Prietene la bine si la greu - 13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

supa lui BB Matei:

un morcov, putin patrunjel, putin pastarnac, un cub telina, o ceapa mica pe care ulterior o arunc, 1/2 dovlecel si un cub piept pui...aaa si o lingurita ulei porumb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

many, cred ca ma rasteam si eu la doc... tocmai, ca femeile sunt facute mai rezistente la dureri decat barbatii si oricum, poate a plans din cauza ei! ce baiat mare ai! :)

mamica lui Tudor (04.11.2009)

POZE CU TUDOR
FILME CU TUDOR

Mergi la inceput

crlp, mi-as permite sa iti sugerez sa scoti pastarnacul si uleiul de porumb... primul contine niste chestii nu foarte prietenoase cu sanatatea, iar al doilea e pro-inflamator. poti incerca putin ulei de in (putin, pt ca are un gust cam... oribil!)

POZE CU TUDOR
FILME CU TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Flavours iti multumesc! Daca te rog imi mai raspunzi la niste intrebari legate de ou:
1. cum i-l dai? fiert?
2. ii dai numai galbenus sau si albus?
3.cam la ce ora trebuie dat?adica la ce masa, la masa de dimineata, de amiaza sau de seara?
4. de cate ori pe saptamana trebuie dat?

eu am vb cu o vecina care tine gaini si imi va da oua de casa..si chiar ma intereseaza problema...ca stiu ca ouale sunt sanatoase

scuze daca mi=am permis sa intreb prea multe!

Mergi la inceput

Lavi, doar galbenusul, fiert foarte bine, pasat cu lapte sau in amestec cu legume, la masa de pranz, de 2 ori pe saptamana. am inceput cu un sfert de galbenus, apoi jumatate si apoi intreg. albusul nu e prea stralucit (facand abstractie de unii fitnesisti americani, ce folosesc intensiv proteina de albus... acolo sunt mai multe date in problema) poate da alergii chiar si la adulti.

POZE CU TUDOR
FILME CU TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Incerc sa citesc din urma dar nu prea imi reuseste pentru ca Danut e marait toata ziua. Habar nu am din ce motiv dar sper sa vina si zile mai linistite.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ehlo

n-am prea avut chef / timp sa intru azi, dar cate o pentru toata lumea.

Lavi - cum ti-a spus si Flavours, gabenusul se introduce asa:

de la cca 6 luni jumate (depinde cand incepi diversificarea desigur)

I saptamana ¼ galbenus x 2/sapt
II saptamana ½ galbenus x 2/sapt
III saptamana 1 galbenus x 2/sapt
La 7 luni – se poate introduce o data pe saptamana in loc de carne, ficat de pui fiert separat timp de o ora.

Albusul se introduce dupa 1 an pentru ca este foarte alergen.
Ouale se tin in frigider in primele 3 zile (adica nu se dau proaspete la copii).

Merci de intrebare, Santiagu este bine

Carla - daca ai ajuns deja la carne etc, de ce nu-i dai piureuri deja, poate ii plac mai mult decat supa?

Many multumesc . Raspund pe seara
Felicitari pentru Vladut in forma, cat despre doctor... , marim lista cu pretentii de la copii... dupa stat in fund la 6 luni, stat in picioare la 7, acuma se adauga "cumintenia" ca deh, la 6 luni jumate.... . Vorba lui Shtephy - imediat putem sa-i punem sa-si scoata singuri mancarea din frigider

nu stiu ce mai aveam de zis ca-s cam buimaca azi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

"nu exclud ca guvernul sa dea o solutie de reducere de 15% de sus pana jos"
la intrebarea de ce anunta el toate astea:

"presedintele nu poate sa stea ascuns in gradina cu iarba verde de la cotroceni"; "premierul a dat explicatii dupa ce a semnat scrisoarea si sper sa dea explicatii competente cand va avea toate cifrele"

BASE

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

a, da, exact, Dymomo ce bine ca ai aparut, mi-a fost dor de voi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

monis, flavours...va multunesc tare mult! o sa incep si eu sa vad ce se intampla!

Mergi la inceput