Gravidute cu trombofilie -cap2-
Raspunsuri - Pagina 5
danny1 spune:
mada,felicitari!eu am facut clexane de la testul poz.mi le-am cumparat .aici sunt.la galati nu sunt deloc,sau nu dau compensate?cred ca oricum vom ajunge sa ni le cumparam.cica nu mai sunt fonduri.
mami de
, premiata la concursul de dans
20+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
mada23 spune:
Nu gasesc prin farmacii, am vb la Dona, Sensiblu poate imi aduc din alt oras, au zis nici o sansa, ramane sa mai intind cateva antene, dar pana atunci am sa cumpar cand ajung joi prin bucuresti, sa vad pe unde sa intreb, cam greu ![]()
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
RAMONELLA spune:
Fetelor,Clexanul trebuie tinut la frigider???Sau la temperatura camerei?Ma gandesc sa iau de pe acuma daca gasesc,ca daca va fi criza,sa nu umblu atunci dupa el...oricum e criza...
Si cat costa???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
tamaryllis spune:
Am fost la medicul de familie cu recomandarea de la dr Uscatescu (pt clexane de 0.4) si mi-a spus ca nu imi poate da reteta pt ca aceasta recomandare trebuie sa aiba avizul casei sau ministerului sanatatii. Cica se constituie o comisie la nivelul ministerului sanatatii care trebuie sa analizeze recomandarea hematologului si sa avizeze sau nu acea recomandare. Mi-a zis ca Clexanele are **#, si cand a incercat sa bage clexanele pe reteta, i-a aparut balaria cu avizul ministerului sanatatii sau casei de asigurari. Voi ce stiti de treaba asta? E ceva nou?
cum sa rezolv treaba asta?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
danny1 spune:
tama,medicul tau se complica inutil.nu e nevoie de nici o comisie,etc.daca nu stie sa dea tel la casa de sanatate din orash si sa intrebe.vb prostii.si ai dreptul!du-te hotarata si spune-i.poti si tu suna la casa......,te documentezi si apoi i le arunci in fata.
mami de
, premiata la concursul de dans
20+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
rocris75 spune:
Mda, si noi am avut problema asta. A mea doctorita n-a crezut, asa ca a facut hartie scisa la casa de asigurari si i-a vebit raspunsul. Asa ca mi-a trecut pe reteta 2 coduri: unul de boala si unul si unul de gravida; a trebuit doar cel de gravida.
kitzy spune:
Sa ma treceti please si pe mine in listuta de gravidute.
UM 6 aprilie, DPN inca nu stiu.
Eu de sambata am inceput Clexan-ul, am gasit la Sensiblu de 0,4, mi l-a dat compensat dr ginec doar 50% , mi-am luat 30 de fiole si o zis ca data viitoare imi da scrisoare med si sa-mi dea dr de fam compensat 100%, nu mi-a dat de la inceput asa pt ca era foarte urgent de luat si nu era timp sa umblu si la med de fam.
Acuma nu stiu cum o sa fie cu fondurile, ma tem ca va trebui sa-l cumpar la pret intreg la un moment dat.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
6+
kitzy spune:
Am uitat sa va zic ca eu luni am fost internata pt iminenta de avort, ieri m-au externat din lipsa de locuri, iminenta a ramas valabila, spotting-ul il mai am cateodata daca stau in picioare, in rest sunt ok. Marti am vazut embrionul si inimioara 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
6+
letzy81 spune:
Kitzy multa bafta,sarcina usoara si ai grija sa te odihnesti cat mai mult!
Eu m-am obisnuit cu gandul ca il voi cumpara Clexannul dar mi-e teama ca nu-l gasesc nici asa.Deocamdada am si pt iunie.
Am fost ieri la echo si e totul bine.Se pare ca este fetita
.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
15+
kitzy spune:
Wow, o fetita
Felicitari!!!!!!!!!!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
6+