Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 19
laurairina13 spune:
Hop si io
Am dat peste un tarc pe net, ca ne ingrijoreaza rechinasa cu rostogoliri in toate colturile canapelei..brr..nu mai vrem cazaturi(Simi, hai ca nu esti singura 'mama denaturata', si noi am patit-o..), pun un mic link
http://www. vreaulamami .ro/Tarcuri_1_si_2_Nivele_/Playstation_2010_-_Sea_Life/id-d43c4f653b16b58998ba62b3c02cf35e.html e mult mai ieftin fata de ce vazusem postat de voi la vreo 8 mil...Scoateti spatiile
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
dymomo77 spune:
Monisule drag si mie mi-a fost dor de voi toate numai ca a durat cam mult cu calculatorul pt ca firma de la care il luasem(si care era a unei cunostinte) a dat faliment si a fost reparat de fostul patron acasa asa ca... pana l-am dus, pana si-a facut omul timp... a durat. Vestea rea e ca e pe duca si ar cam trebui unul nou dar acum cine se mai gandeste la asa ceva acum in plina criza.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
laviniablaga spune:
Am facut baita...ne mai harjonim putin, papam si sa sperAM ca va adormi!...da Doamne!
Noapte buna allz...vb de dimi!
monis5 spune:
si eu m-am tot intrebat cu tarcul... ala pus de tine Licurici pare ok, dar cum te mai joci cu copilul?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
ali762000 spune:
Hello!
Chiar daca i-am dat din prima 2 nectarine tot nu am reusit sa facem kk moale. Cred ca pana la urma trebuie sa ii dau sirop sau ce o fi pentru constipatie. A inceput sa il faca ca si pietricelele. Si acum se mai si chinuie pe deaspra.
Vreau sa va intreb daca e asa de constipat oare sa ii mai dau cereale (orez) cu 3 fructe de la Nestle? Nu i-am dat niciodata.
ali762000 spune:
App am vazut ca voi deja le dati la bebei cartofi, mie nu mi-a recomandat inca pediatra cartofii si e o problema ca al meu nu mai mananca asa de bine pireul de legume cu carne de pui. Cred ca s-a scarbit si el.
Ce ziceti oare sa ii introduc si eu la al meu cartofi? Ca sa ii mai schimb si eu meniul, ca zau ca nu mai stiu ce sa ii mai fac. Ca eu supa o fac tot asa cu: carne de pui, morcov, patrunjel, telina, ceapa, dovlcel.
Oare ce as mai putea sa ii mai dau in loc de zarzavaturile astea? A si doctorita a zis sa ii dau in fiecare zi carne, voi asa procedati?
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Vin si eu sa-mi descarc sufletul aici, ca am hotarat impreuna cu sotul sanu spunem familiei ce s-a intamplat Azinoapte s-a trezit fata pe la 23 cu chef de joaca, ne-am jucat putin cu ea si-am hotarat sa o adorm (ca deobicei) langa mine in pat, numai ca am adormit amandoua, si fara "cazemata" pusa, iar pe la 00,30 am auzit o busitura puternica si a incepunt sa urle saracuta, a cazut din pat, nu pot sa-mi imaginez cum,ca eu eram la margine, cum a ajuns sa cada in dreptul meu???? si stau si ma gandesc daca Doamne fereste un am fost atat de tampita in somn si-am aruncat-o..........nu mai pot, sunt terminata, sunt cea mai denaturata mama. Ea nu a avut semne , ceva, dar a vomitat putin, apoi s-a pus pe ras si dupa vreo 15 ,min a adormit Am fost la Budimex cum s-a luminat, Slava Domnului nu are nimic, dar eu nu-mi pot ierta asa ceva M-am umflat la fata de cat am plans, si tot nu ma pot opri. N-am crezut ca o sa m-i se intample mie asa ceva Si mai al naibii este ca a cazut si pe acumulatorul leptopului, pe langa faptul ca era parchet Imi vine sa ma dau cu capul de pereti fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Simina, te inteleg perfect cand avea David in jur de doua luni am patit-o si eu. Nu am spus la nimeni. Au stiut doar sotul meu si medicul. Am plans cateva zile incontinuu...simteam ca nu sunt o mama responsabila...el era asa micut si firav. Eu nu dormeam cand s-a intamplat...David varsase in patul nostru iar eu, sa pot curata, l-am pus pe burtica la cam o jumatate de metru de marginea patului. Nu mi-am inchipuit nicio secunda ca are atata putere incat sa se rostogoleasca...in timp ce eu stergeam, am ridicat privirea si l-am vazut cum cadea...iti dai seama ce a urmat (din partea mea mai mult). Dragul de el a inceput sa planga, l-am luat in brate si l-am pus la san (m-am gandit eu ca daca il linistete sanul nu este grav)... a tacut. Din fericire a avut doar nasucul putin vanat (a cazut pe burtica, pe covor). De atunci mi-am jurat ca nu il mai scap din ochi nicio secunda daca nu este intr-un loc sigur...
Deci nu esti singura...bine ca nu a fost ceva grav.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Hello! Chiar daca i-am dat din prima 2 nectarine tot nu am reusit sa facem kk moale. Cred ca pana la urma trebuie sa ii dau sirop sau ce o fi pentru constipatie. A inceput sa il faca ca si pietricelele. Si acum se mai si chinuie pe deaspra. Vreau sa va intreb daca e asa de constipat oare sa ii mai dau cereale (orez) cu 3 fructe de la Nestle? Nu i-am dat niciodata. ALI mama lui MIHAI |
Ali, eu stiu ca perele ajuta la constipatie.( Imi cer scuze daca le-a incercat si eu nu am citit)
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
laurairina13 spune:
Ali, nici la mine nu serveste decat ft delicat(adica vreo 10-20gr) din piureul de legume fiimea! E o sclifosita..Asta ca sa te mai bucuri ca nu esti singura In schimb eu inca nu am ajuns la carnita..Pediatra mi-a zis sa dau de la 6 luni..da ma tot cotesc/codesc din lene, comoditate..Abia m-am obisnuit sa fierb la morcovi+telina+cartof , tre sa o iau incet..ca ametescAbia am facut branzica si am introdus-o pe aia..Pe saptamana viitoare ma gandesc la galbenus de ou cum zicea monis, si pe rasailalta saptamana carnita.
Acu am mai facut o chestie..am luat cereale milupa cu lp..io care eram impotriva la cereale si la lp..acu in disperare de cauza ca mandra e o sclifosita incerc si de alea mai incolo...O fi bine/no fi bine..mai vad..
Monis, cred ca nu te mai joci cu cupilu cat e in tarc..ala il tii sa plantezi acolo cupilu cand ai treaba/fugi la baie/gatestiAtata doar ca nu am vazut sa aiba roti sa il poti plimba dupa tine..
Dana asa stiam si eu de pere si la noi a functionat, nu am simtit sa o imbaloneze, ca cica si asta e un efect al perelor. Cand o simt ca se cacaceste prea tare bag pere, cand e prea moale bag banane.
Ava, semnat si eu petitia aia, ca e jale mare de fac ce vor aia Am vb si cu Broscuta, si era si ea foarte foarte suparata , se gandea sa se intoarca la munca daca nebunii ne taie indemnizatiile..
Eu chiar sa vreau nu am unde sa ma mai intorc la munca..caci angajatoru meu e aproape de faliment..Si pe criza asta cine puii mei mai face angajari intr-un oras mic
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici