Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Sunt aici, fetelor, dar nu am timp nici sa respir. Jodie e bolnava, are un virus la stomac si e acasa de 2 zile si trebuie distrata. Din pacate, spre deosebire de John, ea nu se uita la televizor, asa ca nu pot lua pauze prea lungi. Si ca un facut vomita numai noaptea, ziua e in mare forma si tre sa o pazesc ca se duce la frigider si ia de mancare, ca s-a saturat de paine prajita si orez, saraca...

In plus, printr-o mare intamplare am aflat ca tipa cu web siteul cu slinguri si wrapuri se intoarce in America si afacerea a fost preluata de o prietena a mea, care insa nu vrea sa se ocupa sa le vanda, ca nu ii place si nici nu mai are copii mici ca sa aiba cui le vinde si m-a intrebat daca nu vreau sa le vand eu, asa ca acum facem o perioada de proba de 3 luni sa vedem daca ne convine, daca lucram bine impreuna, pt mine daca imi ajung 2 ore pe zi (ca mai mult nu vreau sa muncesc), etc. Ma gandeam sa o contactez pe tipa care vinde in Romania sa o intreb daca nu vrea sa le vanda si pe astea, ca sunt mult mai frumoase decat ale ei, dar nu stiu daca e suficient de multa lume care foloseste asa ceva in Romania ca sa merite efortul...

Denisa -- nu mi-a stat biscuitul in gat, dar nici nu mai mananc decat 2-3 dulciuri pe zi ca asa nu se mai poate. Pana la ziua mea vreau sa ajung sub 70, adica cel putin 15 kg -- in 2 luni, nu e usor, mai ales ca alaptez... vedem... Iti multumesc ca pui poze si unde le pot vedea si eu... foarte frumoasa domnisorica :)

Cori, uite aici poze, ca tocmai am facut pt businessul de care ziceam mai sus. Te rog sa faci abstractie de cat de grasa sunt...

Wraps: http://www.flickr.com/photos/38850349@N02/sets/72157624045522338/

Slings: http://www.flickr.com/photos/38850349@N02/sets/72157624045170234/

Andira -- o stiam pe asta cu the bitch fell off, dar tot am ras cu lacrimi...

Kossir -- mersi ca ai intrebat de noi, am zis ca am fost un pic ocupata zilele stea... Noi botezul l-am facut acum o luna, la 40 de zile.

Nu stiu cand o sa mai intru, ca maine seara iar pleaca Coleman in Europa pentru o saptamana si singura e mai greu sa imi fac timp.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata!!!!
hihihim azi dau eu capuccino!!!
si unul special pt Danayara

fetelor eu sunt chiauna rau de tot...
abia astept sa adoarma zgaiba asta mica sa mai fur si eu 2 ore.

aseara nu mi-a facut temperatura de la vaccin, dar vad ca acum are 36,9 cu aparatul asta electronic care , eu cred ca arata cam cu 0, ceva mai putin...tare imi e sa nu faca acum..
si e si maraita rau si nu vrea sa adoarma...suntem treze de la 6 :30dim

pupici, fug sa o plimb un pic prin casa, ca e f agitata

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - multa sanatate lui Jodie, imi pare rau ca e bolnavioara si-mi imaginez ca te solicita foarte mult!

Si Nati mi-a facut o chestie de-asta, dupa Irina, si mi-a varsat intr-o noapte din ora in ora, nici nu m-am mai culcat, stateam cu ochii pe ea...

Multa sanatate si bafta la afacere!

Evamika, Bobitza - legat de job, eu m-am intors tot pt o pozitie noua cand Nati avea 3,5 luni. Am vrut sa ma lase acasa sa faca macar 4 luni, insa n-au fost de acord, si n-am avut ce face, daca vroiam sa prind jobul (fusesem promovata).
Am zis ok, ma intorc, oricum nu puteam sta acasa mai mult de 6 luni, fiind pe legea cu 600 lei.
Si acum imi dau palme ca am lasat-o asa micuta acasa...

M-a sunat ieri o prietena care are si ea un job sa-mi recomande, daca schimba astia legea si sunt nevoita sa ma intorc.
Numai ca daca vreau sa stau pe 6h (si clar asa voi face) nu pot sa fac miscarea asta la un job nou. Ma rog, as putea, dar zic ca nu e frumos.
Asa ca voi fi agatata de angajatorul curent pana face piciul 2 ani.

Eu zic sa va ganditi bine daca va intoarceti, zilele astea frumoase de bebelus n-o sa le mai prindeti. Si intotdeauna e altfel la primul copil. Parerea mea!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Asteropi - daca esti obosita rau, ai incercat sa dormi cu ea in brate?
Fara gluma, eu am facut chestia asta de vreo 3 ori, o tineam in brate pana adormea, si apoi ma culcam avand grija sa fie in continuare lipita de mine. Si am dormit bustean, si ea la fel - si-a depasit ora de masa cu vreo ora. Si nu s-a trezit pana nu i-am dat drumul.
Asa m-am odihnit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata si de la noi..
Cate o pentru fetele care au avut noapte alba.
Bineinteles ca pe fiicamea a apucat-o iar urlatul aseara.Cand se face ora 21 pe mine ma ia groaza deja.Urla incontinuu pana la 12.Am plecat si aseara la plimbare cu masina,ca e singura metoda care o linisteste.Ne-am plimbat vreo 15 km,nu a adormit in masina dar macar s-a linistit.Am ajuns acasa,papica,si somn de voie pana la 7.30

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Andira, si eu am dormit de cateva ori cu fiicamea pe piept.O adormeam pe pieptul meu apoi ma puneam pe mijlocul patului in caz de se trezeste si eu dorm bustean sa aiba unde sa cada

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Hai ca mi-am luat piciul in brate, si va scriu cu o mana.

Nibi_niki - am un deja-vu cu Irina, la ce povestesti.
Si ea racnea seara, ne apuca groaza cand se apropia ora de culcare. Habar n-am de ce racnea, dar cu siguranta ca acum mi-as da seama , la Iris ma prind imediat.
La noi functiona adormitul afara, cred ca e cea mai buna solutie.

Au mai zis astia ceva de indemnizatie? Ca la mine nu merge cablul, nu stiu ce are.

Mergi la inceput

Niki - si eu la fel faceam, numai ca dupa ce adormea ma intorceam cu ea cu tot pe o parte, ca nu pot sa dorm cu fata in sus

Delia - ce-mi plac pozele tale, cu sling-ul si wrap-ul...
Cred ca si Nati ar fi fericita sa se strecoare acolo .

Intr-o zi s-a trezit ea prima din toti 4, dupa somnul de pranz, si am stat cu ea nas in nas, doar am mangaiat-o cum faceam noi inainte, fara sa vorbim, si ce incantare era in ochisorii ei...

Wrap-ul e si pt un bb asa mic, cum e Iris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineata fetelor. tare nauca sunt si eu de cap caci toata noaptea am facut drum pana la patutul mariei si inapoi in patul meu, dar nu pt ca plangea ci pt ca nu se mai trezea. i-am facut baita pe la 8 seara, a papat regeste si a adormit rapid. mi-am facut treaba prin casa asteptand sa se trezeasca mandra mea dupa 4 ore(noi mancam de mult la 4 ore, chiar 4 ore jumatate). se face 12, 1, 3 si nimic fata mea. o luam in brate, am tras-o de nasuc, de urechi nimic si pace. si asa am incercat din ora in ora ca nici eu nu m-am odihnit . si a dormit asa dusa pana la 7.30. deci 10 ore de somn fara papa???acum a papat din nou regeste si e la ora de pedalat
va pup pe toate

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

vazut poze noi cu bebei frumosi, unul mai scump ca celalalt. doamne ce a zburat timpul cand vad bebei asa mari

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput