.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Pacat nu-i asa...

Wrapuri si slinguri gasesti pe http://poarta-ma.blogspot.com/

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am vazut pozici si va iau in ordinea in care imi aduc aminte

Honey mi se pare mie sau chiar s-au atenuat petele printesei? E o fotomodeala cu falcutze!

Oana tare faina poza cu pampersul si Eric a crescut taaare bine..are niste bulanele faine Nici al meu nu pare foarte interesat de leagan desi vorbeste cu jucariile si rade

asteropi Ioanna ta nu prea seamana cu tine nici la trasaturi, nu doar la statura..dar important e ca e frumoasa, nu/

Corimami, a ta printesa iti apartine nu-l cunosc pe tati dar cu tine seamana tare bine..ze o dulceata..

dayanara , pe Aroa o vad in poza de pe mess mereu ..E superba iar tu cu vointa ta de fier , ai reusit sa ramai in asa timp scurt cu doar 4 kg...Cate ai luat pana la urma pe sarcin??
Eu mai am de dat 12 kg , si totalul in cele 42 de saptamani a fost de 29 kg

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput