Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 9
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Azi cica am inceput si noi diversificarea. In 30 ml lm am pus vreo 3 lingurite din alea Avent (cu care a pus Diana poze candva, daca nu imi joaca feste memoria). Sunt foarte mici (eu am una albastra si una alba), si m-am gandit ca nu are 5 grame una. Tot puneam fulgii, tot mestecam, si tot ca un terci subtire era nu se ingrosa nicicum. Dupa ce am pus 3 lingurite din alea, tot m-am zbatut acolo si eu si lingurita in castronel pana s-a mai facut cat de cat...ca un lichid mai grosut asa. |
Flavours spune:
bun gasit fetelor,
nu am mai intrat de ceva vreme din motive de mutari si multe alte framantari printre care o enterocolita a lui bebe... asadar, "shit happens", sau "rahatul se intampla", ca sa vb romaneste.
de unde eram total impotriva cerealelor, iata ca sunt nevoita sa ii dau lui bebe faina de orez... am luat una bio, dar tot nu sunt eu prea impacata cu asta... spre uimirea mea insa, lui bebe ii displace profund si in orice mancare ii pun o refuza cu tot felul de grimase si schimonoseli... asa ca, nu stiu ce pot sa ii fac sa il conving sa o dea pe gat.
nu a facut febra si este destul de vesel, singura problema e cu scaunele dese si ceva crampe... si papa cam putin.
pe langa faina de orez, am trecut la ceva bullshit de formula fara lactoza care miroase oribil a peste stricat si oua clocite
sper sa treaca repede si sa fie iar mancacios ca inainte.
pe langa asta, sunt epuizata din toate punctele de vedere, dar incerc sa imi revin copacelcopacel.
am auzit si eu ceva zvonuri cu "salariul" mamelor, dar nu stiu exact ce s-a propus pt ca nu ma uit la tv de ceva timp. am citit mai sus ceva de 6 milioane... mi se pare strigator la cer sa uniformizeze asta si ciripiturile teoriei conspiratiei mi se infig in creier cand aud asa ceva... adica hai cu 6 milioane sa sporeasca natalitatea in randul coviltirelor! cum sa uniformizezi asta? adica eu am muncit ca o sclava pe plantatia corporatista ca sa imi arunce in ochi o mizerie ca asta? si retroactiv? pai trecem la comunism asa fara sa vrem?
dar, poate nu am inteles eu bine, totusi
in asteptarea analizelor de cachi si a zgomotului infiorator de calea mosilor (dupa 6 luni la curte Bucurestiul mi se pare infect), va pup si incerc sa va mai citesc... e o petitie pe net legat de asta cu indemnizatia... am semnat-o si pe asta, desi nu cred sa aiba vreo valoare (am semnat si aia impotriva Intitium si tot se foloseste din toamna 2009 pe legumele romanesti si impotriva Codex Alimentarius si tot sunt sigura ca va veni si ca vom fi obligati sa plecam capul si sa mancam rahat) scuze de limbaj... poate am eu azi o pasa mai proasta.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
gabitza35 spune:
Buna Flavours..... si noi (adica decat Dragos) a avut enterocolita, pediatra lui ne-a spus ca e cam epidemie.... la noi s-a manifestat prin cateva varsaturi si lipsa poftei de mancare, un singur scaun moale.... am papat si noi lapte fara lactoza, acum am inceput sa introduc laptele lui obisnuit.... la analiza la kk nu a iesit nimik, la fel o sa fie si la voi, este o forma usoara, dar lipsa poftei de mancare e o problema, la mine cand vedea biberonul il apuca plansul...
va urez insanatosire grabnica
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
ariadna33 spune:
gabitza, eu am depus dosarul pe 30 dec si mi-au intrat banii prima data in februarie pe 18 parca...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
decizia mi-au spus cei din Hambarului sa ma duc s-o ridic de la ei, nu am ajuns inca, dar ma pot duce oricand.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Flavours spune:
multumesc de urare gabitza ... totusi, cum de nu a iesit nimic la analiza? cam ciudat... si pe mine ma sperie lipsa poftei de mancare, mai ales ca el era un mega mancacios si nu refuza mai nimic... si nici sarurile de hidratare nu vrea sa le bea, desi sunt mascate in suc de morcov. ii dau cu probiotice inainte si sper sa isi revina repejor...
mamica lui Tudor (04.11.2009)
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 decizia mi-au spus cei din Hambarului sa ma duc s-o ridic de la ei, nu am ajuns inca, dar ma pot duce oricand. ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
ok, mersi
credeam ca e musai sa gasesc decizia in posta si apoi vin banii.... daca vin fara decizie, ok... stiu cat trebuie sa iau, nu au cum sa-mi dea altceva...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
smaranditza spune:
Andre, azi e prima noastra zi de diversificare, si am inceput cu fulgi de orez amestecati cu lm, cateva lingurite (mai bine zis...stropi ). Nu aveam ce face cu beibicucu.
Evy30 spune:
Buna fetelor
am intrat sa va ofer o mare sticla de SAMPANIE !!!
baietelul nostru implineste astazi 6 luni !!!
revin cu mesaj , sa va povestesc ce am mai facut ,caci am umblat ...
monis5 spune:
Gabitza - daca ai timp si rabdare, poti suna in Hambarului si iti spun la telefon ce contine decizia. stiai bine, ea venea pe vremuri acasa inainte de primii bani, dar la Bucuresti nu au alocate fonduri pentru posta, asa ca cine o vrea, trebuie sa mearga personal dupa ea.
Smaranditza - nu te gandi de pe acum ca va fi greu la diversificare. Normal ca impinge cu limbutza la inceput, dar se invata repede sa inghita (mai ales lucrurile care ii plac ). Think positive, Timi sigur va papa bine
Flavours - bine ai revenit . Sper sa-si revina puiutul repede dupa virusel
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)