Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

super scumpel si bebe Codrin de babyangel
oanaiacovita multumim pt situl cu bouncere. ne incanta cel cum il aveti voi, dar e cam scumpisor , mai strangem cureaua putin sa avem banutii si dam comanda. Eric sta ca un pasa in el si cu siguranta in curand va vrea sa stea numai in el. pupici cu carul si pt voi
castelana scumpa mamica, sa te odihnesti mult acum. vizitorii pot veni si mai tarziu. prima luna mi s-a parut grea in special datorita vizitelor. cat eram eu cu bebe totul era ok, dar cu multi oameni pe cap ma simteam depasita de situatie. nu inteleg de ce vin totusi oameni pe cap cand mama abia a nascut? doar stiu si ei daca au avut copii cat e de greu la inceput si totusi insista

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

pentru bebei Floricica de Vladimirescu, Stefan-Daniel de selina_d si sara-Natalie de emilia_pop

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

ce de poze frumoase, ce repede se schimba mutritele astea dulci...nu mai sunt bebeii aia mici si neputinciosi,...da mie uneori mi dor de stadiul ala...

Eu n-am de ce sa ma plang, din contra Bb meu e super, da super cuminte. Acum, ca sa consolez unele mamici, sa stiti ca al doilea copil e intotdeauna mai cuminte. Nici eu nu am crezut dar e probata treaba. categoric parintii sunt mai relaxati, un copil mai mare in casa schimba mult atmosfera...asa ca mamici cu primul bebel, data viitoare va fi mult mai bine

Ovi e un somnoros mai fetelor...nu stiu cun poate sa doarma atat...ziua papa cam la trei ore, dupa papa sta cel mult o ora treaz, timp in care sta singur in patut cu caruselul, sau pe paturica de activitati, apoi se maraie ca e obosit, ii dau suzeta si adoarme tot singur de obicei in scoica-leagan. Noaptea la fel, papa si doarme. Cu toate ca are deja 6 kg, nu renunta la masa de la 1,2,
dar povest noaptea nu are. Doar ca pe la 6 dimineata, incep crampele si partzuletze, si-i strica somnul, dar ii mai dau picaturici si suzeta si o mai lungim pana pe la 8.
asa ca declar bebelus model Poate ne dati si noua una din fetele astea frumoase foc, macar pentru cumintenie ca de frumos nu stiu zau...pe Alex l-am vazut mult mai frumu...asta e simpatic tare ...eu ii zic moaca, maimutica sau dovlecel, ca e un indesat
Musai tra sa pun niste poze noi poate si cu pulpanele...

Nu pot sa ma abtin, Ella, parca si Geo are nasucul mare, ca al lui Ovi asa e, ...dar la baieti cica e semn bun...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

rebiana imi pare tare rau sa citesc ca trebuie sa te operezi. imi inchipui ca e tare greu sa stai departe de puiutii tai, dar vezi si tu partea buna ca se vor termina crizele si nu va mai fi nevoie sa suferi, hai curaj

asteropi, denisa, ella, oana, ancaam vazut pozici! ce copii superbi aveti

mooooama fetelor ce activitate intensa a fost azi-noapte pe forum

roxana ce m-ai facut sa rad cu cel mai frumos lucru pe care i-l spune ivan silvanei

revin ca s-a trezit zgaiba si are chef de palavre, mama, mama, ce ii place la barfa

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

OANKA AM TOT JUGHINIT-O, M-AM TOT JUCAT CU EA,VORBIT, PLIMBAT NIMIK...
am leganat-o pana acum, avem noi un mod special si a atipit, sper sa doarma acum .pupici multi si la voi

FREEDELIA la noi nu merge cu alaptatul in pat, noi avem un adevarat ritual papam o tzatza, dupa ragaim,dar nu oricum ci plimbata, ca altfel daca o tin pe mine sa ragaie, nu ii place si se tot zbenguie in bratele mele pana da afara laptic...dupa schimbam pampersul , lasam "pasarica" un pic sa respire , si apoi ne punem un pic pe vorbit , dat din picioare, ras- ca sa i se aseze bine in burtica lapticul, nu mult 5-10 min , iar apoi tzitzi 2 si plimbat pt ragait
asa ca forget sa o alaptez in pat.
oricum daca nu ragaie se scoala singurica si plange pana o i-au si o fac sa ragaie. la noi e musai ragaitul.

si imi e si teama sa dorm cu ea in pat, ca eu ma tot foiesc si sa nu cumva sa ma pun pe ea eeee, nu ,dar nu ma voi odihni ca as sta cu grija ei.am incercat de vreo cateva ori

va pup
sper sa nu se mai trezeasca, sa dormim macar 2 ore

abia astept sa vina sotul sa i-o plasez...pfff.. ce mama sunt

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

BOBITA - Asta este link-ul cu hainute: http:/ / www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii

Iar adreasa este aproape de b-dul Alexandru Obregia prin sectorul 4, dar te sfatuiesc sa ii suni (au numarul de telefon in dreapta paginii cu imagini), ca sa te orienteze ei pentru ca si-au schimbat depozitul de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Asteropi cand citesc ce scrii tu ma vad pe mine..si la noi e la fel, dar pe bune ca exact la fel!! Eu zic ca bine faci ca i-o mai pasezi si sotului, ca sa dormi si tu un pic, ca asa iti mai revii si tu. Uite, eu, aseara l-am lasat sa doarma cu soacra, ca am rugat-o sa vina sa mai stea cu noi cateva zile sa pot sa mai fac si eu una alta prin casa. Si azi noapte a dormit cu el, ca sa imi revin si eu cu somnul - eu doar m-am trezit de ii faceam biberonul din 3 in 3 ore, restul am dormit bustean pana la 7 dimineata.

Rebiana tare rau imi pare sa aud ca trebuie sa te duci la cutit. si sa te ajute DD sa te refaci cat mai repede

Freedelia chiar ca sunt misto wrap-urile alea. Ma gandeam si eu sa imi iau unu, dar la noi deja e f cald in casa, asa ca as muri de cald si eu si bebe in ele.

Si eu incerc sa imi conving sotul sa luam un bouncer (mi s-a pus mie pata pe unul de la Fisher Price, cu vibratii,cu muzicuta si cu carusel) dar sotul zice ca arunc banii de pomana. Adevarul e ca l-am pus intr-unul al unei prietene si a stat cam 5 min in el si apoi a inceput sa planga...Dar ma gandeam ca daca mai creste un pic poate o sa fie incantat de muzica, de carusel si o sa stea mai mult. Ai vostrii bebei au stat din prima in el? Sau asa pe parcurs a inceput sa le placa?
Miria interesant site-ul ala cu hainute. Da' ce de pagini sunt!!!! Pacat ca e departe de mine, ca asa m-as duce sa "scormonesc" prin ele, sa le pipai, sa le vad eu culorile...Daca mai va "strangeti" pt vre-o comanda sa imi ziceti si mie
Dayanara esti mortala bre!!

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Rebiana ne rugam pt tine sa scapi cu bine de operatie, sa te recuperezi rapid si sa revii la puiutii tai acasa

poze

Mergi la inceput

DELIA - Sanatate multa piticei si tie putere de dus!
Eu am patit rele enteroviroze cu Dami si de toate am scapat cu FURAZOLIDON.
Este un dezinfectant intestinal mai nemaipomenit decat antibioticul.

Chiar ma gandeam la tine, sa te intreb de sling-uri. Eu am unul, acuma mi-e tare comod. O sa pun o poza cu el ca sa-ti faci idee ce model e. Poate imi zici mai multe detalii despre el, adica limita de varsta a copilului de pus in el chiar daca in poze sunt si copii mai maricei agatati, pozitia, ca mie mi se pare ca sta cocosat si ce mai stii tu, ca eu m-am adaptat din mers.

Mergi la inceput

Am vazut la poze de nu mai sunt in stare sa spun care cum e! Scuze!
Ce mi-a ramas in minte, e faptul ca, toti copilasii sunt tare cocheti si frumosi si fiecare, cu toate ca-s asa micuti, au trasaturi distincte si personalitatea lor.

Mergi la inceput