Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
GabyHila spune:
Nenorocitii naibii. Nu mai pot de nervi si de ciuda pe neputinta. Taie din pensia bunicilor. Din 200 de lei cat are bunica mea.... nu mai pot! niste nenorociti! nici nu stiu daca singura solutie, nu e o noua revolutie.... oricum nimic nu e cum trebuie! crfestem copiii si nu avem unde sa ii duce la gradi, muncim pt o gradinita particulara, pt vaccine, pt medicamente, pt ecografii in sarcina, sa ajutam si bunicii, sa platim rate si intretineri. Si cretinii cumpara avioane, agrafe, masini si fac sali de sport in cucuietii din deal!
eu vreau inapoi in Germania. Cap sec am fost sa hotarasc sa locuim in Romania!
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Nenorocitii naibii. Nu mai pot de nervi si de ciuda pe neputinta. Taie din pensia bunicilor. Din 200 de lei cat are bunica mea.... nu mai pot! niste nenorociti! nici nu stiu daca singura solutie, nu e o noua revolutie.... oricum nimic nu e cum trebuie! crfestem copiii si nu avem unde sa ii duce la gradi, muncim pt o gradinita particulara, pt vaccine, pt medicamente, pt ecografii in sarcina, sa ajutam si bunicii, sa platim rate si intretineri. Si cretinii cumpara avioane, agrafe, masini si fac sali de sport in cucuietii din deal! eu vreau inapoi in Germania. Cap sec am fost sa hotarasc sa locuim in Romania! |
De acord intrutotul draga Gaby!
Si eu sunt revoltata si speriata de lipsa de perspectiva din tara asta!
Imi amintesc de mesajul de pe tricoul lui Andi Moisescu tipul de la Apropo TV, ceva de genul: Criza le-a luat romanilor si ultimii bani pentru emigrare.
Eu zic ca trebuie sa ne grabim!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi!
Denisa,Andira,Ella, multumim pentru complimente.
Andira, leaganul se misca singur. Are 2 posibilitati, lateral si inainte-inapoi.
Bobita felicitari pentru scoaterea ghipsului. Sa nu mai aveti probleme de acum.
Evamika daca nu se modifica legea, eu nu m-as intoarce la munca pt nimic in lume. Primii ani ai copilului sunt cei mai fascinanti. Sa pierd primul cuvintel, primul pas singur, nu stiu daca merita. DAR daca se schimba legea, cred ca si eu o sa ma intorc, nu stiu insa cand. Noi avem rate mari si clar 600 de lei nu am ce face cu ei. Dar mai devreme de 1 an tot nu m-as intoarce.
Delia sanatate lui Jodie si bafta in afacerea cu wrapuri.
Oanka wow 10 ore de somn. Si noi am dormit de la 8 aseara pana la 2, doar 6 ore dat tot bine. Pupam noruca somnoroasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
babyangel spune:
Buna dimineata,
Gabi, Rebiana, va trimit ceva energie pozitiva sa depasiti crfizele astea de sanatate..
Eu am avut ieri o zi plina..si obositoare Am avut de la 12 la 7 seara 6 colegi de-ai lui fiu'mio si au lucrat aici la un proiect pentru scoala...toata casa mi-a fost vraiste.. Seara parca fusesem la nunta , nu alta!
Am incarcat poze noi!!!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
oanaiacovita spune:
La multe lunite Floricica( de Vladi), Stefan Daniel( de selina-d)si Sara Natalie (de emiliapop).
Erina spune:
Mamici, sanatate multa micutilor bolnaviori, surioarelor si fratiorilor.
Am vazut poze frumoase, sper sa vina si vremuri cind sa pot nominaliza.
In rest noi suntem bine, sunt indragostita de frumosul meu David.
Azi-noapte am facut greseala sa deschid vt-ul in camera cind i-am schimbat scutecul. Nu a mai dormit vreo ora dupa aceea. Atentie si voua la superstimularea bebeusului.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
asteropipan spune:
in sf a adormit si gaza mea
mami a papat 2 tosturi cu feta si ceiut yammy, ca nu cred ca mai apuc sa pap pana la 3 cand vine tasu
OANKA superrrrr, ai fata cuminte,ce sa mai tura-vura ahhh,un vis sa doarma atatea ore...chiar vb cu sotul, ca tocmai a plecat la treaba....mi-a spus ca s-a trezit f obosit DARRR EU - bine il inteleg saracu ca il tot deranjam cand plecam din camera, cand venim, cand chitaim.....
deci, vb cu el si ii spuneam ca abia astept sa mai creasca matza asta mica sa DORMIM SI NOI CA OAMENII
revin mai tz...fug la somn
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
oanaiacovita spune:
Vazut bebe Codrin. Ce smecher e.
oanaiacovita spune:
Cu ce se intampla acum la noi in tara, mi-e greata efectiv. As fugi si maine de aici.
dayanara spune:
ella tare smecher geo cu mutritele lui si colectia de sepcute, tare.s curioasa cand creste daca e la fel de glumet ca mami:))))))
oana am uitat sa spun: haioasa poza cu pampersul in cap
anca ce mare e codrin! de frumusel nu mai zic!
sa stapaniti sanatosi masina
freedelia sanatate lui jude!
eu ma tot gandeam sa.i iau leagan silvanei, dar zic pas, pt ca ivan sigur se va arunca in el si.l va face praf eu o sa tip la el si gata linistea casei...si asa cel mai frumos lucru care i.l spunei silvanei este mucoasa:)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg