Prietene la bine si la greu - 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Andre, azi e prima noastra zi de diversificare, si am inceput cu fulgi de orez amestecati cu lm, cateva lingurite (mai bine zis...stropi ). Nu aveam ce face cu beibicucu.
Am retinut, puiule, doar ca fulgii se amesteca incomparabil mai bine cu lapticul in beikuk, adica se sparg, nu stiu cum sa spun mai bine. Pui fulgii si lapte la ce consistenta vrei, nu te mai chinui cu craticioare. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Andre super ca ii faci tu Chiarei rochita de botez, de-abia astept sa vad cum o sa arate!

Lauriciu nu esti singura cu kg in plus si cu pofta mare de dulciuri, eu am 8 kg in plus, si nu reusesc sa renunt la dulciuri. Vreau sa incep sa alerg dar trebuie sa o fac dupa programul de munca al soacrei pt a sta ea cu Robert si nu reusesc sa ma mobilize.

Diana super ca ai inceput cura sunt convinsa ca in cateva luni o sa fii ca inainte.Numai eu sunt o purcica care nici la paine nu am renuntat de tot.

{b]Ralu ce super ca a dormit asa mult Matei. eu doar visez o noapte fara treziri.

Ionela il pupam pe MIhnea, sa nu mai faca febra.

Gabitza ce bine ca i-a trecut lui Dragos si ca nu a fost vreun virus.

Monis ma gandeam eu ca firma depune actele dar nu eram sigura.

Andre nici eu nu am atlasib in navodari, eventual pot trimite veveritele pofticioase la una din fetele din buc prin curierat si iti trimit ele.

Lavi felicitari pt tata!!!

Alexa pupam burtica pofticioasa .

Ancutza e posibil sa ii iasa si celalalt dintisor de e asa maraita Sabina?am sa treaca si sa va odihniti si voi bine.

Lumi ma bucur ca Anabelle e mai bine, noi suntem la stadiul n care explaram lumea, tot ce vede vrea sa prinda, telecomanda e foarte interesanta, telefonul, peturile, vrea sa stea numai in fundulet, dar cum nu prea are voie incearaca sa se ridice singur si pt ca nu poate incepe sa planga.

off cu vestile de la guvern nici eu nu mai pot dormi noaptea. cred ca o sa o iau razna. vreau si eu sa ies in strada dar in orasul asta mic nu cred ca am cu cine!!!

flavourus[/b] multa sanatate puiului!

Am reusit si eu sa ajung la zii!!!

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13Andre nici eu nu am atlasib in navodari, eventual pot trimite veveritele pofticioase la una din fetele din buc prin curierat si iti trimit ele.
Super, multumesc, esti tare amabila. Iti trimit PM. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Asa,
in primul rand sa salut toti piticii si mamicile .

ieri am facut vaccinul de 6 luni . nici o reactie

azi am inceput diversificarea .
prima lingurita de suc de mar .acum nu stiu cat e de buna schema , insa merg pe ea .asa ne-a recomandat medicul ,
-suc de mar o saptamana
-apoi mar ras cu biscuti fara gluten , moale ,moale la inceput si pe zi ce trece mai taricel
-apoi supa
-apoi pireu de legume
ehe...asa ajungem la 7-8 luni

in rest ne-am plimbat , la prieteni in provincie , la munte ..
tare bine a fost .
acum strange bani la ciorapi , caci cica ramanem fara bani . 6 mil e groaznic . ma duc la munca ca e muuult mai bine . asta e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Subscriu si eu celor spuse de Lili,problemele tarii noastre tin de o boala a intregii societati,inlocuirea uneia sau mai multor persoane nu `vindeca` nicidecum aceasta boala...

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Uitasem sa urez La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!

poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor am mult de recuperat .ma apuc sa citesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Vai ce situatie in tara...la noi ca la nimeni. Cu toate ca nu ma afecteaza in mod direct, nu am cum sa nu ma enervez...

La cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi!
Shtephy, Diana, Ionela, Ancutza, va multumesc
Andre, si noua ni se mai intampla asa. Mananca ce mananca apoi se pune pe urlat, daca ii dau cateva guri de apa (sa ne laudam ca apita bem din canita cu cioc) isi revine si mananca in continuare.
Smaranditza, spor la diversificare. Cu rabdare veti ajunge experti.
Flavours, bine ai revenit si refacere rapida puiului.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

imi pare rau, dar acum chiar nu am puterea sa ma gandesc la altceva decat la chestia asta cu indemnizatia. si nici nu mai pot scrie nimic...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

L-am imbracat pe robert sa iesim afara si tot plangea, i-am dat sa pape si a adormit. Acum astept sa se trezeasca sa iesim iar afara daca nu incepe ploaia

poze bb Robert

Mergi la inceput